Film med Bill Nighy

Bill Nighy, en anerkendt engelsk skuespiller, har vundet publikums hjerter med sine karismatiske og ofte excentriske roller i både film og tv-serier. Kendt for sin skarpe timing og unikke skuespilpræstation, spænder Nighys filmografi over en bred vifte af genrer, fra drama til komedie og eventyr. Hans evne til at bringe dybde og humor til selv de mest alvorlige roller gør ham til en alsidig skuespiller, der altid leverer mindeværdige præstationer. Med en imponerende karriere, der omfatter både blockbuster hits og indie-perler, fortsætter Film med Bill Nighy ved at være en markant og respekteret figur i filmindustrien.

Her er 10 af Bill Nighys film:

  1. Dragonkeeper som Danzi – 8.2/10 – Animation
  2. Pride som Cliff – 7.8/10 – Drama
  3. The Man Who Fell to Earth som Thomas Newton – 7.3/10 – Drama
  4. Living som Williams – 7.2/10 – Drama
  5. Ordeal by Innocence som Leo Argyll – 7.2/10 – Drama
  6. The First Omen som Cardinal Lawrence – 6.9/10 – Gyser
  7. The Beautiful Game som Mal – 6.3/10 – Drama
  8. The Limehouse Golem som John Kildare – 6.3/10 – Crime
  9. 10 Lives som Professor Craven (stemme) – 6.2/10 – Animation
  10. Role Play som Bob Kellerman – 5.5/10 – Thriller

Her er 10 af Bill Nighys film:

Dragonkeeper som Danzi – 8.2/10 – Animation

I Dragonkeeper, en animeret film der vækker stor begejstring, leverer Bill Nighy en fremragende stemmepræstation som Danzi, en ældgammel og vis drage. Filmen, som er baseret på en populær bogserie, skildrer en spændende rejse fyldt med eventyr og magi. Nighys evne til at bringe dybde og nuance til sin karakter gør Danzi til en uforglemmelig del af denne charmerende historie, der appellerer både til børn og voksne. Hans præstation tilføjer et lag af visdom og humor, hvilket gør filmen til en hjertevarm oplevelse.

Pride som Cliff – 7.8/10 – Drama

I Pride portrætterer Bill Nighy Cliff, en ældre herre, der bliver en uventet allieret for en gruppe LGBT-aktivister i 1980 ernes Storbritannien. Filmen, der er både hjertevarm og humoristisk, viser Nighys talent for at formidle subtile følelser og støtte, hvilket er essentielt i en fortælling om solidaritet og kamp for retfærdighed. Hans karakter er et smukt eksempel på den usandsynlige venskab, der kan opstå under sociale kampe, og hans præstation fremhæver filmens budskab om tolerance og menneskelighed.

The Man Who Fell to Earth som Thomas Newton – 7.3/10 – Drama

I den moderne genfortælling af The Man Who Fell to Earth, overtager Bill Nighy rollen som Thomas Newton, en fremmed fra en anden verden. Nighy leverer en dybt rørende præstation, som afspejler både karakterens isolation og hans kamp for at bevare sin identitet i en verden langt fra hjem. Filmen udforsker komplekse temaer som teknologi, fremmedgørelse og menneskelighed. Nighys rolle som den gådefulde og charmerende Newton tilføjer en lagdelt og fascinerende dimension til denne sci-fi drama.

Living som Williams – 7.2/10 – Drama

I filmen Living, frembringer Bill Nighy en afdæmpet og bevægende præstation som Mr. Williams, en embedsmand der genovervejer sit liv efter en livsændrende diagnose. Filmen, der er en genfortolkning af Akira Kurosawas klassiker, fremviser Nighys evne til at portrættere en mand på en følelsesladet rejse mod selvopdagelse og mening. Hans skildring er både rørende og inspirerende, og han mesterligt fanger de stille øjeblikke af erkendelse og forandring, som definerer hans karakter’s sene livsændring.

