Film med Bradley Cooper

Bradley Cooper, en alsidig og talentfuld skuespiller, har gjort sig bemærket i en lang række filmgenrer. Kendt for sin evne til at fordybe sig i enhver rolle, fra komedie til drama, har Cooper formået at fænge publikum verden over. Hans filmografi er en skattekiste af film med spændende og forskelligartede roller, hvor hver film viser en ny facette af hans skuespiltalent. Cooper har ofte indtaget hovedrollen i sine film, hvilket gør ham til en af de mest anerkendte skuespillere i Hollywood. Hver film med Bradley Cooper er en unik oplevelse, som afspejler hans dybde og alsidighed. Uanset om det er i en psykologisk thriller eller en romantisk komedie, sikrer Cooper, at filmene ikke kun er underholdende, men også efterlader et varigt indtryk.

Her er 10 af Bradley Coopers film:

  1. Silver Linings Playbook som Pat Solitano – 7.7/10 – Komedie, Drama, Romantik
  2. The Hangover som Phil Wenneck – 7.7/10 – Komedie
  3. A Star Is Born som Jackson Maine – 7.6/10 – Drama, Musik, Romantik
  4. Limitless som Eddie Morra – 7.4/10 – Sci-Fi, Thriller
  5. American Sniper som Chris Kyle – 7.3/10 – Action, Biografi, Drama
  6. The Place Beyond the Pines som Avery Cross – 7.3/10 – Krimi, Drama, Thriller
  7. American Hustle som Richie DiMaso – 7.2/10 – Krimi, Drama
  8. Nightmare Alley som Stanton ‘Stan’ Carlisle – 7.0/10 – Krimi, Drama, Thriller
  9. Maestro som Leonard Bernstein – 6.7/10 – Biografi, Drama, Historie
  10. The Midnight Meat Train som Leon Kaufman – 6.0/10 – Horror, Mysterium, Thriller

Her er de første 10 af Bradley Coopers bedste film:

Silver Linings Playbook som Pat Solitano – 7.7/10 – Komedie, Drama, Romantik

Bradley Cooper brillerer som Pat Solitano i Silver Linings Playbook, en film der udforsker temaer om mental sundhed og romantik med en unik blanding af humor og alvor. Coopers skildring af en mand, der kæmper for at genopbygge sit liv efter et ophold på en psykiatrisk institution, er både hjertevarmende og dybdegående. Filmen skildrer hans rejse mod personlig forsoning og en uventet romantik, hvilket gør den til en uforglemmelig oplevelse.

The Hangover som Phil Wenneck – 7.7/10 – Komedie

I The Hangover leverer Bradley Cooper en uforglemmelig præstation som Phil Wenneck, en del af en venneflok, der vågner op efter en vild polterabend i Las Vegas uden minder om den foregående aften. Filmen er et komedieeventyr, hvor Cooper og co. må stykke deres skøre nat sammen. Coopers karismatiske og humoristiske rolle er en central del af filmens succes.

A Star Is Born som Jackson Maine – 7.6/10 – Drama, Musik, Romantik

I A Star Is Born ses Bradley Cooper som Jackson Maine, en erfaren musiker, der opdager og forelsker sig i en ung sangerinde, spillet af Lady Gaga. Coopers dybdegående præstation og kemien med Gaga, kombineret med hans imponerende musikalske præstationer, gør filmen til en hjerteskærende fortælling om kærlighed, berømmelse og de udfordringer, der følger med succes.

Limitless som Eddie Morra – 7.4/10 – Sci-Fi, Thriller

I Limitless tager Bradley Cooper os med på en hæsblæsende rejse som Eddie Morra, en forfatter, hvis liv bliver vendt på hovedet af et mystisk stof, der giver ham overmenneskelige mentale evner. Coopers præstation som en mand, der navigerer i både de strålende højder og de mørke dybder af denne nye eksistens, er fængslende og tankevækkende.

American Sniper som Chris Kyle – 7.3/10 – Action, Biografi, Drama

I American Sniper portrætterer Bradley Cooper den amerikanske skarpskytte Chris Kyle. Filmen udforsker de dybe psykologiske og følelsesmæssige konsekvenser af krig. Coopers gribende og nuancerede præstation giver et indblik i en soldats komplekse psyke og de udfordringer, som krigshelte står over for både på slagmarken og hjemme.

The Place Beyond the Pines som Avery Cross – 7.3/10 – Krimi, Drama, Thriller

Bradley Cooper spiller Avery Cross i The Place Beyond the Pines, en dyb og emotionel film, hvor han portrætterer en ambitiøs politibetjent, hvis liv krydser veje med en bankrøver. Coopers præstation viser en mand fanget i et moralsk dilemma og de efterfølgende konsekvenser, som påvirker flere generationer. Hans nuancerede skildring giver filmen en intens og medrivende dybde.

