Transformers figurer

Leder du efter dine yndlings Transformers figurer? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi har et bredt udvalg af de sejeste actionfigurer for både børn og voksne. Du kan få alle de kendte figurer du har set på film, så dit barn også kan lege med dem derhjemme og skabe sine helt egne eventyr. Mangler du eller dit barn noget i samlingen, så kig endelig på alle vores gode tilbud.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 7 ud af 7 produkter

100%

Se alt fra Transformers her

Red Bumblebee og resten af verden

Forestil dig at Bumblebee lander på værelset, og du/dit barn nu er den eneste person der kan redde ham og de andre autobots fra de onde decepticons. Der er kun ét at gøre – transformer og kør! Kampen mellem det gode og det onde er begyndt, og udfaldet afhænger af dig og din fantasi. Med de mange Transformers figurer kan dit barn lege alt det de har set i tv eller bygge sine helt egne historier hvor det er dit barn der er helten, måske han eller hun bliver den bedste partner, som Optimus Prime nogensinde har haft? Dit barn kan også træde i Infernos frygtløse fodspor og slukke ildebrande verden over, når han eller hun transformerer sig til en super sej brandbil. Med Transformers figurer er der lagt op til mange timers spændende leg. Hvad er Transformers?

Meget mere end Transformers figurer

Er du først blevet vild med Transformers-universet med dets mange fantastiske actionfigurer og andet spændende, så kan det være svært at slippe igen. Noget af det fedeste er at man selv kan prøve at transformere figurerne, og her er der noget for enhver alder, så husk evt. at kigge efter sværhedsgrad inden du køber. Hvis du slet ikke kan få nok af de seje figurer, så finder du her på siden også et bredt udvalg af merchandise, så du f.eks. kan gå klædt i tøj med dine yndlings transformere, eller beklæde dine vægge med fede plakater. Opdag en helt ny verden med dit barn. Er dit barn helt vild med at se Optimus prime forvandle sig til en lastbil, eller er det noget andet der fanger ved de mange Transformers-film, så gå på opdagelse i denne verden med dit barn. Selvom du måske ikke kender så meget til figurerne, så vil du hurtigt kunne fange essensen af hvad Transformers handler om. Gennem leg med Transformers legetøj kan du og dit barn bygge et særligt bånd. Fordybet leg lærer dit barn at adskille tingenes betydning, og ved at lege med begreberne god mod ond, tab og sejr osv. så lærer dit barn også noget om de følelser der følger med. Gennem leg udvikler børn deres sprog, og får mere styr på de sociale spilleregler, så er det sådan set lige meget om den historie, i sammen bygger, handler om at redde verden, er en efterligning af barnets yndlingsfilm, eller den onde Megatron pludselig er blevet helten, og nu skal redde søsters Barbie dukke fra at blive puttet i seng efter spisetid.

Transformers figurer har været populære i mange år

Når dit barn kommer og siger at han eller hun ønsker sig en Transformers actionfigur, så er det altså ikke bare en hurtig dille. De populære figurer har eksisteret siden 80’erne hvor de har ladet børn og barnlige sjæle blive en del af en verden hvor kampen mellem det gode og det onde aldrig slutter, og verden skal reddes igen og igen. Da man i 2007 så begyndte at producere film, tog de hurtigt fart, der kom flere og flere Transformer-fans til. Mange Transformers-figurer er i dag også samlerobjekter, og det er jo aldrig for sent at komme i gang med at samle på noget sjovt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!