TILBUD UDLØBER

🔥Populær 25%
★★★★★

Pikachu bamse – 20cm

149,95 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck-white

Leveringsdato: 

tirsdag, 6 jun. -

 onsdag, 7 jun.

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Pikachu bamser i forskellige størrelser

Puttedyret er med til at skabe tryghed og hygge ved puttetid, det er ofte en lille, blød ven, der passer på barnet, når det skal sove. Med Pikachu bamsen får dit barn en vaskeægte helt at sove med om natten.

Den bløde og søde Pikachu, der findes i to forskellige størrelser passer perfekt til alle børnesenge. Både de små og de større. Det er en ekstra tryghed både, når der skal soves, men også på de dage, hvor der er brug for en ekstra ven.

Find også andre størrelse pikachu bamser her

En tro følgesvend

Pikachu har fået en kæmpe renæssance igennem de sidste år med Pokémon Go, og den lille, gule kæmper er blevet en af børnenes yndlings figurer igen.

Den lille modige Pokémon er med sit søde og bløde ydre og utroligt loyale og kærlige, men stadig stærke og modige indre den ideelle følgesvend til børn i alle aldre.

Når de små vælger deres yndlingsfigur, er det ofte fordi de har træk og personligheder, der er genkendeligt gode – og Pikachu er ingen undtagelse. Det lille gule dyr følger nemlig sin træner, Ash, gennem tykt og tyndt gennem hele serien og alle spin offs, mens alle andre karakterer skiftes ud.

Alle elsker Pikachu!

Denne søde, men modige Pokémon har været ved Ash kethums side siden begyndelsen. Nu kan alle få Pikachu i bamseform. Smid din Pikachu bamse i kurven for, at starte din drøm om at fange dem alle!

Pikachu er helt sikkert den mest kendte karakter i Pokémon universet. Det gælder også når man snakker om Pikachu bamser. Pikachu er den ikoniske maskot, der gjorde den japanske Pokémon franchise verdenskendt. Siden introduktionen i 1996 har den 25. Pokémon på Pokédex fået fans over hele verden og er blevet en del af popkulturen på en stor måde, for ikke at nævne, hvordan det hjalp med at lancere videospil, Pokémonkort, anime-serier, film og sætte Nintendo tilbage på kortet efter et rystet par år.

Nu, to årtier senere, er Pikachu mere populær end nogensinde før med debuten fra Pokémon Go OG Detective Pikachu. Alle Pokémon fans drøm er uden tvivl at fange Pikachu i Pokémon GO. Tilføj Pikachu bamsen til din kurv nu! Den kan bruges som den perfekte krammebamse eller som en dejlig pude.

4 anmeldelser af Pikachu bamse – 20cm

 1. Signe

  Den var meget større end forventet! Rigtig hurtig levering!

 2. Kenny

  Hurtig levering

 3. Bjarne Hansen (verificeret ejer)

  Den er meget sød

 4. Linda Henriksen (verificeret ejer)

  Han er super glad for sin bamse

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!