GRATIS FRAGT OVER 400,-

1-2 dages leveringstid – Fragt til 29,-

KUNDESERVICE

23417857 - Hverdage 9-17

BYTTESERVICE

30 dages returret

Gurli Gris bamser

Her finder du et stort udvalg af de sødeste og blødeste Gurli Gris bamser. De søde bamser bliver hurtigt dit barns bedste ven – og er en rigtig god gave idé, som vil følge barnet i mange år frem. I butikken har vi bamserne Gurli Gris, Gustav Gris, Mor Gris, Far Gris, Bedstemor Gris og Bedstefar Gris. Gurli Gris bamserne er alle 30 cm høje og er utroligt bløde. Snup din krammebamse nu!

Hvad er Gurli Gris?

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters børne-tv. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet fx Karla Kanin, Pedro Ponny og Herluf Hund. Karakterene har normalt tøj, bor i huse og kører biler.

I hendes familie består af Gurli Gris som er hovedkarakteren, derefter kommer Gustav gris som er Gurlis bror. Far Gris og Mor gris er forældrene og Bedstefar gris og Bedstemor gris er forældrene. Hos MerchShark har vi hele familien samlet et sted som dejlige krammebamser.

Gurli Gris blev faktisk sendt på tv første gang i 2004, derefter gik den på pause i 11 år inden den blev lavet på ny. 14. februar 2015, havde den nemlig sin re-premiere.

Kontaktinfo

Adresse:
Under Kastanien 69, 7500 Holstebro
E-mail: kontakt@merchshark.dk
CVR nr.: 39039397

Kundeservice

Telefon: 23 41 78 57
Mandag-Fredag: 10:00-17:00

Betalingsmetoder

Betalingsmetoder

Følg os

10 rabat - spidermand - optimeret

Tak fordi du tilmeldte dig, vores nyhedsbrev! Vi sender dig en rabat kupon inden for de næste 5-10 minutter.

0
Din Kurv