Super Mario legetøj

Super Mario er én af de mest ikoniske og elskede spilfigurer fra Nintendo, som både børn og voksne genkender med lethed. Hos Merchshark forhandler vi et stort udvalg af Super Mario figurer, legetøj og bamser, som kan bruges til både leg og pynt. Forkæl en ægte fan af sjovt Super Mario legetøj til både de mindste og største fans af universet.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 32 ud af 32 produkter

100%

Se alt fra Super Mario her

De sjove figurer fra Super Mario Bros

Står du og mangler den perfekte fødselsdagsgave til en Nintendo? Eller vil du glæde en god gamer-ven med en personlig overraskelse? Når du handler hos os, får du et stort udvalg af Super Mario legetøj, Super Mario tøj til børn og Super Mario bamser at vælge imellem. Det er let at finde de perfekte figurer eller andet til fans uanset alder og køn. Foruden den populære karakter Super Mario finder du også figurer af Luigi, Bowser, Donkey Kong og Prinsesse Peach hos os. Fælles for vores Super Mario legetøj er, at de er lavet i høj kvalitet, så du får mest værdi for pengene. Du kan læse mere om om materiale, dimensioner, pris og information om figuren på vores Super Mario legetøj, hvis du klikker på produkterne.

Bløde Super Mario bamser til de mindste

Det unikke ved Super Mario universet er, at det er for alle. Alle store og små legebørn kender den eventyrlyste blikkenslager, der tager på missioner med sin ven Luigi. Skal du bruge en god gave til et barn under 6 år, kan det være bamserne, der er det rette valg. Den store fordel ved bamser er, at de kan bruges til mange forskellige aktiviteter. Til dagligt kan store Super Mario bamser pynte på børneværelset og være med til at skabe en hyggelig stemning i forbindelse med sovetid. Kommer der venner på besøg, kan bamserne blive brugt til lege eller rollespil med andet Super Mario legetøj. Vores bamser er lavet af blødt og slidstærk materiale. Skulle overfladen på enten Super Mario eller Luigi blive nusset eller beskidt, kan bamsen vaskes og tørres af med en fugtig klud. Super Mario Legetøj

Den ultimative Super Mario Fødselsdag

Er du klar til at hoppe på svampe og samle mønter? Så er det tid til en Super Mario fødselsdag! Og med vores Super Mario fødselsdagspynt og dekorationer, vil din fest være så sjov som et spil! Vi har alt fra Mario-bannere til piranha-planter, så du kan være sikker på, at din fest bliver helt speciel!

Køb Super Mario kart til den fartglade dreng eller pige

Skal den uforglemmelige fødselsgave i hus, kan det være det seje Super Mario legetøj Mini Mario Kart. Den fjernstyrede bil kan børnene bruge til at gengive spillene på computeren i virkeligheden. Der er dømt masser af timers leg, nærvær, udfordring og sjov med racerbilen, som kan bruges til hjemmelavede baner i stuen eller på børneværelset. Det er ikke kun på grund af sundhed, at du skal vælge merchandises til sælrigt de mindste af høj kvalitet. Lad legetøjet fra Super Mario få gang i dit barns fantasi, for det er skabt til leg, fantasi og aktivitet. Børn knytter sig til deres favoritlegetøj, og mange piger og drenge vil gerne have deres bamser med på besøg eller i skole. Med højkvalitetslegetøj fra Super Mario-universet skal du ikke bekymre dig om skadelige stoffer, falmede overflader eller syninger, der går op efter kort tid. Hvad er Super Mario?

Derfor skal du købe Super Mario legetøj

Hos Merchshark har vi stort fokus på gode og holdbare produkter. Det betyder, at vi nøje udvælger merchandise i forhold til kvalitet og materialer. Hvor bamserne i sortimentet er lavet af bomuld, er Super Mario figurerne fremstillet af miljøgodkendt plast. Der kommer løbende nyt Super Mario legetøj i sortimentet, som kan glæde både barnet og de voksne, som har en kærlighed til den velkendte figur med den røde hat, sorte overskæg og blå overalls. Du kan holde øje med vores tilbud, når du vil have de bedste merchandise fra Nintendo som Super Mario legetøj til de skarpeste priser. Hos os kan du få stillet alle drømme om Super Mario-merchandise.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!