Minecraft sengetøj 140x200cm

299,00 Kr.

(1 kundeanmeldelse)
  • Design 1
  • Design 2
Ryd

RETURNERING & FRAGTPRISER

MerchShark Trustpilot

betalingsmulighederne

Produktinformation

  • Baseret på spillet: Minecraft
  • Indeholder: 1 Dynebetræk og 1 pudebetræk
  • Dynebetræk størrelse: 140x200cm
  • Pudebetræk størrelse: 70x90cm
  • Materiale: 100% bomuld

Beskrivelse

Det sejeste Minecraft sengetøj

Er junior derhjemme også blevet fanget af det meget populære spil, Minecraft, vil dette Minecraftsengesæt helt sikkert være drømmen for ham eller hende. Spillet, der har fanget mangt et børne-og teenagerhjerte, er afbilledet noget så fintpå både dyne-og pudebetræk, og der kan næppevære tvivl om, at enhver Minecraft-fan vil elske at krybe under dynen med dette sengesæt.

Minecraft dynebetræk og Minecraft pude

Både pudebetræk og dynebetræk har mønster, som er velkendt fra Minecraft verdenen. Du kanvælgemellem to forskellige designs. Det ene Minecraft sengetøj design har én af dekarakteristiske Minecraft figurer afbilledet på den ene side af dynebetrækket. Den anden side harbyggeklodser og TNT sprængstof afbilledet–præcis som junior kender fra det populære spil.Hovedpuden har et sejt TNT sprængstof logo, så dit barn kan drømme sig ind i Minecraftverdenen.

Det andet design har ligeledes en TNT hovedpude, hvor dynebetrækkets ene side derimod er lavetmed et design af bygge-og graveprocessen i spillet.På den anden side af dynebetrækket er derafbilledet røde TNT kasser.

De to designs er ganske forskellige fra hinanden, men de afspejler begge den magiske Minecraftverden, som dit barn er så vild med. Desuden vil det helt sikkert falde i god jord, at Minecraftsengetøjet er vendbart, sådit barn kan bruge sengetøjet på præcis den måde, han eller hun er vildmed på den pågældende dag. Det er nemt at drømme sig ind i spilleland, når man hver dag kanvariere sengetøjet.

Minecraft sengetøj giver barnet lysttil at hoppe i seng, og det er dermed også slut med eventuellesure miner, når barnet skal sove. Det giver udhvilede børn og friske miner om morgenen–og barnet er dermed også endnu mere motiveret i skolen.Minecraft sengetøjet har en standard længde, ogdet er dermed også et sengesæt, som barnetkan bruge i flere år.Skynd dig at købe det her hos os, så kan dit barn få det sejeste sengetøj.

1 anmeldelse af Minecraft sengetøj 140x200cm

  1. Maria

    Fik hurtigt svar på mit spørgsmål selvom det var weekend. Kan klart anbefale her!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Skivevej 177
7500 Holstebro

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder