TILBUD UDLØBER

🔥Populær
★★★★★

Bulbasaur bamse – Pokemon – 20cm

199,00 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

delivery-truck delivery-truck-white

 Leveringsdato: 

torsdag, 23 maj. -

 Fredag, 24 maj.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Baseret på karakteren: Bulbasaur
  • Størrelse: 20 cm
  • Officielt licenseret af: Pokemon
  • Materiale: Plush
  • Fyld: Bomuld

Bulbasur bamse

Pokemon er uden tvivl et af de mest elskede spil og serier i verden. Flere forskellige generationer af børn har elsket at følge med i de mange forskellige Pokemons og deres udvikling. Der findes hundredevis af forskellige Pokemons, som hver kan noget helt unikt. Det betyder også, at Pokemon fans tit har deres yndlings Pokemon. En af de mest populære Pokemons er Bulbasaur.
Denne flotte Bulbasaur bamse er lavet til at ligne Bulbasaur mest muligt, så dit barn har mulighed for at have sin yndlingspokemon ved sin side.
Dens søde design gør den perfekt til at passe på dit barn om natten, og de kan sove trygt ved dens side med følelsen af at være beskyttet.

Bamsens bløde og søde design

Bulbasaur bamsen er lavet af bløde kvalitetsmaterialer, hvilket gør den rar og blød at kramme. De holdbare materialer gør også, at bamsen ser flot ud længe, også selvom dit barn sover med den dagligt. Bamsen er lavet, så den ligner den rigtige Pokemon så meget som muligt. Den har endda den karakteristiske plante på ryggen. Pokemon Bulbasaur bamsen har store søde øjne og et kært lille smil. Derudover er de små tykke ben en sød detalje på bamsen. Bamsen er lavet af plush og bomuld, så den er rar at røre ved. Det flotte design gør den god til barnet, som synes den er sød, men den er også perfekt til den hardcore Pokemon fan. Den måler 20 cm i højden, så du kan sagtens have plads til flere Pokemon bamser i sengen.
Pokemon er super populært blandt både piger og drenge. Langt de fleste børn har været ude for at finde deres egen bulbasaur ved brug af Pokemon Go, men nu har de mulighed for at få deres helt egen med hjem. Bulbasaur bamsen er den perfekte fødselsdagsgave eller julegave til barnet, som elsker Pokemon.

1 anmeldelse af Bulbasaur bamse – Pokemon – 20cm

  1. Camilla

    Super sød bamse, min datter er vild med den.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!