TILBUD UDLØBER

10%

Minecraft TNT Termoflaske i rustfrit stål med termometer

179,95 Kr.

Ikke på lager

Modtag mail ved lageropfyldning!

Når du tilmelder dig dette produkt, tilmelder du dig også nyhedsbrevet

contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

  • Størrelse: 450ml
  • Officielt licenseret af: Minecraft
@merchshark.dk Har du set vires nyeste minecraft termoflasker? #minecraft #termoflaske #creeper #tnt ♬ original sound – Merchshark.dk

Giv hverdagens pauser et spændende twist med Minecraft Termoflaske

Er du på udkig efter en unik måde at holde dit barns drikkevarer varme eller kolde på farten? Måske tænker du: “Kan et drikkekrus virkelig gøre en forskel?” Ja, det kan det med denne Minecraft TNT Termoflaske! Denne termoflaske er ikke bare praktisk; den bringer et element af sjov og spil ind i hverdagens rutiner, som helt sikkert vil imponere enhver lille eventyrer.

Hold varmen med stil

Designet til at ligne det velkendte TNT fra Minecraft, gør denne termoflaske hydrering til en del af spillet. Med en kapacitet på 450 ml, kan dit barn nemt tage deres yndlingsdrik med til skole, udflugter eller spilleaftener.

Bygget til eventyr

Denne officielt licenserede Minecraft termoflaske er fremstillet i rustfrit stål og designet til at holde på temperaturen, uanset om det er varm kakao eller koldt vand. Robust og holdbar, den er klar til at blive en fast del af dit barns opdagelsesrejser både i den virkelige verden og i spillets verden.

Smart funktionalitet for den moderne opdagelsesrejsende

“Det er da for billigt …” – men denne termoflaske er en investering i dit barns velvære og bekvemmelighed. Med en indbygget termometer i låget, kan dit barn altid se, om deres drik er lige tilpas varm eller kold.

Gør hydrering til en leg

For de børn, der elsker Minecraft, vil denne TNT Termoflaske være en sjov påmindelse om at drikke nok i løbet af dagen. Den er det perfekte match til den eventyrlystne natur hos ethvert barn og en praktisk ledsager på hver eneste eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Minecraft TNT Termoflaske i rustfrit stål med termometer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!