Ordeal by Innocence som Leo Argyll – 7.2/10 – Drama

I Ordeal by Innocence, en spændingsfyldt drama baseret på Agatha Christies roman, spiller Bill Nighy Leo Argyll, en far fanget i en familiekonflikt efter et mystisk mord. Nighys præstation er intens og lader publikum dykke ned i de komplekse familiedynamikker og mørke hemmeligheder. Hans evne til at balancere mellem sårbarhed og autoritet giver en fascinerende dybde til karakteren og holder seerne engagerede og gættende til det sidste.

The First Omen som Cardinal Lawrence – 6.9/10 – Gyser

The First Omen tilbyder en foruroligende indblik i oprindelsen af det onde med Bill Nighy i rollen som Cardinal Lawrence. Denne gyserfilm, som udforsker dybden af menneskelig tro og overnaturlige kræfter, viser Nighys evne til at indfange en kompleks og modsætningsfyldt figur. Hans præstation bidrager til filmens uhyggelige atmosfære og tilføjer en lag af spænding og mystik, der er afgørende for genreens succes.

The Beautiful Game som Mal – 6.3/10 – Drama

I The Beautiful Game skildrer Bill Nighy karakteren Mal, en tidligere fodboldspiller og nuværende træner, der forsøger at genoplive sin karriere og personlige liv gennem sporten. Filmen udforsker sportens indvirkning på samfundet og individets liv, med Nighy leverende en stærk og nuanceret præstation. Hans karakter bringer en følelse af ægthed og dybde til historien, hvilket gør det til en inspirerende og rørende film for alle aldre.

The Limehouse Golem som John Kildare – 6.3/10 – Krimi

The Limehouse Golem byder på Bill Nighy som detektiv John Kildare, der undersøger en række brutale mord i det victorianske London. Nighy bringer en subtil intensitet til rollen, kombineret med en skarp intellektuel nysgerrighed, som driver filmens mørke og spændingsfyldte plot. Hans præstation som den dedikerede efterforsker, der jagter en skruppelløs morder, understreger hans evne til at bære komplekse og udfordrende roller.

10 Lives som Professor Craven (stemme) – 6.2/10 – Animation

I animationsfilmen 10 Lives, lægger Bill Nighy stemme til den excentriske og charmerende Professor Craven, der hjælper en kat med at navigere gennem sine ni liv. Nighy’s stemmearbejde tilfører en varm og humoristisk tone til filmen, hvilket gør den til en fornøjelse for både børn og voksne. Hans evne til at bringe karakterer til live gennem sin stemme er afgørende for filmens hjertevarme og underholdende natur.

Role Play som Bob Kellerman – 5.5/10 – Thriller

I thrilleren Role Play, spiller Bill Nighy rollen som Bob Kellerman, en mand, hvis liv tager en uventet drejning, da han bliver viklet ind i en farlig leg om identitet og bedrag. Nighy’s portræt af Kellerman udforsker de mørkere aspekter af menneskelig psykologi og tillid. Hans præstation er intens og fængslende, hvilket bidrager væsentligt til filmens spændingsopbygning og uforudsigelige plotvendinger.

En Ny Æra for Bill Nighy: Fremtidige Projekter og Film

Bill Nighy fortsætter med at imponere og engagere publikum over hele verden med sit alsidige talent og sin unikke skuespilstil. Med et imponerende repertoire af roller bag sig ser Nighys fremtidige filmprojekter ud til at udvide og udfordre hans allerede bemærkelsesværdige karriere. Fra stemmearbejde i animationsfilm til komplekse karakterer i psykologiske thrillere forbliver Nighy en skuespiller, hvis evne til at fortolke dybden af menneskelige følelser og konflikter fascinerer og inspirerer.

De kommende projekter, hvor Nighy medvirker, lover en blanding af genrer og karaktertyper, der sikrer hans fortsatte tilstedeværelse i toppen af filmindustrien. Med roller i alt fra hjertevarmende familieanimationer som 10 Lives til mørke, atmosfæriske thrillere som The First Omen, viser Nighy, at hans kunstneriske rækkevidde er så bred som den er dyb. Disse film ikke alene giver os flere nuancer af Nighys skuespil, men lover også at bringe friske fortællinger og spændende underholdning til et bredt publikum.

Det er denne evne til kontinuerligt at forny sig og forblive relevant i en konstant skiftende industri, der gør Bill Nighy til en sand mester i skuespilkunsten. Hans kommende filmprojekter er ikke blot et testament til hans uforlignelige evne til at fortolke en bred vifte af karakterer, men også et tegn på filmkunstens evige nydelse og udforskning. Med spænding ser fans og kritikere frem til at opleve de nye verdener og personligheder Nighy vil bringe til liv på det store lærred.

Her er en nummereret liste over Bill Nighy film i rækkefølge efter årstal:

  1. The First Omen (2024) – Cardinal Lawrence – Gyser
  2. The Beautiful Game (2024) – Mal – Drama
  3. Dragonkeeper (2024) – Danzi (stemme) – Animation
  4. That Christmas (2024) – Bill (stemme) – Animation
  5. 10 Lives (2024) – Professor Craven (stemme) – Animation
  6. Role Play (2024) – Bob Kellerman – Thriller
  7. Spectre of the Bear (2023) – Bennett – Kortfilm
  8. Bloody Fury (2023) – Bevidstheden (stemme) – Kortfilm
  9. The Man Who Fell to Earth (2022) – Thomas Newton – Drama
  10. Florence + the Machine: Free (2022) – Old Man – Musikvideo
  11. Destiny 2: The Witch Queen (2022) – The Speaker (stemme) – Videospil
  12. Living (2022) – Williams – Drama
  13. Hogfather (2021) – Podcast Serie
  14. Mrs Ellroy (2021) – Kortfilm
  15. Buckley’s Chance (2021) – Spencer – Drama
  16. Castlevania (2020-2021) – Saint Germain (stemme) – TV Serie
  17. Kosmokrats (2020) – Fortæller (stemme) – Videospil
  18. Minamata (2020) – Robert Hayes – Drama
  19. Emma. (2020) – Mr. Woodhouse – Drama
  20. StarDog and TurboCat (2019) – Sinclair (stemme) – Animation
  21. Hope Gap (2019) – Edward – Drama
  22. Pokémon: Detective Pikachu (2019) – Howard Clifford – Eventyr
  23. The Kindness of Strangers (2019) – Timofey – Drama
  24. The Button Maker (2018) – Fortæller (stemme) – Kortfilm
  25. Sometimes Always Never (2018) – Alan – Drama
  26. The Elder Scrolls Online: Summerset (2018) – Kong Emeric (stemme) – Videospil
  27. Ordeal by Innocence (2018) – Leo Argyll – TV Mini Serie
  28. Heidi: Queen of the Mountain (2017) – Bedstefar – Familie
  29. The Bookshop (2017) – Edmund Brundish – Drama
  30. Destiny 2 (2017) – The Speaker (stemme) – Videospil
  31. The Elder Scrolls Online: Morrowind (2017) – Høj Kong Emeric (stemme) – Videospil
  32. Red Nose Day Actually (2017) – Billy Mack – TV Kortfilm
  33. Destiny: Rise of Iron (2016) – The Speaker (stemme) – Videospil
  34. Their Finest (2016) – Ambrose Hilliard / Uncle Frank – Drama
  35. The Limehouse Golem (2016) – John Kildare – Krimi
  36. Dad’s Army (2016) – Arthur Wilson – Komedie
  37. Norm of the North (2016) – Socrates (stemme) – Animation
  38. Disney Infinity 3.0 (2015) – Davy Jones (stemme) – Videospil
  39. The Second Best Exotic Marigold Hotel (2015) – Douglas Ainslie – Drama
  40. Disney Infinity: Marvel Super Heroes (2014) – Davy Jones (stemme) – Videospil
  41. Destiny (2014) – The Speaker (stemme) – Videospil
  42. Skylight (2014) – Tom Sergeant – Drama
  43. Pride (2014) – Cliff – Drama
  44. The Elder Scrolls Online (2014) – Høj Kong Emeric (stemme) – Videospil
  45. Salting the Battlefield (2014) – Johnny Worricker – TV Film
  46. Turks & Caicos (2014) – Johnny Worricker – TV Film
  47. I, Frankenstein (2014) – Naberius – Action
  48. Disney Infinity (2013) – Davy Jones (stemme) – Videospil
  49. The World’s End (2013) – The Network (stemme) – Komedie
  50. About Time (2013) – Dad – Romantisk Komedie
  51. The Hungry Corpse (2013) – Liget (stemme) – Kortfilm
  52. Jack the Giant Slayer (2013) – General Fallon – Eventyr
  53. Total Recall (2012) – Matthias – Action
  54. Wrath of the Titans (2012) – Hephaestus – Action
  55. The Best Exotic Marigold Hotel (2011) – Douglas Ainslie – Drama
  56. Arthur Christmas (2011) – Grandsanta (stemme) – Animation
  57. Astonish Me (2011) – Professor – Kortfilm
  58. The Man with the Stolen Heart (2011) – Fortæller (stemme) – Kortfilm
  59. Page Eight (2011) – Johnny Worricker – TV Film
  60. Chalet Girl (2011) – Richard – Komedie
  61. Rango (2011) – Rattlesnake Jake (stemme) – Animation
  62. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010) – Minister Rufus Scrimgeour – Eventyr
  63. Sunday (2010) – Fortæller (stemme) – Kortfilm
  64. Doctor Who (2010) – Dr. Black (ukrediteret) – TV Serie
  65. Wild Target (2010) – Victor Maynard – Komedie
  66. The RRF in New Recruit (2010) – Robotsky (stemme) – Video
  67. 10 Minute Tales (2009) – Mr Jellaby – TV Serie
  68. Astro Boy (2009) – Dr. Elefun / Robotsky (stemme) – Animation
  69. Glorious 39 (2009) – Alexander – Drama
  70. G-Force (2009) – Leonard Saber (stemme) – Videospil
  71. G-Force (2009) – Saber – Action
  72. The Boat That Rocked (2009) – Quentin – Komedie
  73. Underworld: Rise of the Lycans (2009) – Viktor – Action
  74. Valkyrie (2008) – General Friedrich Olbricht – Drama
  75. Slapper (2008) – Arnold Percy – Kortfilm
  76. A Fox’s Tale (2008) – Ringmaster (stemme) – Animation
  77. Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) – Davy Jones – Eventyr
  78. Vanity Fair: Killers Kill, Dead Men Die (2007) – The Preacher (ukrediteret) – Video
  79. Hot Fuzz (2007) – Met Chief Inspector – Komedie
  80. Notes on a Scandal (2006) – Richard Hart – Drama
  81. Horizon (2006) – Fortæller – TV Serie
  82. Flushed Away (2006) – Whitey (stemme) – Animation
  83. Stormbreaker (2006) – Alan Blunt – Action
  84. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) – Davy Jones – Eventyr
  85. Underworld: Evolution (2006) – Viktor – Action
  86. Gideon’s Daughter (2005) – Gideon – TV Film
  87. The Constant Gardener (2005) – Sir Bernard Pellegrin – Drama
  88. The Girl in the Café (2005) – Lawrence – TV Film
  89. The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (2005) – Slartibartfast – Eventyr
  90. The Magic Roundabout (2005) – Dylan (stemme) – Animation
  91. Enduring Love (2004) – Robin – Drama
  92. He Knew He Was Right (2004) – Oberst Osborne – TV Mini Serie
  93. Shaun of the Dead (2004) – Philip – Komedie
  94. Ready When You Are Mr. McGill (2003) – Phil Parish – TV Film
  95. Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher (2003) – Fortæller – TV Film
  96. The Young Visiters (2003) – Jarlen af Clincham – TV Film
  97. Love Actually (2003) – Billy Mack – Romantisk Komedie
  98. Canterbury Tales (2003) – James – TV Mini Serie
  99. Underworld (2003) – Viktor – Action
  100. State of Play (2003) – Cameron Foster – TV Mini Serie
  101. The Lost Prince (2003) – Stamfordham – TV Film
  102. I Capture the Castle (2003) – Mortmain – Drama
  103. Auf Wiedersehen, Pet (1983) – Jeffrey Grainger – TV Serie
  104. The Inspector Lynley Mysteries (2001) – Lockwood – TV Serie
  105. Animated Tales of the World (2000) – Tiger (stemme) – TV Serie
  106. AKA (2002) – Louis Gryffoyn – Drama
  107. Lucky Break (2001) – Roger Chamberlain – Komedie
  108. Lawless Heart (2001) – Dan – Drama
  109. Blow Dry (2001) – Ray – Komedie
  110. The Magic of Vincent (2000) – Peter Saunders – Kortfilm
  111. Kiss Me Kate (1998-2000) – Iain Cameron – TV Serie
  112. The Canterbury Tales (1998-2000) – The Merchant (stemme) – TV Serie
  113. Longitude (2000) – Lord Sandwich – TV Mini Serie
  114. Guest House Paradiso (1999) – Mr. Johnson – Komedie
  115. People Like Us (1999) – Will Rushmore – TV Serie
  116. The Bass Player (1999) – Greve Bibuloff – Kortfilm
  117. Still Crazy (1998) – Ray Simms – Komedie
  118. FairyTale: A True Story (1997) – Edward Gardner – Drama
  119. Kavanagh QC (1995) – Giles Culpepper QC – TV Serie
  120. Insiders (1997) – Mark Gordon – TV Serie
  121. Testament: The Bible in Animation (1996) – Belshazzar (stemme) – TV Serie
  122. Alive and Kicking (1996) – Tristan – Drama
  123. True Blue (1996) – Jeremy Saville – Drama
  124. Llety Piod (1995) – Rosemarys Mand – TV Film
  125. Wycliffe (1993) – David Cleeve – TV Serie
  126. Being Human (1994) – Julian – Drama
  127. Performance (1991-1993) – Roger Maitland / Hugh Marriner – TV Serie
  128. Don’t Leave Me This Way (1993) – John Tracey – TV Film
  129. Peak Practice (1993) – Alan Sinclair – TV Serie
  130. Eye of the Storm (1993) – Tom Frewen – TV Mini Serie
  131. Unnatural Causes (1993) – Oliver Latham – TV Film
  132. A Masculine Ending (1992) – John Tracey – TV Film
  133. Bergerac (1981) – Barry – TV Serie
  134. Boon (1986) – Steve Reeves – TV Serie
  135. The Men’s Room (1991) – Prof. Mark Carleton – TV Mini Serie
  136. TECX (1990) – Brill – TV Serie
  137. Screenplay (1986) – Howard Nash – TV Serie
  138. Chillers (1990) – Tom Dickenson – TV Serie
  139. Making News (1990) – Sam Courtney – TV Serie
  140. The Phantom of the Opera (1989) – Martin Barton – Drama
  141. Mack the Knife (1989) – Tiger Brown – Musical
  142. Storyboard (1983) – Sam – TV Serie
  143. South of the Border (1988) – Tony Freasen – TV Serie
  144. The Last Place on Earth (1985) – Cecil Meares – TV Mini Serie
  145. Thirteen at Dinner (1985) – Ronald Marsh – TV Film
  146. Hitler’s S.S.: Portrait in Evil (1985) – Helmut Hoffmann – TV Film
  147. The Little Drummer Girl (1984) – Al – Drama
  148. Crown Court (1972) – Lee Sinclair – TV Serie
  149. Reilly: Ace of Spies (1983) – Goschen – TV Mini Serie
  150. Curse of the Pink Panther (1983) – ENT Doctor – Komedie
  151. Jemima Shore Investigates (1983) – David Cullen – TV Serie
  152. Waveband (1982) – (som William Nighy) – Kortfilm
  153. Play for Tomorrow (1982) – Connor Mullan – TV Serie
  154. Minder (1979) – Oates – TV Serie
  155. Play for Today (1970) – Dave / William / Bill – TV Serie
  156. Eye of the Needle (1981) – Squadron Leader Blenkinsop – Drama
  157. BBC2 Playhouse (1973) – Bruno – TV Serie
  158. Little Lord Fauntleroy (1980) – Officer (ukrediteret) – TV Film
  159. Agony (1979) – Vincent Fish – TV Serie
  160. Fox (1980) – Colin Street – TV Serie
  161. Death Watch (1980) – Mand i Harriet scene (ukrediteret) – Drama
  162. Premiere (1977) – Deasey – TV Serie
  163. Fat (1979) – Nick – TV Film
  164. The Bitch (1979) – Flower Delivery Boy (ukrediteret) – Drama
  165. Softly Softly: Task Force (1969) – Albert Blake – TV Serie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!