Overwatch Funko Pop figurer

Her finder du en lang række Overwatch Funko Pop figurer. Vi har samlet de mest populære Overwatch karakter, fra de forskellige roller i spillet. Figurene er fra Funko pop og er fremstillet af vinyl. Figurene er designet ud fra Overwatchs forskellige roller. Overwatch Funko Pop figurene er ca. 10 cm høje. Figurene har præcise detaljer fra karakterenes oprindelse.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 4 ud af 4 produkter

100%

Funko Pops udgivelser af Overwatch figurer

Funko Pop Overwatch er kommet til første person shooter videospillet fra Blizzard Entertainment, der centrerer omkring en fremtidig Jord under belejring fra omnikere (robotter). Med et kooperativ gameplay er flere nøglepersoner inkluderet som Funko Pop figurer. Den første Funko Pop Overwatch-serie indeholder en testpilot i Tracer, en uhyrlig lejesoldat, der hedder Reaper, og den dødbringende assassin Widowmaker. Samlere kan også finde en seks-tommer figur for Winston, den genetisk forbedrede gorilla, komplet med kvadratiske indrammede briller. De fleste af de primære figurer har også varianter, som kan være eksclusive. Næste omgang af Overwatch Funko Pop figurer blev der tilføjet endnu flere Pops nemlig, herunder Mei, Lucio, Symmetra og McCree. Seks tommer, Super-Sized figurer kommer til Reinhardt og Meka, som har en 4,5 cm D.Va figur indeni. I wave 3 blev det udvidet til Junkrat, Mercy, Sombra, Zarya og Zenyatta. Funko Pop Overwatch Wave 4 udvider sættet endnu mere, tilføjer Genji, Hanzo og Torbjörn og flere.

Hvad er Overwatch?

Så hvad er Overwatch egentlig, og hvordan spiller man? Som kategoriseringen antyder, er det et online spil, hvor du er matchet med forskellige andre spillere og sat på et hold, hvorefter du går op mod et andet hold i en række forskellige spiltilstande. De to mest fremtrædende er A. Payload-based – hvor et team forsøger at eskortere en last på tværs af et kort, og den anden forsøger at stoppe dem – og B. Capture-based – hvor et team forsøger at erobre et punkt som et andet hold forsvarer. Dette er en førstepersons skydespil (FPS), men Overwatch adskiller sig fra andre multiplayer FPS, idet du vælger en unik helt som kan noget specielt. Hvis dit hold ikke er afbalanceret – hvis du går ud der uden en ”healer”, for mange helte med intet liv, når de bliver skidt eller for mange helte med for lidt skade, er dine chancer for at vinde meget mindre. Samarbejde er ikke en mulighed, det er en forudsætning for at lykkes, og det er dette der gør spillet sjovt. Du kan finde forskellige Overwatch Funko Pops fra de forskellige karakterer i vores butik. Der er et konkurrencedygtigt spil genre, som ruller ud i sæsoner. Når en sæson er i gang, kan du gå ind i Competitive Play, og du er parret sammen med andre spillere af samme stil. I Konkurrencedygtig Spil arbejder du hen imod et ultimativt point-hvis du mister et spil, går din ”point total” ned. Hvis du vinder et spil, går din point total op. Der er også en Arcade Mode, som skaber en lang række forskellige måder at spille spillet på. Der er en 1v1 Deathmatch-tilstand, der er en 1v1 duel-tilstand, der er en 3v3 elimineringstilstand, hvor hvis du dør ikke kommer tilbage i spillet. Arcaden er også hvor du finder alle slags skøre spiltilstande: Mystery Heroes har du respawn som en tilfældig helt hver gang, og selvfølgelig er der også et hvilket som helst sæsonbetonet spil sker på ethvert tidspunkt. Vores figurer fra Overwatch Funko Pop gør det også sjovt at have dem stående på bordet mens du spiller. Spillet er tilgængeligt til Xbox One, PS4 og PC, men lige nu er der ingen platformspil, så du kan kun spille med dem, der deler samme konsol som dig. Find din overwatch funko pop figur og smid ham eller hende i kurven.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!