Game Of Thrones Funko Pop figurer

Er du fuldstændig forgabt i serien Game of Thrones i en grad, der nærmer sig afhængighed? Eller måske bare ret vild med at se serien? Så vil du simpelthen elske disse små GOT Funko Pop figurer, der kommer som merchandise i hælene på den ultra populære serie. Brug dem til pynt, brug dem til leg, brug dem til at udvide din samling af Funko Pop figurer eller brug dem som gave.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 3 ud af 3 produkter

100%

De velkendte karakterer fra Game og Thrones som figurer

Selvfølgelig skal Funko Pop figur-serien suppleres med de meget kendte karakterer fra verdens mest populære serie. Du finder en stor håndfuld af de mest markante og kendte karakterer fra serien udført som små 10 cm høje figurer, der er fremstillet af vinyl, og som er så fint lavet, at de formår at ramme plet i forhold til personens karakteristika, således at den nemt kan genkendes. De små flotte Game of Thrones figurer er så flot og detaljeret lavet, at man bare må overgive sig. De er så fine.

For samlere af Funko Pop figurer

Er du samler af disse skønne små vinylfigurer, så er det jo bare om også at få denne serie fra Game of Thrones med i din samling. Det kan være, at du straks må have dem alle sammen, eller også vælger du dem af dem ud, som du synes bedst om. Så kan de sidste jo altid komme til senere. Funko Pop Game of Thrones figurerne vil i den grad pynte i din samling. Ønsk dig en eller flere af Game of Thrones figurerne i gave.

For fans af Game of Thrones

Er du mega fan af Games of Thrones, så må du da simpelthen eje en eller flere af de her skønne Game of Thrones figurer, som tydeligt forestiller nogle af de mest kendte karakterer fra serien, der ellers har sin gang i og omkring Westeros. De er slet ikke til at stå for, og så er de så godt lavet, selv om de er ret små. Mon ikke du skal have dig din egen lille samling af Funko Pop GOT stående derhjemme eller på dit arbejde? De er bare for seje.

Få en del af Westeros hjem til dig

Når du bliver den lykkelige ejermand af en eller flere af disse små Game of Thrones figurer, så er det lidt lige som at få en del af Westeros hjem i privaten. Det er hyggeligt, og det sender tanker tilbage til serien, som på den måde nærmest kan genopleves. De små figurer er bare for cute. Hvis et større barn ejer denne samling, kan Game of Thrones figurerne nok bruges i en god rolleleg. Flere børn kan også have stor glæde af at lege med figurerne sammen. Der er personer og væsener nok af begge køn, så der er rigeligt med muligheder for at identificere sig med de små figurer under legen. Det skal nok blive et stort hit med de figurer.

Giv Game of Thrones Funko Pop figurer i gave

Mon ikke du kender mindst én, som ville blive mere end lykkelig over at få sådan en figur – eller måske flere – i gave? Om den glade modtager af gaven så er fan af Game of Thrones eller samler af Funko Pop figurer – eller måske endda begge dele, så er denne lille fine samling af Game of Thrones figurer simpelthen et must have. Bestil en eller flere af dem, pak dem pænt ind, og glæd dig til at se dem blive pakket ud. Vælger du at give sådan en eller flere små Game of Thrones figurer i gave, så rammer du nok plet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!