Penalhuse til børn og unge

Er det ved at være skolestart og derved første skoledag for dit barn? Eller skal du selv som studerende bruge en opgradering af penalhuset? Så finder du et kæmpestort udvalg her hos os. Vi tilbyder penalhuse til alle aldersgrupper og alle interesser, og vores store udvalg tillader, at du kan finde præcist det produkt, der passer perfekt til dig eller dit barn. Herunder kan du læse langt mere om udvalget på denne side.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 18 ud af 18 produkter

100%

Penalhus til børn: Hvad er mulighederne?

Når man taler om penalhuse til de mindre børn, er der en masse forskellige muligheder. Penalhuse til piger findes med rigtig mange forskellige temaer og motiver, som vil gøre enhver lille pige spændt på den første skoledag. Penalhuse til drenge findes ligeledes med seje motiver, som de kan vise til alle vennerne i skolen. Det er dog oftest kun motivet og farverne, der varierer, alt efter hvilket køn dit barn har. Anvendelsesmuligheder vil nemlig ofte være de samme. Så hvad skal et penalhus til børn kunne?
  • – 3. klasse
Hvis dit barn går i de mindste klasser, er der en masse forskellige ting, der skal være plads til. Dette er især på grund af, at barnet skal have mulighed for at udfolde sit kreativt. Derfor er det en god ide at gøre plads til både farveblyanter, tuscher og meget andet.
  • – 6. klasse
Når dit barn begynder på de mellemste klasser, vil der ikke være et lige så stort behov for de mange farveblyanter og lignende. Her kommer barnet langt med et par gode blyanter, viskelæder og måske en simpel lommeregner.
  • – 9. klasse
Når dit barn når de ældste klasser (udskoling) begynder der virkeligt at komme fokus på det faglige. Dette skal også afspejles i penalhuset. Her er det en god ide, at der er plads til en stor lommeregner, en passer og nogle kvalitetsfyldte blyanter eller stiftblyanter. Her fik du altså en vejledende guide, som kan give dig en bedre ide om, hvilke muligheder du bør søge efter.

Til de lidt ældre børn

Har du en teenager i hjemmet, der skal starte på en ungdomsuddannelse? Eller er du selv studerende og begyndt at købe dine egne skolesager? Penalhuse til teenagere varierer utroligt meget i både design, størrelse og funktion. Her vil de fleste være en smule flove over at komme i skole med et penalhus med et barnligt motiv, og derfor er det de mere simple penalhuse, der er mest populære her. Samtidig med dette begynder den studerende at anvend computeren mere og mere i undervisningen. Vores råd lyder derfor på, at hvis den unge har en god lommeregner, et par skriveredskaber og måske en passer, så vil dette være tilstrækkeligt. Selvom det hele bliver mere teknologisk på dette stadie af uddannelsesforløbet, er det stadig en god ide at have et penalhus, da man aldrig ved, hvornår man får brug for det.

Merchandise penalhus – hvad er du til?

Vi tilbyder en hel masse merchandise penalhuse, som er perfekte til langt de fleste aldersgrupper. Derfor er det en super god ide, at du snakker med dit barn om, hvad de godt kan lide. Derved kan du vælge en sej udgave til din søn med Spiderman tema, eller du kan vælge den sødeste udgave til din unge datter med Hello Kitty motiv. Mulighederne er mange, men ét ting ligger fast – dine børn vil komme til at elske at have et unikt penalhus. Unikke penalhuse er nemlig med til at styrke børns identitet, og derfor er det også vigtigt, at du giver dem muligheden for at vælge netop det motiv, de synes er det sejeste.

Hvilken størrelse skal du bruge?

Nu er du forhåbentligt blevet klogere på vores udvalg, og hvad du bør kigge efter til de forskellige aldersgrupper. Men hvad med størrelsen? Skal du købe et lille penalhus eller et stort penalhus? For at besvare dette er det vigtigt at tage fat i aldersgrupperne igen. Derved kan man let sige, at børn fra 0. – 3. klasse skal bruge de største penalhuse, og herefter kan de begynde at blive mindre og mindre, da behovet ligeledes formindskes. Vi håber, at vores udvalg er tilfredsstillede for dig, så du kan finde det bedste penalhus til dine børn her hos MerchShark.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!