American Hustle som Richie DiMaso – 7.2/10 – Krimi, Drama

I American Hustle ser vi Bradley Cooper som FBI-agenten Richie DiMaso, der er dybt involveret i en farlig verden af magtspil og bedrag. Cooper skildrer DiMasos komplekse personlighed og hans ambitioner med en intensitet, der tilfører filmen en ekstraordinær spænding. Hans interaktion med filmens andre karakterer viser Coopers alsidighed som skuespiller.

Nightmare Alley som Stanton Stan Carlisle – 7.0/10 – Krimi, Drama, Thriller

I Nightmare Alley indtager Bradley Cooper rollen som Stanton Stan Carlisle, en ambitiøs og manipulerende karismatiker i en dyster og spændingsfyldt fortælling. Cooper mestrer perfekt rollen som en mand, hvis grænseløse ambitioner fører ham ind i en verden af bedrag og illusion. Hans præstation er både fascinerende og urovækkende, hvilket gør filmen til en uforglemmelig oplevelse.

Maestro som Leonard Bernstein – 6.7/10 – Biografi, Drama, Historie

I Maestro ser vi Bradley Cooper i rollen som den legendariske komponist og dirigent Leonard Bernstein. Filmen, som også markerer Coopers debut som instruktør, udforsker Bernsteins komplekse liv og hans forhold til sin kone. Coopers præstation giver et dybt og nuanceret billede af en mand, der var lige så kompleks som den musik, han skabte, og tilfører filmen en rørende menneskelighed.

The Midnight Meat Train som Leon Kaufman – 6.0/10 – Horror, Mysterium, Thriller

Bradley Cooper spiller hovedrollen som Leon Kaufman i The Midnight Meat Train, en intens og mørk thriller, der udforsker de dystre dybder af menneskets psyke. Coopers præstation som en nysgerrig fotograf, der bliver fanget i en række brutale mord, er både fascinerende og skræmmende. Hans evne til at portrættere Kaufmans transformation er nøglen til filmens uhyggelige atmosfære.

Bradley Cooper: En stjerne på vej til nye filmiske højder

Bradley Cooper, en skuespiller kendt for sin alsidighed og dybde, står over for en ny fase i sin karriere med en række spændende kommende film. Efter at have imponeret publikum og kritikere med en række mindeværdige roller, er Cooper nu på tærsklen til at udforske nye territorier, der lover at udvide hans allerede imponerende repertoire. Med hver ny film har han demonstreret en evne til at fordybe sig fuldstændigt i sine karakterer, hvilket skaber autentiske og uforglemmelige skildringer.

Coopers rejse fra roller i komedier som The Hangover til mere intense og dramatiske præstationer i film som American Sniper og A Star Is Born har vist hans utrolige rækkevidde. Hans evne til at skifte mellem forskellige genrer og karaktertyper med lethed og overbevisning er intet mindre end imponerende. Denne alsidighed er ikke blot et tegn på hans skuespiltalent, men også på hans engagement i kunsten og hans ønske om konstant at udfordre sig selv.

De kommende projekter lover at føje nye dimensioner til Coopers karriere. Forventningerne er høje, og hans fans ser frem til at se, hvordan han vil bruge sin erfaring og dybde til at bringe nye, komplekse karakterer til live. Hans kommende roller vil utvivlsomt udvide hans skuespilleriske palet og tilføre nye aspekter til hans allerede imponerende karriere. Med sit engagement, talent og dedikation er Cooper klar til at tage sit publikum med på en ny rejse fyldt med uforglemmelige præstationer og medrivende fortællinger.

Bradley Coopers karriere er et vidnesbyrd om kraften i vedholdende talent og kreativ udvikling. Hans kommende film lover ikke blot at underholde, men også at berige filmverdenen med dybde, nuancer og følelsesmæssig intensitet. Vi kan kun vente i spænding på at se, hvilke nye højder denne talentfulde skuespiller vil nå i de kommende år.

Her er en nummereret liste over Bradley Cooper film i rækkefølge efter årstal:

  1. Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  2. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023) – Marlamin – Action, Eventyr, Komedie
  3. Maestro (2023) – Leonard Bernstein – Biografi, Drama, Musik
  4. The Guardians of the Galaxy Holiday Special (2022) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  5. Thor: Love and Thunder (2022) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  6. Nightmare Alley (2021) – Stanton Carlisle – Krimi, Drama, Thriller
  7. Licorice Pizza (2021) – Jon Peters – Komedie, Drama
  8. Avengers: Endgame (2019) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Drama
  9. The Mule (2018) – Agent Colin Bates – Krimi, Drama, Thriller
  10. A Star Is Born (2018) – Jack – Drama, Musik, Romantik
  11. Avengers: Infinity War (2018) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Sci-Fi
  12. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  13. War Dogs (2016) – Henry Girard – Biografi, Komedie, Krimi
  14. 10 Cloverfield Lane (2016) – Ben (stemme) – Drama, Horror, Mysterium
  15. Limitless (TV Series 2015-2016) – Senator Eddie Morra – Krimi, Drama, Sci-Fi
  16. Joy (2015) – Neil Walker – Biografi, Drama
  17. Baby, Baby, Baby (2015) – Karl – Komedie, Drama, Romantik
  18. Burnt (2015) – Adam Jones – Drama
  19. Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV Mini Series 2015) – Ben – Komedie
  20. Aloha (2015) – Brian Gilcrest – Komedie, Drama, Romantik
  21. American Sniper (2014) – Chris Kyle – Action, Biografi, Drama
  22. Serena (2014) – George Pemberton – Drama, Romantik
  23. Guardians of the Galaxy (2014) – Rocket (stemme) – Action, Eventyr, Komedie
  24. American Hustle (2013) – Richie DiMaso – Krimi, Drama
  25. Making a Scene (2013) – Mand – Kortfilm, Drama
  26. The Hangover Part III (2013) – Phil – Komedie
  27. Silver Linings Playbook (2012) – Pat – Komedie, Drama, Romantik
  28. The Place Beyond the Pines (2012) – Avery – Krimi, Drama, Thriller
  29. Hit and Run (2012) – Alex Dmitri – Action, Komedie, Romantik
  30. The Words (2012) – Rory Jansen – Drama, Mysterium, Romantik
  31. Kaylien (2011) – Far – Kortfilm, Drama
  32. The Hangover Part II (2011) – Phil – Komedie
  33. Limitless (2011) – Eddie Morra – Sci-Fi, Thriller
  34. The A-Team (2010) – Face – Action, Eventyr, Komedie
  35. Valentine’s Day (2010) – Holden – Komedie, Romantik
  36. All About Steve (2009) – Steve – Komedie, Romantik
  37. Case 39 (2009) – Doug – Horror, Mysterium, Thriller
  38. The Hangover (2009) – Phil – Komedie
  39. Nip/Tuck (TV Series 2007-2009) – Aidan Stone – Drama
  40. He’s Just Not That Into You (2009) – Ben – Komedie, Drama, Romantik
  41. New York, I Love You (2008) – Gus (segment “Allen Hughes”) – Drama, Romantik
  42. Yes Man (2008) – Peter – Komedie, Romantik
  43. Bang Blow & Stroke (2008) – Trash – Video, Komedie
  44. The Rocker (2008) – Trash – Komedie, Musik
  45. The Midnight Meat Train (2008) – Leon – Horror, Mysterium, Thriller
  46. Older Than America (2008) – Luke Patterson – Drama
  47. The Comebacks (2007) – Cowboy – Komedie, Sport
  48. Kitchen Confidential (TV Series 2005-2006) – Jack Bourdain – Komedie
  49. Alias (TV Series 2001-2006) – Will Tippin – Action, Drama, Mysterium
  50. Failure to Launch (2006) – Demo – Komedie, Romantik
  51. Wedding Crashers: Deleted Scenes (2006) – Sack Lodge – Video, Komedie
  52. Wedding Crashers (2005) – Sack Lodge – Komedie, Romantik
  53. Law & Order: Trial by Jury (TV Series 2005) – Forsvarsadvokat Jason Whitaker – Krimi, Drama, Mysterium
  54. Law & Order: Special Victims Unit (TV Series 2005) – Forsvarsadvokat Jason Whitaker – Krimi, Drama, Mysterium
  55. Jack & Bobby (TV Series 2004-2005) – Tom Wexler Graham – Drama
  56. Touching Evil (TV Series 2004) – OSC Agent Mark Rivers – Krimi, Drama, Thriller
  57. I Want to Marry Ryan Banks (TV Movie 2004) – Todd Doherty – Komedie, Romantik
  58. Miss Match (TV Series 2003) – Gary Wagner – Komedie, Drama, Romantik
  59. The Last Cowboy (TV Movie 2003) – Morgan Murphy – Drama
  60. Stella Shorts 1998-2002 (2002) – Guy at Yoga Class, Satan – Video, Komedie
  61. Bending All the Rules (2002) – Jeff – Komedie, Romantik
  62. My Little Eye (2002) – Travis Patterson – Horror, Mysterium, Thriller
  63. The $treet (TV Series 2000-2001) – Clay Hammond – Drama
  64. Wet Hot American Summer (2001) – Ben – Komedie, Romantik
  65. Wall to Wall Records (TV Movie 2000) – Drama, Musik
  66. Sex and the City (TV Series 1999) – Jake – Komedie, Drama, Romantik

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!