Film med Armie Hammer

Armie Hammer har etableret sig som en alsidig og karismatisk skuespiller i Hollywood, kendt for sine stærke præstationer i både hoved- og biroller. Med en karriere, der spænder over forskellige genrer fra dramatiske periodedramaer til actionfyldte thrillere, har Hammer formået at tiltrække både publikums og kritikeres opmærksomhed. Hans evne til at dykke ned i komplekse karakterer og bringe en autentisk følelse af dybde til sine roller gør hver film med Armie Hammer til en unik oplevelse. Uanset om han portrætterer en charmerende romantisk hovedrolle eller en intens antagonist, leverer Hammer præstationer, der er både mindeværdige og overbevisende. Hans filmografiske repertoire viser en skuespiller, der ikke skyr nogen udfordring og altid stræber efter at udvikle og forfine sit håndværk.

Her er 10 af Armie Hammers film:

  1. Call Me by Your Name som Oliver – 7.8/10 – Romantisk Drama
  2. The Social Network som Cameron Winklevoss/Tyler Winklevoss – 7.8/10 – Drama
  3. Hotel Mumbai som David – 7.6/10 – Thriller
  4. Nocturnal Animals som Hutton Morrow – 7.5/10 – Thriller
  5. The Man from U.N.C.L.E. som Illya – 7.2/10 – Action/Komedie
  6. On the Basis of Sex som Martin Ginsburg – 7.1/10 – Biografi
  7. Sorry to Bother You som Steve Lift – 6.9/10 – Komedie
  8. The Lone Ranger som John Reid (Lone Ranger) – 6.4/10 – Eventyr
  9. Death on the Nile som Simon Doyle – 6.3/10 – Krimi
  10. Free Fire som Ord – 6.3/10 – Action

Her er 10 af Armie Hammers film:

Call Me by Your Name som Oliver – 7.8/10 – Romantisk Drama

Armie Hammer brillerede i rollen som Oliver i det romantiske drama Call Me by Your Name. Filmen, der udforsker ung kærlighed og selvopdagelse, viser Hammer i en følsom og nuanceret præstation, der fangede både publikums og kritikeres hjerter. Hans karakter, en karismatisk amerikansk forsker, tilbringer en sommer i Italien, hvor han udvikler et dybt bånd med den unge Elio. Hammers subtile skuespil og kemi med medskuespiller Timothée Chalamet gjorde denne film til en moderne klassiker.

The Social Network som Cameron Winklevoss/Tyler Winklevoss – 7.8/10 – Drama

I The Social Network, en film der skildrer de tidlige dage af Facebook, leverede Armie Hammer en bemærkelsesværdig dobbeltrolle som tvillingebrødrene Winklevoss. Hans præstationer som både Cameron og Tyler var overbevisende og nuancerede, hvilket gav et dybt indblik i de juridiske slagsmål, der fulgte Facebooks begyndelse. Filmen fremhævede Hammers evne til at skabe distinkte og levende portrætter af to personer, hvilket var afgørende for filmens dramatiske effekt og historiefortælling.

Hotel Mumbai som David – 7.6/10 – Thriller

Hotel Mumbai fortæller den sande historie om 2008 terrorangrebene i Mumbai. Armie Hammer spiller David, en desperat far, der forsøger at beskytte sin familie under angrebet på Taj Mahal Palace Hotel. Hans præstation er intens og hjerteskærende, idet han formidler en række af menneskelige følelser under ekstreme omstændigheder. Filmen er en hyldest til heltemod og overlevelse, og Hammers rolle understreger den personlige tragedie og det mod, der blev vist af ofrene.

Nocturnal Animals som Hutton Morrow – 7.5/10 – Thriller

I det psykologiske thriller-drama Nocturnal Animals spiller Armie Hammer Hutton Morrow, forretningsmand og ægtemand til hovedpersonen Susan, spillet af Amy Adams. Hammers rolle som den fjerne og utro ægtemand skaber et spændingsfyldt billede af et ægteskab i opløsning, der spejler filmens mørkere tematikker om hævn og tab. Hammers præstation bidrager til filmens intense atmosfære og støtter det komplekse narrativ, hvor fortid og nutid flettes sammen med tragiske konsekvenser.

The Man from U.N.C.L.E. som Illya – 7.2/10 – Action/Komedie

The Man from U.N.C.L.E. er en stilfuld spionfilm, hvor Armie Hammer indtager rollen som Illya, en KGB-agent under den kolde krig. Filmen er kendt for sin skarpe humor og dynamiske actionscener, hvor Hammer og hans medskuespiller Henry Cavill udviser en fremragende kemi. Hammers portræt af Illya med en blanding af styrke, skarphed og en subtil sårbarhed giver karakteren dybde og gør ham til en mindeværdig del af filmens charmerende ensemble.

On the Basis of Sex som Martin Ginsburg – 7.1/10 – Biografi

On the Basis of Sex fortæller historien om Ruth Bader Ginsburgs kamp for ligestilling og retfærdighed. Armie Hammer spiller hendes mand, Martin Ginsburg, i en støttende og kærlig rolle, der viser et dybere lag af deres forhold. Hammers evne til at portrættere en opmuntrende partner, der støtter sin kones ambitioner, tilføjer en følelsesmæssig resonans, der understreger filmens budskaber om ligestilling og partnerskab. Hans præstation er både hjertevarm og inspirerende, hvilket giver publikum et indblik i det personlige liv bag en af de største juridiske sind i moderne historie.

Sorry to Bother You som Steve Lift – 6.9/10 – Komedie

I den satiriske komedie Sorry to Bother You indtager Armie Hammer rollen som Steve Lift, en excentrisk og karismatisk virksomhedsleder med tvivlsomme motiver. Hammers portræt af Lift som en manipulerende og grænseoverskridende figur er både underholdende og foruroligende, hvilket bidrager til filmens skarpe kritik af kapitalisme og arbejdsforhold. Hans over-the-top præstation som en korrupt forretningsmand giver ikke blot humoristiske øjeblikke, men også dyb indsigt i de sociale og økonomiske temaer, der drives frem i filmen.

The Lone Ranger som John Reid (Lone Ranger) – 6.4/10 – Eventyr

The Lone Ranger genskaber den klassiske amerikanske heltefortælling med Armie Hammer i titelrollen som John Reid, en lovmand, der bliver til en maskeret hævner. Hammers præstation er både heroisk og nuanceret, hvilket giver dybde til en ellers traditionel karakter. Filmen blander action, eventyr og humor, og Hammer formår at balancere disse elementer effektivt. Selvom filmen modtog blandede anmeldelser, er Hammers energiske fremførelse og interaktion med Johnny Depp som Tonto et af højdepunkterne.

Death on the Nile som Simon Doyle – 6.3/10 – Krimi

Armie Hammer spiller Simon Doyle i den nyeste filmatisering af Agatha Christies Death on the Nile. Som en del af et stjernebesat ensemble leverer Hammer en indtagende præstation som en charmerende og mystisk figur, hvis bryllupsrejse på Nilen tager en dødbringende drejning. Hans rolle som en nyligt gift mand fanget i et net af løgne og bedrag er central for filmens plot og spænding. Hammer formår at fange og fastholde publikums interesse gennem hele filmens komplekse intriger og dramatiske vendinger.

Free Fire som Ord – 6.3/10 – Action

I actionfyldte Free Fire spiller Hammer rollen som Ord, en karismatisk våbenhandler, der er involveret i en våbenhandel, der går forfærdeligt galt. Filmen er sat i en enkelt lagerbygning og er en intens skydebane med skarpe replikker og stram pacing. Hammer udstråler både charme og trussel, hvilket gør hans karakter til en mindeværdig del af ensemblet. Hans præstation tilføjer et lag af sofistikation til det kaotiske og voldelige scenario, hvilket gør Free Fire til en unik og underholdende filmoplevelse.

