Paw Patrol Navne På Hovedkaraktererne

Paw Patrol er en af de mest elskede tv-serier for børn, og det er ikke svært at se hvorfor. Serien følger en gruppe hundevenner, kendt som Paw Patrol, der arbejder sammen for at løse opgaver og beskytte deres hjemby Adventure Bay. Karaktererne i Paw Patrol er unikke og charmerende, og det er nemt at blive forelsket i dem.

Paw Patrol navne på karakterer

Ryder – Lederen af ​​Paw Patrol

Ryder er en ung mand, der er lederen af ​​Paw Patrol. Han er intelligent, modig og har en stor passion for redningsmissioner. Han har altid en plan klar til enhver opgave, og han arbejder sammen med sin holdkammerater for at sikre, at missionen gennemføres med succes.

Chase – Politihunden

Chase er den første hund, der blev rekrutteret til Paw Patrol. Han er politihunden og er en ivrig efterforsker. Han er også en dygtig leder, og han er altid klar til at træde frem og tage ansvar, når det er nødvendigt.

Rocky – Handyman

Rocky er handyman i Paw Patrol. Han er en dygtig mekaniker og er altid klar til at reparere alt, hvad der er i stykker. Han er en af ​​de mest alsidige medlemmer af Paw Patrol, og han er altid klar til at hjælpe med at løse ethvert problem.

Marshall – Brandmand

Marshall er brandmanden i Paw Patrol. Han er altid klar til at løbe ind i en brændende bygning for at redde mennesker i nød. Han er også en stor opmuntrer, og han har en stor passion for at hjælpe andre.

Rubble – Byggearbejder

Rubble er byggearbejderen i Paw Patrol. Han er altid klar til at bruge sin stærke krop til at bære tunge ting og hjælpe med at bygge. Han er også en stor tænker, og han har en stor passion for at opfinde nye ting.

Skye – Luftvåbenet

Skye er luftvåbenet i Paw Patrol. Hun er en dygtig pilot og er altid klar til at flyve til undsætning, når det er nødvendigt. Hun er også en stor opmuntrer, og hun har en stor passion for at hjælpe andre.

Everest – Snesportshunden

Everest er snesportshunden i Paw Patrol. Hun er en dygtig skiløber og er altid klar til at tackle de mest udfordrende

Zuma – Den vandbårne redningshund

Zuma er en energi-fyldt labrador-retriever, der er dedikeret til sin rolle som den vandbårne redningshund i Paw Patrol. Han er altid klar til at tage på et eventyr og er en uundværlig del af holdet takket være sin evne til at bevæge sig hurtigt og elegant i vandet. Zuma har en kærlig og opmærksom personlighed og hjælper gerne sine venner med at løse opgaver og redde byen.

Tracker – Jungleeksperten

Tracker er en nysgerrig og eventyrlysten jaguar, der er ekspert i at finde vej i junglen. Han bor i en hytte i regnskoven og er altid klar til at tage på eventyr med sine venner i Paw Patrol. Tracker har en stærk intuition og er et værdifuldt medlem af holdet takket være hans evne til at finde og følge sporene. Han er også en stor fan af musik og elsker at synge og spille på sin tromme.

Paw Patrol Merchandise til de helt små

Er dit barn en stor fan af Paw Patrol og leder efter merchandise eller legetøj til at vise sin begejstring for de seje hundehelte? Så har I heldet med jer! Her hos os har vi et bredt udvalg af Paw Patrol merchandise og legetøj, der passer til både store og små fans. Fra en sød Skye dukke til en interaktiv Ryder bil, har vi alt, hvad dit barn behøver for at blive en del af Paw Patrol-universet. Så lad os hjælpe dit barn med at udleve sine Paw Patrol-drømme og gøre sin passion til en del af hverdagen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!