Gurli Gris bamser

Her finder du et stort udvalg af de sødeste og blødeste Gurli Gris bamser. De søde bamser bliver hurtigt dit barns bedste ven – og er en rigtig god gave idé, som vil følge barnet i mange år frem. I butikken har vi bamserne Gurli Gris, Gustav Gris, Mor Gris, Far Gris, Bedstemor Gris og Bedstefar Gris. Gurli Gris bamserne er alle 30 cm høje og er utroligt bløde. Snup din krammebamse nu! Find også en masse Gurli Gris legetøj lige her.
delivery-truck

1-2 dages fragt

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Viser 7 ud af 7 produkter

100%

Se alt fra Gurli Gris her

Hvad er Gurli Gris?

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters børne-tv. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet fx Karla Kanin, Pedro Ponny og Herluf Hund. Karakterene har normalt tøj, bor i huse og kører biler. Gurli gris bamserne findes fra hele Gurli gris familien. Hvad er Gurli Gris? Guide til forældre

Hvad er Gurli Gris egentlig?

Gurli Gris familie består af Gurli Gris som er hovedkarakteren, derefter kommer Gustav gris som er Gurlis bror. Far Gris og Mor gris er forældrene og Bedstefar gris og Bedstemor gris er forældrene. Hos MerchShark har vi hele familien samlet et sted som dejlige krammebamser. Find din favorit Gurli Gris bamse Gurli Gris blev faktisk sendt på tv første gang i 2004, derefter gik den på pause i 11 år inden den blev lavet på ny. 14. februar 2015, havde den nemlig sin re-premiere.

Hvorfor elsker alle Gurli Gris?

Gurli er ligesom enhver anden fire-årig – hun går til legekammerater, elsker at klæde sig ud med sine venner, sover med sin bamse og bliver sommetider irriteret af sin toårige lillebror. Undtagen, selvfølgelig, at hun er en gris. Hun og hendes familie elsker at hoppe op og ned i mudderpytter og lejlighedsvis grynte midt i en samtaler. Det kan Gurli Gris bamserne dog ikke. Gurli, hendes forældre og hendes lillebror Gustav ser altid ud til at hygge sig sammen, og med hvert eneste Gurli Gris eventyr er der altid ting at lære fra episoden. Det bedste ved deres eventyr er, at de alle finder sted i meget almindelige omgivelser og repræsenterer oplevelser, som de fleste børn i hjemmet vil kunne relatere til. Uanset om de fodrer ormene i bedstemor gris og Bedstefar gris have, møder en ny ven i skolen, laver hjemmelavet børd, klæder sig op som detektiver, går på camping eller lærer at fløjte, undlader Gurli, Gustav og deres venner aldrig at finde det sjovt i enhver dag. Dit barn kan finde utallige af sjove lege med Gurli Gris bamserne. Gurli gris episoder er kun fem minutter lange. Der er ikke noget kedeligt i episoderne, og selv de mindste seere vil kunne holde op uden at miste koncentration. Hvis du som voksen har brug for fem minutter til dig selv, vil en episode af Gurli Gris holde børnene glade og optaget uden at de risikerer at komme hen til dig når du er på toilet. Smid Gurli Gris bamserne i kurven og gør dit barn glad. Skal du planlægge en fødselsdagsfest, der er så sej som Gurli Gris? Så hold fast i din kasket, for vi har alle de seje ting, du har brug for! Gurli Gris-balloner, kagepynt og endda engang en Gurli Gris-kostume til den lille fødselar! Gå ikke glip af denne chancen for at give dit barn den bedste Gurli Gris fødselsdag nogensinde!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!