Film med Charles Bronson

Charles Bronson er en af de mest ikoniske skuespillere i action- og westerngenrerne, kendt for sine hårdkogte roller og karismatiske fremtoninger. Hans filmografiske arv spænder over flere årtier og omfatter nogle af de mest mindeværdige præstationer i Hollywoods historie. Bronson excellerede i at portrættere komplekse karakterer med en stærk fysisk tilstedeværelse, hvilket gjorde ham til en favorit blandt fans af spændings- og actionfyldte film. Hans evne til at bringe dybde og nuancer til hver rolle har sikret hans film en varig plads i filmhistorien. Fra hævnfyldte helte til komplekse lovhåndhævere har Bronson bevist sit værd som en hovedrolle i utallige film med Charles Bronson spænding og drama.

Her er 10 af Charles Bronsons film:

  1. Once Upon a Time in the West som Harmonica – 8.5/10 – Western
  2. The Great Escape som Danny Tunnel King – 8.2/10 – Krig, Drama
  3. The Magnificent Seven som Bernardo O’Reilly – 7.7/10 – Action, Western
  4. Hard Times som Chaney – 7.2/10 – Drama, Sport
  5. Death Wish som Paul Kersey – 6.9/10 – Kriminal, Drama
  6. Death Hunt som Albert Johnson – 6.9/10 – Action, Eventyr
  7. The Mechanic som Arthur Bishop – 6.8/10 – Action, Thriller
  8. Raid on Entebbe som Brig. Gen. Dan Shomron – 6.7/10 – Drama, Historisk
  9. Mr. Majestyk som Vince Majestyk – 6.7/10 – Action, Kriminal
  10. Telefon som Maj. Grigori Borzov – 6.5/10 – Thriller, Spion

Her er 10 af Charles Bronsons film:

Once Upon a Time in the West som Harmonica – 8.5/10 – Western

Once Upon a Time in the West er en ikonisk western, hvor Charles Bronson spiller den mystiske mundharmonikaspiller, Harmonica. Hans præstation er intens og uforglemmelig, hvilket bidrager til filmens atmosfære af hævn og drama. Filmen er instrueret af Sergio Leone og er kendt for sin stilistiske tilgang og dybdegående karakterstudier. Bronsons karakter er drevet af et personligt hævntogt, og hans konfrontationer er blandt filmhistoriens mest spændingsmættede øjeblikke.

The Great Escape som Danny Tunnel King – 8.2/10 – Krig, Drama

The Great Escape er en krigsfilm baseret på virkelige hændelser under Anden Verdenskrig. Charles Bronson spiller Danny Tunnel King, en rolle, der viser hans karakteristiske sejhed og dygtighed. Filmen følger en gruppe allierede krigsfanger, der planlægger en dristig flugt fra et tysk krigsfangelejr. Bronsons rolle som en tunnelgravekspert er central for flugtplanen og filmens intense og nervepirrende plot.

The Magnificent Seven som Bernardo O’Reilly – 7.7/10 – Action, Western

The Magnificent Seven er en actionfyldt western, hvor Charles Bronson spiller Bernardo O’Reilly. Filmen er en amerikansk genindspilning af Akira Kurosawas De Syv Samuraier og følger syv revolvermænd, der beskytter en fattig mexicansk landsby mod en gruppe røvere. Bronsons karakter, en professionel og moralsk mand, er bemærkelsesværdig for sin menneskelighed og evne til at finde fælles grund med landsbyens folk. Hans præstation tilføjer en dybde og varme til en ellers hård ydre.

Hard Times som Chaney – 7.2/10 – Drama, Sport

Hard Times, en film sat under Den Store Depression, viser Charles Bronson som Chaney, en street fighter, der kæmper for at overleve i en hård og nådesløs verden. Hans karakter er en mand af få ord, men hans handlinger på kamparenaen taler for sig selv. Bronsons fysiske præstation og karismatiske skærmnærvær gør Chaney til en mindeværdig og fascinerende figur. Filmen er en rå skildring af overlevelse og modstandskraft, hvor Bronson fuldstændig indkapsler sin rolles styrke og beslutsomhed.

Death Wish som Paul Kersey – 6.9/10 – Kriminal, Drama

Death Wish blev en af Charles Bronsons mest ikoniske roller, hvor han spiller Paul Kersey, en mand, der bliver en vigilant efter at hans familie bliver offer for en brutal forbrydelse. Bronsons portrættering af Kerseys transformation fra en fredelig arkitekt til en koldblodig hævner har defineret genren for retfærdighedsfilm. Filmen tilbyder et dybtgående blik på temaer om retfærdighed og hævn, og Bronsons præstation er både kraftfuld og tankevækkende, hvilket efterlader et varigt aftryk på seerne.

