Deadpool merchandise

Tid til at lave chimi-f***ing-changas! De grove løjer vil ingen ende tage, når dit barn først har fået fingrene i vores brede sortiment af fedt Deadpool-merchandise. Lær dem alt om, hvad det ikke vil sige at være en helt – og så alligevel – med legetøj, lamper og meget mere. Find jeres Deadpool-merchandise lige her – og tag med på den anarkistiske lejesoldats hæsblæsende missioner, både fra filmene og Deadpools Marvel-eventyr med Spiderman og co.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 6 ud af 6 produkter

100%

Deadpool-legetøj giver timevis af underholdning

Som både film- og Marvel-tegneseriefans vil vide, så løber den (van)vittige antihelt aldrig tør for vilde historier – tværtimod bliver de nærmest vildere og vildere jo længere tid, der går. Måske har dit barn brug for det helt rigtige legetøj til, når de tager med på Wade Wilsons filmiske hævntogt mod Francis eller tumler med Cable i deres fantasi. Måske bruger de hver aften i selskab med Spiderman i en af hans mange film- eller tegneserieinkarnationer – og mangler den helt rigtige frenemy til at give spindelvævsslyngeren kam til sit sassy hår med skarpe comebacks og udødelig kampånd. Eller måske kunne du selv godt bare bruge lidt mere af en af Marvels på alle måder mest uperfekte, menneskelige karakterer i dit liv. Wade Wilson er en uudtømmelig kilde til grov humor og bindegale twists i historien, som med garanti vil give enhver energi og inspirere dem til timers underholdning. Hvad end, det er, du leder efter, så har vi med garanti det rette Deadpool-merchandise til dit barns eller dit eget behov lige her på siden.

Maximum effort med Deadpool-merchandise til børneværelset

De fleste har nok hørt det mindst et par gange før: Deadpool er en skidt rollemodel, som alle børn skal holde sig langt væk fra. Og jo, Marvels antihelt har da helt sikkert foretaget nogle tvivlsomme valg i løbet af sine mange leveår, som de små poder klart gør bedst i ikke at efterligne i hverdagen. Men samtidig, så vidner dette udsagn altså også bare om, at man ikke har taget sig tid til at lære karakteren at kende. Hvad Deadpool har er nemlig noget, som mange traditionelle superhelte i den grad mangler: Han har menneskelighed og selvironi – karaktertræk, som børn kun har godt af at lære så tidligt som overhovedet muligt. Når man kan sympatisere med Deadpool betyder det, at man evner at se andre menneskers styrker på trods af, at de ikke er perfekte. Barnet vil også have meget lettere ved at acceptere sine egne mangler, le ad dem i stedet for at skamme sig – og fokusere på, hvordan det at kende deres fejl kan gøre dem så meget stærkere på langt sigt. Med Deadpool ting også kaldet merchandise på værelset vil dit barn starte og slutte hver dag med at få energi og inspiration til at give maximum effort i alt, hvad de gør.

Deadpool Merchandise fra film og Marvel-tegneserier

Med sine helende kræfter og udødelige fantasi og sans for humor er der næsten intet eventyr, Deadpool ikke har været på. Stort set lige meget hvilket kugleskørt scenarie, du kan forestille dig, kan du næsten med garanti slå op i en tegneserie og se ham i det. Den tvetydige antihelt har været en zombie, er blevet jagtet af en abe-lejemorder, har reddet julen, været på date med Thor, kæmpet imod den tidligere amerikanske præsident Richard Nixon – og så meget mere. I nyere tid bød f.eks. Deadpools vilde Marvel-eventyr med alles yndlingsedderkop, Spiderman, på historier, kun få i deres vildeste feberdrømme havde tænkt på – men skal vi være ærlige, så findes der ganske enkelt ikke en kedelig Deadpool-eskapade. Lad dit barn komme med på de gakkede ture: Køb deres helt eget Deadpool-merchandise lige her på siden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!