Minecraft Fødselsdag / Temafest

29,00 Kr.49,00 Kr.

 • 10 stk. Paptallerkner
 • 10 stk. Papkrus
 • 1 stk. Dug
 • 1 stk. banner
 • 6 stk. Fødselsdagshatte
Ryd
Køb før 15:00 og modtag i morgen (kun hverdage)

Vi sender stadigvæk pakker! :)

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

Vælg mellem 5 forskellige Minecraft dekorationer til dit barns fødselsdag
 • Paptallerkner – 10 stk.
 • Papkrus – 10 stk.
 • Dug – 1 stk. 108x180cm
 • Banner – 1 stk.
 • Fødselsdags hatte – 6 stk.

Beskrivelse

Hold den sejeste fest med Minecraft fødselsdagspynt 

I takt med at ens børn bliver ældre, så begynder de også at udvikle deres egen interesser. Specielt computerspillet Minecraft er blevet populært blandt mange børn. Det er naturligvis en fantastisk ting at opleve, at ens barn får nogle hobbyer, men det kan også komme til at byde på lidt udfordringer for mor og far; for hvordan laver man lige et Minecraft tema til børnefødselsdagen? 

Dette er dog langt fra så besværligt, som man kunne tro. Med en festpakke med Minecraft fødselsdagspynt kan i nemlig pynte både bord og rum op med alverdens fine, Minecraft dekorationer, sådan at jeres barn kan få den magiske fødselsdagsfest, som de drømmer om.  

En temafest med det fedeste Minecraft bord 

Når man arrangerer en temafest, så er noget af det første, som man lægger mærke til, borddækningen. Det er nemlig her, at man for alvor har muligheden for at gøre festens tema tydeligt for både børn og voksne.  

Et hyggeligt fødselsdagsbord er nemlig ofte med til at sætte stemningen til festen, så derfor er det da også temmelig vigtigt, at man får pyntet det godt op. Nogle af de Minecraft festartikler, som det er muligt at købe til bordet, er bl.a.  

 • Paptallerkener 
 • Papkrus 
 • Borddug 
 • Servietter  

Dermed vil der næsten ikke være en eneste ting på festbordet, som ikke passer ind i temaet. De fine festartikler vil helt sikkert bringe fødselsdagsbarnet og dets gæster masser af glæde og få festtemaet til at føles ekstra livagtigt. 

Dette Minecraft fødselsdagspynt gør det altså ikke kun nemt at dække et flot og underholdende bord, som alle børn vil elske, men det er samtidig også let at rydde op efter festen, da det netop er paptallerkener, papkrus osv. som man nemt kan samle sammen og smide ud, når gæsterne er taget glade hjem.  

Fyr op under festen med Minecraft balloner  

Når man afholder en børnefødselsdag, så hører der naturligvis også masser af sjov og ballade med. Og hvis der er noget, som kan underholde børn, så er det balloner. Derfor kan du naturligvis også købe nogle seje Minecraft balloner, sådan at festtemaet også bliver overholdt, når det kommer til pyntningen.  

Ballonernes eneste funktion er dog ikke udelukkende som pynt. De kan nemlig også sagtens bruges til at sætte lidt ekstra gang i festen med, da man netop kan lege alverdens sjove børnelege med balloner. I kan f.eks. sætte noget musik på og lege ballondans, eller i kan lave en konkurrence om, hvem der kan holde sin ballon længst tid i luften uden, at den rammer gulvet.  

En Minecraft børnefødselsdag som dit barn sent vil glemme  

Det seje Minecraft fødselsdagspynt er altså en nem og oplagt måde, hvorpå man kan skabe den helt perfekte temafest, for barnet som elsker at spille dette computerspil. Med denne festpakke formår du helt sikkert at skabe en hyggelig og stemningsfuld fest, hvor børnene får muligheden for at leve sig ind i Minecrafts magiske verden.  

Hvis dit barn elsker dette spil, så er det altså bare med at slå til på dette seje Minecraft fødselsdagspynt, sådan at i kan afholde en fest, som både fødselsdagsbarnet og gæsterne sent vil glemme.  

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minecraft Fødselsdag / Temafest”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder