Film med Antonio Banderas

Antonio Banderas er en af de mest alsidige og karismatiske skuespillere i moderne film, hvis karriere strækker sig over forskellige genrer og har givet publikum nogle uforglemmelige filmoplevelser. Kendt for sin intensitet og evne til at fordybe sig i enhver rolle, spænder Banderas filmografi fra drama og thriller til action og komedie, hvilket gør ham til en skuespiller med enestående talent. Uanset om han spiller hovedrollen eller en støttende karakter, tilføjer Banderas en unik dybde til sine film, der fanger publikums hjerter. Hans film er ikke blot underholdning; de er kunstværker, der viser hans mangfoldighed som skuespiller. Med titler, der har opnået kritisk og kommerciel succes, er Film med Antonio Banderas en søgning, der lover kvalitet og spænding. Lad os dykke ned i nogle af hans mest mindeværdige roller og de genredefinerende film, han har været en del af.

Her er 10 af Antonio Banderas’ film:

1. The Skin I Live In som Dr. Robert Ledgard – 7.6/10 – Drama, Horror, Mystery
2. Pain and Glory som Salvador Mallo – 7.5/10 – Drama
3. Desperado som El Mariachi – 7.1/10 – Action, Crime, Drama
4. Tie Me Up! Tie Me Down! som Ricky – 7.0/10 – Comedy, Crime, Drama
5. Official Competition som Félix Rivero – 7.0/10 – Comedy, Drama
6. The Mask of Zorro som Alejandro Murrieta/Zorro – 6.8/10 – Action, Adventure, Comedy
7. Take the Lead som Pierre Dulaine – 6.6/10 – Drama, Music
8. The Mambo Kings som Nestor Castillo – 6.4/10 – Drama, Music
9. Once Upon a Time in Mexico som El Mariachi – 6.3/10 – Action, Crime, Thriller
10. Original Sin som Luis Antonio Vargas – 6.0/10 – Drama, Mystery, Romance

Her er 10 af Antonio Banderas’ film:

The Skin I Live In som Dr. Robert Ledgard – 7.6/10 – Drama, Horror, Mystery

I The Skin I Live In leverer Antonio Banderas en uforglemmelig præstation som Dr. Robert Ledgard, en genial plastikkirurg, der udvikler en revolutionerende type syntetisk hud. Denne film, der blander elementer af drama, horror og mysterium, udforsker temaer som besættelse, identitet og menneskets skrøbelighed. Banderas portrættering af en mand, der er drevet af både personlig tragedie og videnskabelig stræben, er både fascinerende og uhyggelig. Filmen udfolder sig som en mørk fortælling om hævn og skabelsen, hvor Banderas viser sin evne til at formidle komplekse følelser og dybt forstyrrende karaktertræk. Hans præstation er nøglen til filmens evne til at holde publikum fastklistret til skærmen, hvilket gør The Skin I Live In til et must-see for fans af psykologisk thriller-genren.

Pain and Glory som Salvador Mallo – 7.5/10 – Drama

Pain and Glory udforsker livet af en filminstruktør ved navn Salvador Mallo, spillet med stor følsomhed og dybde af Antonio Banderas. I denne dybt personlige film af Pedro Almodóvar reflekterer Mallo over sit liv, sin kunst og de valg, han har truffet. Banderas leverer en af sine mest nuancerede præstationer til dato, og skildrer Mallos kamp med fysisk og følelsesmæssig smerte, samt hans længsel efter genforening og kreativ fornyelse. Pain and Glory er en smuk og meditativ film, der behandler temaer som kreativitet, fortrydelse og ønsket om at genfinde tabt tid. Banderas evne til at bringe en så kompleks figur til live med både sårbarhed og styrke bekræfter hans status som en af de mest talentfulde skuespillere i sin generation.

Desperado som El Mariachi – 7.1/10 – Action, Crime, Drama

Desperado er en actionfyldt film, hvor Antonio Banderas indtager rollen som El Mariachi, en tidligere musiker, der søger hævn over den narkobaron, der har gjort ham til en levende legende. Med sin blanding af spænding, drama og en anelse humor, viser Banderas sit talent for at balancere hårdkogt action med følelsesmæssig dybde. Hans karismatiske præstation, kombineret med filmens stiliserede vold og mindeværdige musik, har gjort Desperado til en kultklassiker. Banderas evne til at skabe en ikonisk actionhelt, der er både frygtindgydende og sympatisk, understreger hans alsidighed som skuespiller og hans unikke tilstedeværelse på skærmen.

Tie Me Up! Tie Me Down! som Ricky – 7.0/10 – Comedy, Crime, Drama

I Tie Me Up! Tie Me Down! leverer Antonio Banderas en bemærkelsesværdig præstation som Ricky, en ung mand med en tumultarisk fortid, der beslutter sig for at kidnappe en tidligere pornostjerne for at overbevise hende om, at de er bestemt for hinanden. Denne film blander komedie, kriminalitet og drama på en måde, der kun Pedro Almodóvar kan, og Banderas skildring af Ricky er både foruroligende og charmerende. Hans evne til at veksle mellem intensitet og sårbarhed gør hans karakter troværdig og dybt menneskelig. Filmen udforsker komplekse temaer som frihed, kærlighed og besættelse, og Banderas præstation er afgørende for, at publikum forbliver engageret i denne skæve romantiske fortælling.

Official Competition som Félix Rivero – 7.0/10 – Comedy, Drama

Official Competition er en satirisk komedie, hvor Antonio Banderas spiller Félix Rivero, en yderst anerkendt filmstjerne, der bliver castet i en film med det ene formål at skabe et mesterværk. Denne film, der kritiserer kunstverdenens pretentiøsitet og konkurrence, giver Banderas mulighed for at vise sit komiske talent. Gennem sin rolle som den selvoptagne, men karismatiske Rivero, leverer Banderas en præstation, der er både lattervækkende og tankevækkende. Official Competition stiller spørgsmål ved, hvad der gør en film til kunst, og Banderas evne til at balancere komedie med dybere følelsesmæssige øjeblikke gør filmen til en unik og underholdende oplevelse.

The Mask of Zorro som Alejandro Murrieta/Zorro – 6.8/10 – Action, Adventure, Comedy

The Mask of Zorro er en actionfyldt eventyrfilm, der ser Antonio Banderas i rollen som Alejandro Murrieta, en ung tyv, der bliver trænet af den ældre Zorro for at overtage mantlen og kæmpe mod uretfærdighed. Banderas bringer en blanding af charme, vidd og fysisk dygtighed til rollen, hvilket gør ham til den perfekte efterfølger af den legendariske maskeklædte helt. Filmen er en hyldest til swashbuckler-genren og byder på spændende sværdkampe, hæsblæsende actionscener og en romantisk fortælling. Banderas præstation er hjertet i filmen, og hans kemi med castet bidrager til at skabe en uforglemmelig og underholdende oplevelse, der appellerer til fans af alle aldre.

Take the Lead som Pierre Dulaine – 6.6/10 – Drama, Music

I Take the Lead påtager Antonio Banderas sig rollen som Pierre Dulaine, en danseinstruktør, der beslutter sig for at undervise en gruppe utilpassede high school-elever i ballroomdans. Denne inspirerende film bygger på en sand historie og viser Banderas evne til at formidle en karakter fyldt med passion, tålmodighed og medfølelse. Hans præstation som Dulaine, der ikke kun lærer sine elever at danse, men også vigtige livslektioner, er rørende og løfter filmen. Take the Lead er en hjertevarmende fortælling om hvordan kunst og dedikation kan forandre liv, og Banderas karisma og dybde som skuespiller gør filmen endnu mere mindeværdig.

The Mambo Kings som Nestor Castillo – 6.4/10 – Drama, Music

The Mambo Kings er en musikalsk drama film, der fortæller historien om to brødre, der emigrerer fra Cuba til USA i 1950 erne for at forfølge deres musikalske drømme. Antonio Banderas spiller Nestor Castillo, den yngre af de to brødre, hvis dybe følelser og musikalske talent driver dem fremad mod succes, men også skaber konflikt. Banderas præstation i denne tidlige engelsksprogede rolle afslører hans evne til at udtrykke stærke følelser og hans musikalske talent. Filmen er en fejring af musik, kærlighed og drømme, og Banderas medrivende skildring af Nestor tilføjer en rørende dybde til denne smukke fortælling.

