Pokemon serie rækkefølge

At navigere gennem den omfattende verden af Pokémon kan være en udfordring, især når det gælder seriens rækkefølge og de skiftende skuespillere, der har lånt deres stemmer til de elskede karakterer. Pokémon serie rækkefølge er en guide til at forstå, hvordan de forskellige sæsoner og film er forbundet, samt en hyldest til de medvirkende, der har bragt disse ikoniske figurer til live. Fra Ash Ketchums første skridt ud fra Pallet Town til hans nyeste eventyr, har skuespillerne bag Pokémon-serien spillet en afgørende rolle i at forme serien og dens fortsatte popularitet. Denne artikel vil dykke ned i Pokémon-seriens verden, udforske dens udvikling over tid, og anerkende de skuespillere, der har været med til at gøre Pokémon til en integreret del af barndommen for generationer.

Pokemon serie rækkefølge

Pokémon-serien: En Verden af Eventyr

Pokémon-anime-serien er fyldt med vilde eventyr og farverige karakterer, og Pokédexen indeholder på dette tidspunkt godt over 1.000 poster. Den har tilbagelagt en lang vej fra sine ydmyge begyndelser i Pallet Town, men har altid holdt venskab, sjov og glæde i hjertet af serien.

Efter 25 år så seerne for nylig Ash gå væk som mesteren af Pokémon-ligaen. Hans mål fra dag ét blev endelig opnået, hvilket tilfældigvis faldt sammen med hans farvel som showets hovedperson. For at finde ud af, hvad der skete i hans sidste episode, kan du gå i denne retning.

Pokémons tidslinje og udgivelsesorden

Pokémons tidslinje løber parallelt med dens udgivelsesrækkefølge. Med hver ny installation i spilserien kommer en ny anime for fans at nyde. Det har aldrig en gang afveget fra det format, bortset fra introduktionen af nogle specialer og ONA’er. Hvis du vil se fra begyndelsen, start her:

 1. Pokemon: The Indigo League
 2. Pokemon: Adventures in the Orange Islands
 3. Pokemon: The Johto Journeys
 4. Pokemon: Johto League Champions
 5. Pokemon: Master Quest
 6. Pokemon: Advanced
 7. Pokemon: Advanced Challenge
 8. Pokemon: Advanced Battle
 9. Pokemon: Battle Frontier
 10. Pokemon: Diamond and Pearl
 11. Pokemon: Diamond and Pearl: Battle Dimension
 12. Pokemon: Diamond and Pearl: Galactic Battles
 13. Pokemon: Diamond and Pearl: Sinnoh League Victors
 14. Pokemon: Black and White
 15. Pokemon: Black and White: Rival Destinies
 16. Pokemon: Black and White: Adventures in Unova and Beyond
 17. Pokemon: XY
 18. Pokemon: XY Kalos Quest
 19. Pokemon: XYZ
 20. Pokemon: Sun & Moon
 21. Pokemon: Sun & Moon Ultra Adventures
 22. Pokemon: Sun & Moon Ultra Legends
 23. Pokemon: Journeys
 24. Pokemon: Master Journeys
 25. Pokemon: Ultimate Journeys
 26. Pokemon: Horizons (ongoing)

Sådan ser du Pokémon-filmene i orden

Pokemon film i rækkefølge

Pokémon kan prale af ret meget for seerne at nyde med hensyn til spillefilm. De skinner et individuelt spotlight på den mest recente legendariske, med nogle mytiske Pokémon, der endda optræder i baggrunden.

 1. Pokemon: The First Movie (1999)
 2. Pokemon: The Movie 2000 (2000)
 3. Pokemon 3: The Movie (2001)
 4. Pokemon 4Ever (2002)
 5. Pokemon Heroes (2003)
 6. Pokemon: Jirachi, Wish Maker (2004)
 7. Pokemon: Destiny Deoxys (2005)
 8. Pokemon: Lucario and the Mystery of Mew (2006)
 9. Pokemon Ranger and the Temple of the Sea (2007)
 10. Pokemon: The Rise of Darkrai (2008)
 11. Pokemon: Giratina and the Sky Warrior (2009)
 12. Pokemon: Arceus and the Jewel of Life (2009)
 13. Pokemon: Zoroark – Master of Illusions (2011)
 14. Pokemon: Black – Victini and Reshiram/Pokemon: White – Victini and Zekrom (2011)
 15. Pokemon: Kyurem vs. the Sword of Justice (2012)
 16. Pokemon: Genesect and the Legend Awakened (2013)
 17. Pokemon: Diancie and the Cocoon of Destruction (2014)
 18. Pokemon: Hoopa and the Clash of Ages (2015)
 19. Pokemon: Volcanion and the Mechanical Marvel (2016)
 20. Pokemon: I Choose You! (2017)
 21. Pokemon: The Power of Us (2018)
 22. Mewtwo Strikes Back: Evolution (2020)
 23. Pokemon: Secrets of the Jungle (2021)

Hvilken rækkefølge skal jeg se Pokémon ONA i?

