Gaming figurer

Her finder du en lang række gaming/spil figurer. Vi har samlet de mest populære gaming figurer, fra de mest populære spil. Figurene er fra Funko pop og er fremstillet af vinyl. Figurene er designet ud fra Overwatch og League Of Legends mange karakter. Figurene er ca. 10 cm høje og har præcise detaljer fra karakterenes oprindelse. Vælg mellem Fortnite og Overwatch figurer.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 4 ud af 4 produkter

100%
Gaming figurer

Fortnite figurer

Overwatch figurer

Alle de bedste gaming figurer til den dedikerede gamer

Har du en søn eller datter, som ynder at bruge sin fritid på et af de store online spil, som Fortnite, League of Legends eller Overwatch? Eller er det dig selv, der har en interesse i de store Moba og Battle Royale spil? Så kan du måske være interesseret i at erhverve dig gaming figurer fra Funko Pop. Figurer fra Funko Pop afbilleder alt lige fra karaktere fra tv-serier til digitale figurer fra computerspil. På denne side har vi samlet vores sortiment af computerspil figurer, så du kan få charmerende figurer, som reflekterer karaktererne fra dine eller dine børns yndlingsspil.

Gaming-figur som gave? Karakteren er det vigtigste

Hvis man giver gaming merchandise som gave, så er det vigtigt at give det helt rigtige. Man går aldrig galt med en figur fra Funko Pop, men de bedste gaming figurer er dem som afbilleder favoritkarakteren. Hvilken gaming figur dit barn vil elske højst, kan vi ikke sige med sikkerhed. Vi kan imidlertid tilbyde et stort udvalg i de mest populære figurer fra Funko Pop gaming. Og skulle det vise sig, at der var en anden karakter end den du fik i kurven, som er den mest populære, så fortvivl ej. Vi har nemlig 30 dages returret på vores produkter.

Start samlingen af gaming figurer fra Funko Pop

De mange gaming figurer fra Funko Pop gør dem til lidt af et samleobjekt. Det enormt store udvalg i figurer fra forskellige mange forskellige tv-, film, og computerspilsuniverser gør disse små flotte vinylfigurer til et perfekt samleobjekt. Hver karakter er designet med masser af detaljer og finesse, samtidigt med at stilen er simplificeret og enkel. Funko Pop formår at give alle figurer nok detaljer til, at man uden tvivl kan genkende karakteren, men holder fast i det simple design

Meget personlighed med få ansigtstræk

Noget af det, som gør disse gaming figurer så unikke, er den store mængde af detaljer på figurernes kroppe, mens ansigterne holdes simple. Figurer fra Funko Pop laves næsten uden undtagelse med store sorte øjne og uden mund. Det betyder dog ikke, at modellerne savner personlighed. De fleste af disse gaming figurer måler mellem 10 og 15 cm i højde og er lavet i vinyl. De fylder ikke meget i en reol og er derfor et godt valg som samleobjekt.

Tag spillet med ud i virkeligheden

At købe computerspil figurer er en måde at hylde sin egen eller sit barns interesse med et fysisk objekt. Det behøver ikke være en dårlig ting, at dit barn spenderer en del tid foran PC’en, da det kan forbedre barnets sproglige evner. Dertil er mange af de mest populære computerspil også multiplayer spil. Det vil sige, at disse spil er oplevelser, man deler med andre gennem at spille sammen med hinanden. Derfor kan gaming merchandise, som skildrer personer fra spillet være med til at vække minder om bedrifter og gode historier i spillet med vennerne. Vi tilbyder et stor udvalg af de mest populære gaming figurer For at gøre det lettere at finde figurer fra det univers, du eller dine børn er interesserede i, har vi gjort det muligt at finde karaktererne fra netop det univers som har interesse. Du kan derfor eksempelvis blive taget til en side med alle vores Overwatch eller Fortnite figurer. Det er dog imidlertid ikke bare gaming figurer, som udgives af Funko Pop. Vi tilbyder også store mængder af Funko Pops karakterer fra andre universer. Denne producent af figurer for folk med niche interesser har nemlig samarbejde med mange stor navne som Disney, DC og Marvel og laver også afbildninger af mange kendte karakterer fra film og anime. Vores udvalg er stort, så det er bare med at komme i gang med at gennemse sortimentet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!