Once Upon a Time in Mexico som El Mariachi – 6.3/10 – Action, Crime, Thriller

Once Upon a Time in Mexico er den tredje film i Robert Rodriguez El Mariachi-serie, hvor Antonio Banderas genoptager sin rolle som den ikoniske, guitar-spillende lejemorder. Denne gang bliver El Mariachi trukket ind i en kompleks konspiration, der involverer en korrupt CIA-agent og en mexicansk narkobaron. Filmen er en eksplosiv blanding af action, kriminalitet og thriller-genrerne, og Banderas leverer en præstation, der er både intens og charmerende. Hans skildring af El Mariachi, en mand fanget mellem sin ønske om fred og sin voldelige fortid, viser endnu en gang hans alsidighed som skuespiller. Med sit stærke plot, imponerende actionsekvenser og Banderas karismatiske tilstedeværelse, er Once Upon a Time in Mexico en værdig afslutning på trilogien.

Original Sin som Luis Antonio Vargas – 6.0/10 – Drama, Mystery, Romance

Original Sin er en erotisk thriller, der udspiller sig på Cuba i slutningen af 1800-tallet, hvor Antonio Banderas spiller Luis Antonio Vargas, en velhavende forretningsmand, der bliver fanget i et farligt og lidenskabeligt spil af bedrag og forførelse. Banderas intense og følelsesmæssige præstation som en mand, der bliver overvældet af begær og kærlighed, er hjertet i denne film. Original Sin udforsker temaer som besættelse, identitet og forræderi gennem dens komplekse plot og uventede drejninger. Banderas og Angelina Jolie, som spiller hans mystiske kone, har en elektrisk kemi, der gør deres forhold både overbevisende og tragisk. Filmen er en visuelt forførende oplevelse, der viser Banderas evne til at portrættere dybt fejlbarlige og passionerede karakterer.

Antonio Banderas: Nye Eventyr på Filmfronten

Antonio Banderas fortsætter med at forbløffe og fascinere publikum verden over med sit uendelige talent og sin karismatiske skærmtilstedeværelse. Som en skuespiller, der aldrig har skyrget nye udfordringer, står Banderas på tærsklen til en ny og spændende fase i sin karriere med en række kommende film, der lover at tilføje nye dimensioner til hans allerede imponerende filmografi. Disse projekter spænder over et bredt spektrum af genrer, hvilket beviser, at Banderas evne til at fordybe sig i forskelligartede roller og genrer fortsat er uovertruffen. Fra dybtgående dramaer til actionfyldte thrillere, hans kommende film er sæt til at fremvise hans alsidighed og engagement i kunsten at skuespil.

Med hver ny rolle tager Banderas os med på en rejse gennem komplekse karakterstudier, emotionelle fortællinger og fængslende plot. Hans evne til at formidle dybde og nuancer gør hver af hans optrædener til en uforglemmelig oplevelse. Det er denne dedikation til sit håndværk, der har gjort Banderas til en af de mest respekterede og elskede skuespillere i sin generation. Hans kommende projekter lover ikke kun at underholde, men også at udfordre og berige publikum med tankevækkende fortællinger og stærke, mindeværdige karakterer.

Antonio Banderas fortsatte succes og relevans i filmindustrien er et vidnesbyrd om hans talent, hårdt arbejde og passion for skuespil. Med en karriere, der strækker sig over flere årtier, har han formået at forblive i spidsen for industrien ved konstant at forny sig selv og tage chancer. De kommende film fra Banderas er utvivlsomt nogle af de mest ventede i de kommende år, og de vil utvivlsomt tilføje nye højdepunkter til hans allerede legendariske karriere. Fans og filmelskere kan se frem til endnu flere uforglemmelige præstationer fra denne ikoniske skuespiller, hvis arbejde fortsætter med at inspirere og imponere.

Her er en nummereret liste over Antonio Banderas film i rækkefølge efter årstal:

  1. Cult Killer (2024) som Mikeal Tallini – Thriller
  2. Journey to Bethlehem (2023) som Herod – Drama
  3. Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023) som Renaldo – Eventyr
  4. Puss in Boots: The Last Wish (2022) som Puss in Boots (stemme) – Animation/Eventyr
  5. The Enforcer (2022) som Cuda – Action
  6. Code Name Banshee (2022) som Caleb – Action/Thriller
  7. Uncharted (2022) som Santiago Moncada – Action/Eventyr
  8. Official Competition (2021) som Félix Rivero – Komedie/Drama
  9. Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) som Aristotles Papadopolous – Action/Komedie
  10. Dolittle (2020) som King Rassouli – Familie/Eventyr
  11. The Laundromat (2019) som Ramón Fonseca – Drama
  12. El Hormiguero: Vacaciones en el Titanic (2019) som Antonio Banderas – Kortfilm
  13. Pain and Glory (2019) som Salvador Mallo – Drama
  14. Life Itself (2018) som Mr. Saccione – Drama/Romantik
  15. Genius: MLK/X (2018) som Pablo Picasso – Drama (TV Serie)
  16. Beyond the Edge (2018) som Gordon – Action/Eventyr
  17. Bullet Head (2017) som Blue – Krimi/Drama
  18. Acts of Vengeance (2017) som Frank Valera – Action
  19. DreamWorks Shrek’s Swamp Stories (2017) som Puss – Animation (TV Serie)
  20. Gun Shy (2017) som Turk Henry – Action/Komedie
  21. The Music of Silence (2017) som Maestro – Biografi/Musik
  22. Black Butterfly (2017) som Paul – Thriller
  23. Security (2017) som Eduardo Eddie Deacon – Action/Thriller
  24. Finding Altamira (2016) som Marcelino – Drama/Historie
  25. The 33 (2015) som Mario Sepúlveda – Biografi/Drama
  26. Knight of Cups (2015) som Tonio – Drama/Romantik
  27. The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) som Burger Beard – Animation/Eventyr
  28. Automata (2014) som Jacq Vaucan – Sci-Fi/Thriller
  29. The Expendables 3 (2014) som Galgo – Action/Eventyr
  30. Machete Kills (2013) som El Camaleón 4 – Action/Krimi
  31. Justin and the Knights of Valour (2013) som Sir Clorex (stemme) – Animation/Eventyr
  32. I’m So Excited! (2013) som León – Komedie
  33. This American Housewife (2012) som Javier – Komedie (TV Serie)
  34. Ruby Sparks (2012) som Mort – Komedie/Drama
  35. Puss in Boots: The Three Diablos (2012) som Puss in Boots (stemme) – Kortfilm/Animation
  36. Haywire (2011) som Rodrigo – Action/Thriller
  37. Day of the Falcon (2011) som Emir Nesib – Drama
  38. Puss in Boots (2011) som Puss in Boots (stemme) – Animation/Eventyr
  39. Spy Kids 4: All the Time in the World (2011) som Gregorio Cortez – Action/Eventyr
  40. The Skin I Live In (2011) som Dr. Robert Ledgard – Drama/Thriller
  41. Shrek’s Yule Log (2010) som Puss – Kortfilm/Animation
  42. Donkey’s Caroling Christmas-tacular (2010) som Puss in Boots (stemme) – Kortfilm/Animation
  43. The Big Bang (2010) som Ned Cruz – Action/Mysterium
  44. Scared Shrekless (2010) som Puss in Boots (stemme) – Animation/Komedie
  45. You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010) som Greg – Komedie/Drama
  46. Shrek Forever After (2010) som Puss in Boots (stemme) – Animation/Eventyr
  47. The Code (2009) som Gabriel – Action/Krimi
  48. The Other Man (2008) som Rafe – Drama/Mysterium
  49. My Mom’s New Boyfriend (2008) som Tommy Lucero/Martinez – Komedie/Krimi
  50. Shrek the Halls (2007) som Puss in Boots (stemme) – Animation/Komedie
  51. Shrek the Third (2007) som Puss in Boots (stemme) – Animation/Eventyr
  52. Bordertown (2007) som Alfonso Diaz – Krimi/Drama
  53. Take the Lead (2006) som Pierre Dulaine – Drama/Musik
  54. The Legend of Zorro (2005) som Don Alejandro de la Vega/Zorro – Action/Eventyr
  55. Far Far Away Idol (2004) som Puss In Boots (stemme) – Animation/Komedie
  56. Shrek 2 (2004) som Puss In Boots (stemme) – Animation/Eventyr
