Star Wars Funko Pop figurer

Her finder du en nogle enkelte Star Wars Funko Pop figurer fra en af verdens mest populære film. Vi har samlet de mest populære Star Wars karakter. Figurene er fra Funko pop og er fremstillet af vinyl. Figurene er designet ud fra Star Wars mest populære karakter. Star Wars Funko Pop figurene er ca. 10 cm høje og har præcise detaljer fra karakterenes oprindelse.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 2 ud af 2 produkter

100%

Se alt fra Star Wars her

Star Wars Funko Pop – Merchandise fra den tidsløse fortælling

Star Wars har lige siden den første film i 1977 i den lange fortælling været en kæmpe succes verden over og har sågar medført, at det også er blevet til et LEGO-tema. Fortællingerne rummer en masse sjove, spændende og farlige karaktere, der alle er interessante at følge som karaktere, og derfor er der selvfølgelig også lavet merchandise ud af dem. Alt andet ville ikke give mening, når den seneste film ”The Force Awakens” i Canada og USA solgte 57 millioner billetter på premieren, hvilket resulterede i omkring 391,5 millioner danske kroner. En unik rekord, der selvfølgelig også betyder, at merchandise bliver købt rundt i hele verden.

Star Wars Funko Pop figurer

Fra en af verdens populæreste film, sælges der nu disse Star Wars Funko Pop figurer, hvor de mest populære karaktere fra filmene er samlet som disse figurer. Star Wars figurerne kommer fra Funko Pop og er fremstillet af materialet vinyl. De er ca. 10 cm høje og har de helt præcise detaljer fra karakterenes oprindelse. Du kan for eksempel købe en BB-8 The Force Awakens figur, der er den velkendte runde robot i farverne hvid og orange. Disse små figurer passer perfekt som gave til de børn i aldersgruppen, hvor de lige er begyndt at se Star Wars. De fleste børn har set de meget populære og verdenskendte film. Derfor kan man også godt regne med, at de bliver utrolig glad for de flotte Star Wars Funko Pop-figurere lavet af vinyl. Ud over BB-8 The Force Awakens-figuren er det her hos Merchshark muligt at købe Chewbacca, Holiday Darth Vader, Luke Skywalker og R2-D2. Herudover findes der også den onde karakter Darth Maul i de seje røde og sorte farver. Man kan også købe en Santa C–3PO Funko Pop figur, der ville passe perfekt som julegave til barnet, der er helt pjattet med Star Wars. Denne figur er selvfølgelig i karakterens velkendte guld farve og herudover tilføjet med nissehue og et lille julekostume.

Chewbaccas charmerende brøl

Chewbacca er nok allermest kendt som det søde, men store dyr med en charmerende latter. Chewbacca er lige til at kramme, trods den store størrelse. Derfor findes den som en lille sød figur, dog med et maskingevær i hånden og fartbriller på. Star Wars Funko Pop-figuren er 10 cm høj og kommer i en lille illustreret vindueskasse. Figuren er kørt igennem Funko Pop stilen, der som et resultat giver os en lille sød Chewbacca i sidste ende. En uimodståelig lille figur. Chewbacca er kendt blandt sine venner fra filmene som Chewie. Han var en wookie kriger, smugler og modstandskriger, som kæmpede i klonkrigene, den galaktiske borgerkrig og konflikten mellem første orden og modstanden. Han er på de godes side, og alle børn holder derfor med Chewbacca.

Luke Skywalkers standhaftige karakter

Luke Skywalker er måske udover Darth Vader den mest kendte Star Wars Funko Pop-karakter. Og fordi han er på de godes side og kæmpe de rigtige krige, er han også et forbillede for mange børn og unge. Han udviser en selvtillid, en standhaftighed og en effektiv krigsførelse, der kun kan ses op til. Som rollemodel er han derfor også populær i merchandiseforretningen. Derfor har vi også en på lager, som er 10 cm høj, pakket ind i illustreret vindueskasse. Star Wars figuren er lavet i vinyl. Den lille Luke Skywalker fra Funko Pop Star Wars er en tro kopi af den originale helt fra filmene. Luke Skywalker var søn af Anakin Skywalker og Padmé Amidala, bror til Leia Organa Solo, gift med Mara Jade Skywalker og far til Ben Skywalker. Bestil Star Wars figurerne hjem til hylden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!