Death Hunt som Albert Johnson – 6.9/10 – Action, Eventyr

Death Hunt skildrer den sande historie om Albert Johnson, en trapper i det nordlige Canada, der bliver involveret i en blodig konflikt med en gruppe lovhåndhævere. Charles Bronson leverer en stærk præstation som Johnson, en mand, der viser ekstraordinær overlevelsesfærdighed og snilde under ekstreme forhold. Filmen er spændende og fuld af action, og Bronsons rolle som en ensom overlever understreger hans evne til at bære film, der fokuserer på rå maskulinitet og individualisme.

The Mechanic som Arthur Bishop – 6.8/10 – Action, Thriller

I The Mechanic spiller Charles Bronson rollen som Arthur Bishop, en professionel lejemorder, der er kendt for sin præcision og metode. Filmen dykker ned i de moralske dilemmaer og psykologien bag en lejemorders liv, mens Bishop navigerer i en verden af forræderi og personlige kriser. Bronsons præstation tilføjer dybde til en karakter, der kæmper med sin samvittighed og ensomhed, hvilket gør filmen til en tankevækkende oplevelse om professionel drab og de menneskelige omkostninger ved denne livsstil.

Raid on Entebbe som Brig. Gen. Dan Shomron – 6.7/10 – Drama, Historisk

Raid on Entebbe er en dramatisering af den virkelige begivenhed i 1976, hvor israelske kommandosoldater udførte en højrisikooperation for at redde gidsler fra en kapret flyvning i Uganda. Charles Bronson spiller Brig. Gen. Dan Shomron, lederen af missionen. Hans rolle fremhæver lederskab og taktisk snilde under pres. Bronsons skildring af Shomron understøtter filmens spænding og drama, mens den også giver et indblik i de komplekse beslutninger, der ligger bag militære operationer.

Mr. Majestyk som Vince Majestyk – 6.7/10 – Action, Kriminal

Mr. Majestyk fokuserer på Vince Majestyk, en melonfarmer, der bliver viklet ind i en konflikt med lokale gangstere. Charles Bronsons præstation som Majestyk er en skildring af en almindelig mand, der presses til det yderste for at beskytte sit liv og sin ejendom. Filmen kombinerer action med sociale kommentarer om den lille mands kamp mod korruption og uretfærdighed. Bronsons fysiske og bestemte optræden gør denne film både underholdende og inspirerende.

Telefon som Maj. Grigori Borzov – 6.5/10 – Thriller, Spion

Telefon er en spionthriller, hvor Charles Bronson spiller den sovjetiske agent, Major Grigori Borzov, der undersøger en serie af mystiske drab, som truer med at eskalere den kolde krig. Bronsons rolle som en rolig og beregnende spion, der skal navigere i et farligt spil af kat og mus, demonstrerer hans evne til at tilføre spænding og intrige til hver scene. Filmen byder på intens spænding og en indgående undersøgelse af den psykologiske krigsførelse under den kolde krig.

En Ny Æra for Bronson-Fans: Forventninger til den Næste Film

Charles Bronsons arv inden for filmindustrien fortsætter med at inspirere og fange nye generationer af tilskuere. Mens fans og filmelskere ivrigt venter på den næste tilføjelse til hans omfattende portefølje, spredes spekulationer og forventninger omkring det, som kunne blive endnu et markant kapitel i Bronsons karriere. Den kommende film, som endnu engang vil vise hans talent inden for dramatisk fortolkning og fysiske præstationer, lover at blive en fascinerende oplevelse.

Filmen, som er omgivet af en aura af mystik, forventes at dykke ned i komplekse temaer, der vil udfordre Bronson til at udforske nye dybder af sin skuespilkunst. Manuskriptet, som er skrevet af en prisbelønnet forfatter, teaser allerede potentielle plot-twists og en intens karakterudvikling, der kunne føje endnu et legendarisk karakterportræt til Bronsons repertoire. Med en støttecast bestående af både etablerede stjerner og nye talenter, er forventningerne til filmens dynamik og kemien på skærmen højere end nogensinde.

