‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’: Trailer, Cast, udgivelsesdato, plot og alt hvad vi ved indtil videre

Ant-Man franchise har været en vigtig del af Marvel universet siden sin debut i 2015. Med sin unikke evne til at skrumpes ned i størrelse og øge sin styrke, har Ant-Man været en af ​​de mest interessante og underholdende karakterer i Marvel universet. Med den kommende film, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ser vi frem til at se Scott Lang, Hope Van Dyne og resten af ​​holdet begive sig ud på en ny fantastisk eventyr i den ”The Quantum Realm”, hvor de vil møde nye skræmmende skabninger og overskride grænserne for, hvad de troede var muligt.

 

Hvad vi ved indtil videre

Ant-Man and the Wasp: Quantumania” er den kommende tredje film i Ant-Man franchise, der markerer begyndelsen af ​​Phase 5 i Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmen følger Scott Lang, kendt som Ant-Man, hans partner Hope Van Dyne, kendt som The Wasp, og deres datter Cassie Lang, som arbejder sammen for at bekæmpe en ny fjende ved navn Kang the Conqueror, en tidsrejsende, der ønsker at erobre verden ved at kontrollere den ”The Quantum Realm”. Deres mål er at beskytte verden og redde Hope’s mor Janet, som er blevet fanget i den ”The Quantum Realm” i mange år.

I løbet af deres mission, Scott, Hope, Cassie og Hope’s forældre, Hank Pym og Janet Van Dyne, begiver sig ud i ”The Quantum Realm”, hvor de interagerer med nye og mærkelige skabninger og overskrider grænserne for, hvad de troede var muligt. ”The Quantum Realm” spiller en vigtig rolle i filmen, da det er kilden til Ant-Mans og Wasps kræfter og også er det sted, hvor de kan rejse i tid og rum. Men det er også et farligt sted, fyldt med farer og ukendte fænomener. Teamet må arbejde sammen og bruge deres evner og teknologi for at beskytte verden og besejre Kang.

Medvirkende og crewet

Filmen har et stærkt og talentfuldt cast, der omfatter Paul Rudd som Scott Lang / Ant-Man, Evangeline Lilly som Hope Van Dyne / Wasp, Michael Douglas som Hank Pym, Michelle Pfeiffer som Janet Van Dyne, Kathryn Newton som Cassie Lang, og Jonathan Majors som Kang the Conqueror.

Filmen er instrueret af Peyton Reed, der tidligere har instrueret de tidligere to film i Ant-Man-franchisen. Reed er kendt for sin evne til at skabe visuelt imponerende og humoristiske film, og hans erfaring med at arbejde med Marvel-universet gør ham til et godt valg til at lede denne tredje film.

De vigtigste skuespillere i castet bringer en unik dynamik til deres respektive karakterer og har vist sig at være populære blandt fansene i de tidligere film. Michael Douglas og Michelle Pfeiffer er velkendte navne i branchen, og deres tilføjelse til castet bringer en ekstra dybde og kompleksitet til historien.

Kathryn Newton som Cassie Lang, Scott’s datter, bringer en ny dimension til forholdet mellem Scott og Hope, og Jonathan Majors som Kang the Conqueror bringer en ny og spændende trussel til universet.

Det er også vigtigt at nævne, at castet og crewet er meget diversificeret, hvilket er vigtigt for at repræsentere en mangfoldig verden og bringe flere perspektiver til historien.

I alt er castet og crewet en vigtig del af filmen og har en betydelig rolle i at skabe en underholdende og spændende film, der kan fortsætte med at udvikle Marvel-universet og give fansene noget at se frem til.

Konklusion og udgivelsesdato

“Ant-Man and the Wasp: Quantumania” ser ud til at være en spændende og underholdende film, der har potentiale til at blive en vigtig brik i Marvel Cinematic Universe. Historien om Scott Lang, Hope Van Dyne, og deres familier, der er fanget i Quantum Realm, lover action, humor og en spændende konfrontation med Kang the Conqueror. Castet og crewet er også et stærkt og diversificeret team, der vil bringe deres unikke perspektiver til filmen.

Vi hos Merchshark opfordrer alle fans af Marvel og actionfilm generelt til at se “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” når den udkommer den 17. februar 2023. For yderligere information om filmen kan man tjekke Marvels hjemmeside og sociale mediekonti, samt diverse film- og underholdningsmedier for opdateringer og anmeldelser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!