  57. And Starring Pancho Villa as Himself (2003) som Pancho Villa – Biografi/Drama
  58. Imagining Argentina (2003) som Carlos Rueda – Drama/Thriller
  59. Once Upon a Time in Mexico (2003) som El Mariachi – Action/Krimi
  60. Spy Kids 3: Game Over (2003) som Gregorio Cortez – Action/Eventyr
  61. Ballistic: Ecks vs. Sever (2002) som Jeremiah Ecks – Action/Sci-Fi
  62. Frida (2002) som David Alfaro Siqueiros – Biografi/Drama
  63. Spy Kids 2: Island of Lost Dreams (2002) som Gregorio Cortez – Action/Eventyr
  64. Femme Fatale (2002) som Nicolas Bardo – Krimi/Thriller
  65. Original Sin (2001) som Luis Antonio Vargas – Drama/Romantik
  66. Spy Kids (2001) som Gregorio Cortez – Action/Eventyr
  67. The Body (2001) som Father Matt Gutierrez – Drama/Mysterium
  68. Play It to the Bone (1999) som Cesar Dominguez – Komedie/Drama
  69. The White River Kid (1999) som Morales Pittman – Komedie/Krimi
  70. The 13th Warrior (1999) som Ahmed Ibn Fahdlan – Action/Eventyr
  71. San Pellegrino – Fili tirati nunca (1998) som Secret Agent – Reklamefilm
  72. The Mask of Zorro (1998) som Alejandro Murrieta/Zorro – Action/Eventyr
  73. Sanpellegrino Calze (1996) som Antonio Banderas – Reklamefilm
  74. Evita (1996) som Ché – Biografi/Drama
  75. Two Much (1995) som Art – Komedie/Romantik
  76. Never Talk to Strangers (1995) som Tony Ramirez – Thriller/Romantik
  77. Assassins (1995) som Miguel Bain – Action/Krimi
  78. Four Rooms (1995) som Man (segment The Misbehavers) – Komedie
  79. Desperado (1995) som El Mariachi – Action/Krimi
  80. Miami Rhapsody (1995) som Antonio – Komedie/Romantik
  81. Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (1994) som Armand – Horror/Drama
  82. Of Love and Shadows (1994) som Francisco – Drama
  83. Philadelphia (1993) som Miguel Alvarez – Drama
  84. The House of the Spirits (1993) som Pedro – Drama/Romantik
  85. Outrage (1993) som Marcos – Drama
  86. Il giovane Mussolini (1993) som Benito Mussolini – Drama (TV Mini Serie)
  87. Death and the Compass (1992) som Rosendo Juárez – Krimi/Drama (TV Serie)
  88. Freixenet: Burbujas de Navidad (1992) som Antonio Banderas – Reklamefilm
  89. Una mujer bajo la lluvia (1992) som Miguel – Drama
  90. The Mambo Kings (1992) som Nestor Castillo – Drama/Musik
  91. Terra Nova (1991) som Antonio – Drama
  92. Against the Wind (1990) som Juan – Drama
  93. La mujer de tu vida (1990) som Antonio López – Komedie (TV Serie)
  94. El acto (1989) som Carlos – Drama
  95. Tie Me Up! Tie Me Down! (1989) som Ricky – Komedie/Drama
  96. La blanca paloma (1989) som Mario – Drama
  97. If They Tell You I Fell (1989) som Marcos – Drama
  98. Going Down in Morocco (1989) som Alberto – Komedie
  99. Baton Rouge (1988) som Antonio – Drama
  100. El placer de matar (1988) som Luis – Thriller
  101. Women on the Verge of a Nervous Breakdown (1988) som Carlos – Komedie/Drama
  102. Así como habían sido (1987) som Damián – Drama
  103. Law of Desire (1987) som Antonio Benítez – Drama
  104. Delirios de amor (1986) som Amante de Jaime (segment Delirio 3) – Drama
  105. 27 horas (1986) som Rafa – Drama
  106. Puzzle (1986) som Andrés – Drama
  107. Matador (1986) som Angel – Drama
  108. Caso cerrado (1985) som Gasofa – Action
  109. La corte de Faraón (1985) som Fray José – Musical
  110. Réquiem por un campesino español (1985) som Paco – Drama
  111. Los zancos (1984) som Alberto – Drama
  112. Fragmentos de interior (1984) som Joaquín – Drama (TV Mini Serie)
  113. El señor Galíndez (1984) som Eduardo – Drama
  114. El caso Almería (1984) som Juan Luque – Drama
  115. Y del seguro… líbranos Señor! (1983) som Pipi – Komedie
  116. Labyrinth of Passion (1982) som Sadec – Komedie
  117. False Eyelash (1982) som Juan – Drama

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!