Nye roller på horisonten: Armie Hammers fremtid i filmverdenen

Med en allerede imponerende karriere bag sig ser Armie Hammer frem til en række spændende nye projekter, der lover at udvide hans repertoire og bringe friske facetter af hans skuespiltalent i spil. Hammer, kendt for sin evne til at indtage både charmerende og komplekse roller, står over for at udforske endnu dybere og mere nuancerede karakterer i sine kommende film. Disse projekter spænder over forskellige genrer, hvilket giver Hammer mulighed for at vise sin alsidighed som skuespiller og hans evne til at tiltrække og fastholde publikums opmærksomhed.
Armie Hammers kommende film inkluderer både storproduktioner og mere intime, karakterdrevne film. I disse roller vil han sandsynligvis tage fat på udfordrende temaer og arbejde sammen med anerkendte instruktører og skuespillere, hvilket vil skabe et ideelt miljø for ham til at videreudvikle sit skuespil. Disse projekter vil ikke kun tilbyde underholdning men også mulighed for refleksion, hvilket er et træk ved mange af de film, han har været involveret i.
Hammer har allerede bevist, at han kan håndtere roller, der kræver både fysisk præcision og følelsesmæssig dybde. Med sin naturlige charme og skarpe intelligens er han godt positioneret til at fortsætte med at gøre et varigt indtryk i filmindustrien. Fans kan med spænding se frem til at opleve, hvordan han vil bringe nye og interessante karakterer til live, fordybe sig i deres komplekser og måske endda overraske med uventede præstationer. Disse kommende film vil ikke blot bidrage til hans karriere men også til den bredere kulturelle samtale, der omgiver hver udgivelse.

Her er en nummereret liste over Armie Hammer film i rækkefølge efter årstal:

  1. Døden på Nilen (2022) – Simon Doyle – Krimi
  2. Krisen (2021) – Jake Kelly – Drama/Thriller
  3. We Are Who We Are (2020) – Cafeteria Worker (ukrediteret) – TV Serie
  4. Rebecca (2020) – Maxim de Winter – Drama/Mysterium
  5. Query (2020) – Jim – Kortfilm
  6. Wounds (2019) – Will – Gyser/Drama
  7. On the Basis of Sex (2018) – Martin Ginsburg – Biografi/Drama
  8. Hotel Mumbai (2018) – David – Drama/Thriller
  9. Sorry to Bother You (2018) – Steve Lift – Komedie/Fantasy
  10. Home Shopper (2018) – Willie Bosket – Kortfilm
  11. Call Me by Your Name: A Novel (2017) – Fortæller (stemme) – Video
  12. Cars 3 (2017) – Jackson Storm (stemme) – Animation/Action
  13. Final Portrait (2017) – James Lord – Biografi/Drama
  14. Call Me by Your Name (2017) – Oliver – Drama/Romantik
  15. Mine (2016) – Sgt. Michael Stevens – Drama/Thriller
  16. Free Fire (2016) – Ord – Action/Kriminalitet
  17. Nocturnal Animals (2016) – Hutton Morrow – Drama/Thriller
  18. The Birth of a Nation (2016) – Samuel Turner – Biografi/Drama
  19. Disney Infinity 3.0 (2015) – The Lone Ranger (stemme) – Video Spil
  20. The Man from U.N.C.L.E. (2015) – Illya – Action/Eventyr
  21. Entourage (2015) – Armie Hammer – Komedie/Drama
  22. Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2014) – The Lone Ranger (stemme) – Video Spil
  23. Stan Lee’s Mighty 7 (2014) – Strong Arm (stemme) – TV Film
  24. Disney Infinity (2013) – The Lone Ranger (stemme) – Video Spil
  25. The Lone Ranger (2013) – John Reid (Lone Ranger) – Action/Eventyr
  26. The Polar Bears (2012) – Zook (stemme) – Kortfilm
  27. Mirror Mirror (2012) – Prince Alcott – Eventyr/Komedie
  28. American Dad! (2012) – Biludlejningsagent (stemme) – TV Serie
  29. The Simpsons (2012) – Cameron Winklevoss/Tyler Winklevoss (stemme) – TV Serie
  30. J. Edgar (2011) – Clyde Tolson – Biografi/Drama
  31. The Social Network (2010) – Cameron Winklevoss/Tyler Winklevoss – Biografi/Drama
  32. The Etiquette Ninjas (2010) – Ukrediteret – Kortfilm
  33. The Last Hurrah (2009) – Skateboarder – Drama/Komedie
  34. 2081 (2009) – Harrison Bergeron – Sci-Fi/Kortfilm
  35. Reaper (2009) – Morgan – TV Serie
  36. Gossip Girl (2009) – Gabriel Edwards – TV Serie
  37. Spring Breakdown (2009) – Abercrombie Boy – Komedie
  38. Billy: The Early Years (2008) – Billy Graham – Biografi/Drama
  39. Blackout (2008) – Tommy – Drama/Thriller
  40. Desperate Housewives (2007) – Barrett – TV Serie
  41. Flicka (2006) – Male Prefect – Eventyr/Familie
  42. Veronica Mars (2006) – Kurt – TV Serie
  43. Arrested Development (2005) – Studerende #2 – TV Serie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!