Skoletasker til børn og unge

En gang imellem sker det, at der er behov for udskiftning af skoletasken. Eller også skal den aller første model ud og købes til den helt spæde skoleelev. Lige meget hvad der er tilfældet, er det dog vigtigt, at den helt rette model vælges. Både når det kommer til, at den skal være rar at have på, som den fyldes op med bøger eller andre tunge sager – men også vigtigt er det, at udseendet er på sin plads, så du eller dit barn kan bære den med stolthed!

Viser 1–35 af 38 resultater

Køb en taske med din yndlingsfigur

Ofte rummer skoletasken både kedelige beskeder fra læreren og en hulens masse lektier. Hvis ikke man er ved at eksplodere af glæde af taskens indhold, kan man heldigvis finde en model, der spreder lidt glæde med dens udseende.

Især for børn kan det være en oplagt mulighed at vælge en taske med et motiv, som barnet er vild med. Dette kan være med figurer fra barnets yndlingstegnefilm eller store idol. Blandt andet kan du både få skoletakser med Pokémon eller tasker i den mere helte-prægende genre såsom Superman skoletakser, Spiderman skoletakser, Deadpool skoletakser eller Batman skoletasker, hvis det er en af de famøse superhelte, der rocker i barnets verden for tiden.

Fortniteskoletasker er tidens store hit

Hvis man virkelig vil imponere med sin nye rygsæk, kan man heldigvis købe modeller med tidens helt store tendenser. Det sidste års tid har Fortnite været et hit blandt børn, både når det kommer til computerspil, til dans og nu også til tasker. Du kan derfor købe den fedeste skoletaske til børn ved at finde en, der er udsmykket med de ikoniske Fortnite-figurer. Dette vil med garanti vække både opsigt og misundelse hos drenge såvel som piger

Skoletasker til voksne og unge

Dog er er det langt fra alle, der er til alt for spraglede skoletasker. Mange voksne og unge vil gerne have en model, der mest af alt er praktisk og komfortabel, men som er mere enkel af udseende.

Når man skal købe en taskemodel til en voksen, er der også nogle andre ting, man også bør tage højde for. Går man på en uddannelse, er det ofte et krav, at man har en computer med sig. Derfor bør man også købe en model der, ikke blot har plads til en computer, men også kan yde optimal beskyttelse for computeren. Mange modeller har derfor også et separat rum eller en separat lomme, der er lavet specielt til at kunne passe ekstra på computeren, og som derfor passer perfekt som skoletaske til unge.

Vælg en model der er komfortabel og sund

Noget af det første, man kigger på, når man skal ud og købe en rygsæk, er som ofte, hvordan den ser ud. Dog er komforten på tasken minimum lige så vigtig, og dette er især børn gode til at se gennem fingre med, da de gerne bare vil have en model i den flotteste farve eller med det fedeste motiv. Derfor sælger vi hovedsageligt tasker, hvor der er arbejdet ekstra på, at tasken ligeså vel skal være praktisk og komfortabel, som den skal se godt ud.

Dette gøres blandt andet ved at lave brede skulderremme med støtte, således at skoletasken ikke gnaver, hvis den er fyldt op med tunge bøger. Ligeledes har mange af modellerne – specielt til børn – også monteret en rem, der kan fastspændes rundt om brystet eller livet, således at tasken får det rigtige løft og sidder ordentligt på ryggen.

Til meget mere end skolebrug

Mange af skoletaskerne er som nævnt bygget op med en sådan komfort, at de bliver både behagelige at have på. Af samme grund kan taskerne også bruges i mange andre henseender, end når man sidder på skolebænken.

De praktiske og små størrelser gør, at de med fordel kan tages med som eksempelvis håndbagage i flyet, hvis man skal afsted på ferie. Dette kan gøre, at barnet kan have sine egne ting med sig og selv have overblikket over, hvor legetøjet og snacksene gemmer sig.

Ydermere er modellerne med god støtte også oplagte at bruge, når først man er fremme ved destinationen. Den gode komfort gør, at barnet selv vil kunne bære rundt på sine ting, når man vader rundt i storbyen i flere timer, eller hvis man skal på en lille vandretur i bjergene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din første ordre!

Kontakt

Email: Kontakt@merchshark.dk
Telefon: 31 33 26 06
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Adresse:
Merchshark.dk Aps
Kjeldmarksvej 2
7600 Struer

CVR: 40092064

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder