Sonic legetøj

Dyk ned i den hurtige verden af Sonic legetøj og bring den ikoniske, blå lynhurtige helt ind i dit barns hverdag. Vores omfattende sortiment af Sonic merchandise er designet til at begejstre og inspirere fans af alle aldre. Fra krammevenlige Sonic bamser, der er perfekte for de mindste fans, til Sonic sengetøj, der transformerer sovetid til eventyrtid, har vi alt, hvad en ægte Sonic entusiast kunne drømme om. Uanset om du er på udkig efter den perfekte gave til en Sonic fan eller ønsker at udvide din egen samling, finder du noget for enhver smag i vores Sonic univers.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 19 ud af 19 produkter

100%

Se alt fra Sonic her

Alle de kendte figurer samlet ét sted

Hos os finder du alle de kendte figurer fra Sonic-film og Sonic-spil, for selvfølgelig har Sonic the Hedgehog samlet sine venner – og sine fjender – omkring sig. Der er Sonic selv: Det blå pindsvin med superevner. Faktisk løber han så hurtigt, at han overskrider lydmuren, og han har reflekser, der matcher hans fart. Derudover kan han, som det pindsvin han er, rulle sig sammen til en dødbringende, lynhurtig og stikkende kugle, når han skal angribe fjenderne. Du finder Sonic’s bedste ven Tails, der er en supersnu, to-halet ræv med fantastiske flyveevner, og den er smarte Amy Rose, som gerne vil være kæreste med Sonic. Desuden har vi seje Knuckles, et rødt antropomorft kortnæbbet myrepindsvin, der kan glide og klatre op ad en hvilken som helst væg. Sidst men ikke mindst er der Dr. Eggmann også kaldet Robotnik, der er Sonic og hans venners ærkefjende. Han vil udrydde Sonic, stjæle kaos-smaragderne og bruge deres enorme kraft til at få herredømme over hele verden. Du finder kort sagt alle Sonic figurer og Sonic bamse her på vores side. Det er bare at vælge din favorit – eller vælge dem alle sammen, så du har hele det superstærke team samlet.

Det godes kamp mod det onde

Temaerne i Sonic spil, i tv-serierne og filmen fra 2020 er det godes kamp mod det onde. Her er det takket være Sonics specielle evner, hans stærke venner og kaos-smaragderne muligt at besejre den gale Dr. Eggmann/Robotnik og forpurre hans onde planer. Sonic gør alt, hvad der står i hans magt for at redde hans venner og verden, og heldigvis har han gode venner med egne superkræfter til at hjælpe sig. Det er aldrig kedeligt, når den kække, men også noget hidsige Sonic går i aktion. På sine mange eventyr har Sonic rejst jorden rundt og til de fjerneste egne af vores galakse for at udrydde ondskab og sætte sine fjender på plads. Sonic legetøj

Opdag det Nye Univers af Eventyrligt Tilbehør

Gør hverdagen til en fest med vores udvalg af"eventyrligt tilbehør. Uanset om det er en praktisk madkasse til skoledagen, en smart taske til fritidsaktiviteter, eller en hyggelig lampe til børneværelset, har vi alt, hvad du behøver for at bringe et strejf af eventyr ind i dit barns liv. Vores tilbud sikrer, at du kan finde de bedste deals og gøre hverdagen lidt sjovere uden at sprænge budgettet.

Giv Gaven af Eventyr

Leder du efter den perfekte gave? Vores gavekort er den ideelle løsning, der lader de små vælge deres yndlingsartikler fra et univers af actionfigurer og bamser. For de mere eventyrlystne er der mulighed for at dykke ned i spil der udfordrer og underholder. For fans af det ekstraordinære tilbyder vi Super Sonic legetøj og figurer, der garanterer timevis af leg. Og for de, der foretrækker de klassiske helte og venner, har vi samlet alle figurer og tilbehør, så du kan genskabe dine yndlingsøjeblikke hjemme. Hvad er Sonic The Hedgehog?

Sonic legetøj og samlerobjekter

Merchandise og figurer fra Sonic-universet er den perfekte gave til fans af spillene, serierne og filmen. Sonic og hans venner klarer alle forhindringer, redder jorden og giver Dr. Eggmann og hans kumpaner et blåt baghjul. De tror nemlig på retfærdighed og beskytter altid dem, der er svagere end dem selv – og ja, så elsker Sonic frihed, vilde eventyr og masser af action. Sonic merchandise er til fans i alle aldre fra den voksne spiller, der ser figurerne som samlerobjekter. Det kan også være de helt unge fans, der ønsker sig Sonic legetøj fra det fantastiske og magiske univers med Sonic og vennerne Tails, Knuckles og Amy Rose. Husk, at som en del af vores sortiment af Sonic legetøj, fører vi også Sonic bamser og Sonic sengetøj – de sejeste og vildeste krammedyr i galaksen.

Sonic the Hedgehod vender altid tilbage

Er du fan af Sonic og alle hans venner, så er der godt nyt. Filmen "Sonic the Hedgehod 2" ventes nemlig at få premiere i Danmark til april 2022. Og holdet bag filmen lover, at den bliver lige så sjov, skør og smækfyldt med action som forgængeren. Tag forskud på glæderne og gør ventetiden kortere med masser af fedt Sonic The Hedgehog legetøj og merchandise fra vores hjemmeside. Vi har et fedt udvalg med det lynhurtige blå pindsvin og hans seje kammerater.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!