Blyanter til børn

En blyant er ikke bare en blyant. I hvert fald ikke, hvis du spørger et barn. For et barn vil blyantens evne som skrive- og tegneredskab være temmelig sekundært, hvis blyanten er forsynet med motiver fra et elsket fantasiunivers. Dette herlige udvalg af blyanter er tilmed af en rigtig god kvalitet – og dermed slås to fluer med ét smæk; du får både et godt tegne- og skriveredskab og en mulighed for at være rigtigt tæt på din helt. Vælg eller få dit barn til at vælge et af disse blyanter til børn.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 8 ud af 8 produkter

100%

Gode blyanter til børn

Når nu det er så vigtigt for børn at kunne eje genstande med den helt rigtige figur på, så er det ekstra fint at kombinere den side af sagen med en blyant af en vis kvalitet. Det kan så at sige være en smart genvej til at få barnet til at bruge en blyant. Når blyanten bærer det særlige motiv, så vil barnet nemlig have en meget større interesse for den, end det almindeligvis har for helt almindelige blyanter. Alle blyanter i sortimentet bærer motiver, der er særligt motiverende for børn – og for barnlige sjæle.

Blyanter til piger

Nu behøver en kønsopdeling ikke nødvendigvis være så skarp, men virkelig mange piger gennemlever en prinsesse-periode. Her er det jo oplagt at give hende en god håndfuld prinsesse blyanter, så hun kan få lov til at gå all in på alt, hvad der på nogen måde kan relateres til prinsesser. Eller hvad med en Frozen blyant, der har motiver fra den elskede film og de elskede bøger? Når Elsa og Anna sidder på din blyant, så er du i virkelig god kontakt til det kolde univers, som de lever i. Mange piger vil helt sikkert også elske at eje blyanter med de små søde Minions på. Køb dem, hvis din pige er stor fan af dem.

Blyanter til drenge

Der er selvfølgelig også tænkt på nogle typiske drenge-motiver. Mange drenge vil i hvert fald sætte voldsom stor pris på at få nogle af de seje Spiderman blyanter. Med sådan en blyant i hånden, vokser superkræfterne i ham, og det kan mærkes helt ud i blyanten. Når den ikke er i brug, kan den også sagtens bruges til at lege superheltelege med. For den er jo netop ikke bare en blyant. De fleste drenge vil helt sikkert også blive glade for nogle blyanter med Minions på. Hvem elsker ikke dem? Med deres store glade, gule hoveder og særprægede kroppe vil de nemt kunne sætte noget humør i blyanternes ejermand.

Unikke blyanter, der kan mere end at skrive

Et barn vil betragte og behandle en af disse blyanter med de letgenkendelige motiver på helt anderledes, end de ville, hvis det var en standardblyant. Ene og alene på grund af motiverne er blyanten anderledes. Mere skal der ikke til i barnets verden, før en almindelig hverdagsgenstand ændrer karakter. Det sker på grund af barnets fantasi, og i forlængelse af den sker der en form for identitetsrollespil. Barnet identificerer sig med figuren på motivet. Deri ligger den store forskel. Du kan være med til at støtte denne leg ved at forære barnet nogle ting, der bærer de rigtige motiver. Forvandlingen sker nemlig ikke af sig selv i forhold til et hvilket som helst motiv. Der skal være en grad af spejling, inden det kan ske. På den måde kan en ret lille ting gøre en vis forskel i barnet – for en stund.

Merchandise blyanter er ikke kun for børn

Der er mange voksne, som elsker figurerne fra diverse film. Gør du det, eller kender du en, der gør, så hold dig endelig ikke tilbage fra at købe nogle af disse herlige blyanter med de skønneste motiver på. Måske er overførslen af egenskaber imellem figuren og blyantens ejermand ikke helt så stærk, som den kan være hos et barn – men hvem ved? Det er nok et forsøg værd. I hvert fald kan de glade motiver sætte lidt kulør på hverdagen på en ret simpel måde. Og hvem kan ikke have brug for det? Tilmed er blyanterne ret gode til det, de egentlig er skabt til, nemlig at skrive og tegne. Køb de særlige blyanterne til en, der vil blive rigtig glad for dem – det kunne jo godt være dig selv.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!