Pokémon ONA rækkefølge

Specialerne er unikke i den forstand, at de er selvstændige afsnit, der adskiller sig helt fra Ashs historie. Nogle går tilbage og berører videospilprotagonistens rejse for at blive den bedste, mens andre visualiserer nøgleøjeblikke fra franchisen i et nyt lys.

 1. Pokémon Generation
 2. Pokémon: Twilight Wings
 3. Pokémon Legends
 4. Pokémon: The Hallowed God, Arceus/ Pokemon: Arceus Chronicles
 5. Pokémon: Hisuian Snow

Selvom der er en tidslinje at følge, kunne du hoppe direkte ind i ONA’en først uden nogensinde at have set en enkelt episode af hovedserien.

I hvilken rækkefølge skal jeg se Pokémon-specialerne?

Specialerne adskiller sig ved deres varighed og indhold. Det betyder virkelig ikke noget, hvor eller hvornår du beslutter dig for at hoppe ind. Specialerne fungerer som deres eget fyld, i den forstand at de er endnu mindre vigtige for hovedhistorien og typisk fokuserer på en Pokémon.

Den kronologiske seerækkefølge er:

 1. Pikachu Shorts (1998 – 2015)
 2. Mewtwo Returns
 3. Pokémon Chronicles
 4. Pokémon Sunday
 5. Pokémon: The Mastermind of Mirage Pokémon
 6. Pokemon Origins
 7. XY Specials
 8. Pokémon: Arceus Chronicles
 9. Detective Pikachu

Pokémon Merchandise: Mere end Bare et Spil

Pokémon-universet strækker sig langt ud over skærmen og ind i en verden af varieret merchandise, der fortsætter med at begejstre fans af alle aldre. Fra samlerobjekter til hverdagsartikler er Pokemon merchandise blevet en integreret del af fanoplevelsen.

Pokémon Legetøj: Genskab Eventyret Hjemme

Intet fanger børns fantasi som fysisk legetøj, og Pokemon legetøj skuffer ikke. Actionfigurer, plysdyr af favorit-Pokémoner og endda interaktive modeller giver børnene en chance for at genskabe deres yndlingsscener fra serien. Med alt fra Pikachu-figurer med bløde, krammevenlige former til detaljerede figurer af Charizard, Mewtwo og andre, er der noget for enhver lille opdagelsesrejsende.

Børnene kan også dykke ned i rollen som Pokémon-trænere med legetøjssæt, der inkluderer Poké Balls, miniaturefigurer og endda Pokémon Slagmarker, hvilket giver dem en autentisk følelse af Pokémon-kampe og -eventyr.

Pokémon Figurer: Fra Hylden til Samlerens Skattekiste

For samlere og fans er Pokémon figurer en kategori for sig. Disse figurer spænder fra enkle legetøjsprodukter til meget detaljerede samlerobjekter, der ofte fejrer specifikke Pokémoner og deres unikke stillinger. Limited edition-figurer og statuer findes også, hvilket giver ældre fans og seriøse samlere muligheden for at eje et stykke Pokémon-historie.

Fra Nendoroids til Funko Pops, Pokemon figurer kommer i alle former og størrelser, hver især fanger essensen af de elskede karakterer fra denne langvarige serie.

Pokémon Tøj til Børn: Gør Hver Dag til en Pokémon-Dag

Pokémon-eventyret stopper ikke ved legetøj og figurer; det lever videre gennem en bred vifte af børnetøj. T-shirts, hættetrøjer og endda pyjamasser med populære Pokémon-motiver er tilgængelige for de unge fans. Med farverige designs og billeder af deres favorit-Pokémoner kan børnene udtrykke deres kærlighed til serien, uanset hvor de går.

Fra Pikachu-hatte til sokker prydet med Bulbasaur, Squirtle og Charmander, Pokémon tøj tilbyder noget bekvemt og stilfuldt for enhver ung Pokémon-træner.

Uanset om det er gennem legetøj, figurer eller tøj, fortsætter Pokémon med at berige fantasien hos børn og voksne. Disse produkter skaber ikke kun nye måder at interagere med Pokémon-verdenen på, men de holder også flammen af begejstring brændende for denne ikoniske serie.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!