Denne kommende film er ikke kun en mulighed for at genopleve den spænding, som Bronsons tidligere værker har budt på, men også en chance for at se, hvordan moderne filmteknologi og innovative fortælleteknikker kan bringe en frisk pust til hans ikoniske stil. Det er en spændende tid for både gamle fans og nye tilskuere, som ser frem til at opleve, hvordan Bronson vil tilpasse sig og skinne i denne nye æra af filmmageri.

Her er en nummereret liste over Charles Bronson film i rækkefølge efter årstal:

  1. Family of Cops III: Under Suspicion (1999) som Paul Fein – TV Film
  2. Breach of Faith: A Family of Cops II (1997) som Commissioner Paul Fein – TV Film
  3. Family of Cops (1995) som Paul Fein – TV Film
  4. Death Wish: The Face of Death (1994) som Paul Kersey
  5. Donato and Daughter (1993) som Sgt. Mike Donato – TV Film
  6. The Sea Wolf (1993) som Capt. Wolf Larsen – TV Film
  7. Yes Virginia, There Is a Santa Claus (1991) som Francis Church – TV Film
  8. The Indian Runner (1991) som Mr. Roberts
  9. Kinjite: Forbidden Subjects (1989) som Lt. Crowe
  10. Messenger of Death (1988) som Garret Smith
  11. Death Wish 4: The Crackdown (1987) som Paul Kersey
  12. Assassination (1987) som Jay Killian
  13. Act of Vengeance (1986) som Joseph Jock Yablonski – TV Film
  14. Murphy’s Law (1986) som Jack Murphy
  15. Death Wish 3 (1985) som Paul Kersey
  16. The Evil That Men Do (1984) som Holland
  17. 10 to Midnight (1983) som Leo Kessler
  18. Death Wish II (1982) som Paul Kersey
  19. Death Hunt (1981) som Albert Johnson
  20. Borderline (1980) som Jeb Maynard
  21. Cabo Blanco (1980) som Giff Hoyt
  22. Love and Bullets (1979) som Charlie Congers
  23. Telefon (1977) som Maj. Grigori Borzov
  24. The White Buffalo (1977) som Bill Hickok/James Otis
  25. Raid on Entebbe (1976) som Brig. Gen. Dan Shomron
  26. St. Ives (1976) som Raymond St Ives
  27. From Noon Till Three (1976) som Graham Dorsey
  28. Breakheart Pass (1975) som Deakin
  29. Hard Times (1975) som Chaney
  30. Breakout (1975) som Nick Colton
  31. Death Wish (1974) som Paul Kersey
  32. Mr. Majestyk (1974) som Vince Majestyk
  33. Chino (1973) som Chino Valdez
  34. The Stone Killer (1973) som Lou Torrey
  35. The Mechanic (1972) som Arthur Bishop
  36. The Valachi Papers (1972) som Joe Valachi
  37. Chato’s Land (1972) som Pardon Chato
  38. Red Sun (1971) som Link Stuart
  39. Someone Behind the Door (1971) som The Stranger
  40. Cold Sweat (1970) som Joe Martin
  41. Violent City (1970) som Jeff Heston
  42. You Can’t Win Em All (1970) som Josh Corey
  43. Rider on the Rain (1970) som Col. Harry Dobbs
  44. London Affair (1970) som Scott Wardman
  45. Once Upon a Time in the West (1968) som Harmonica
  46. Farewell, Friend (1968) som Franz Propp
  47. Villa Rides (1968) som Fierro
  48. Guns for San Sebastian (1968) som Teclo
  49. Dundee and the Culhane (1967) som Horton Reagen – TV Serie
  50. The Virginian (1965–1967) som Harge Talbot/Ben Justin – TV Serie
  51. The Dirty Dozen (1967) som Joseph T. Wladislaw
  52. The Fugitive (1963) som Ralph Schuyler – TV Serie
  53. This Property Is Condemned (1966) som J.J.
  54. The F.B.I. (1965) som Earl Clayton – TV Serie
  55. The Legend of Jesse James (1965) som Cheyney – TV Serie
  56. Battle of the Bulge (1965) som Wolenski
  57. Rawhide (1959) som Del Lingman – TV Serie
  58. The Big Valley (1965) som Tate – TV Serie
  59. The Sandpiper (1965) som Cos Erickson
  60. Combat! (1962) som Velasquez – TV Serie
  61. Bonanza (1959) som Harry Starr – TV Serie
  62. Guns of Diablo (1964) som Linc Murdock
  63. The Travels of Jaimie McPheeters (1963–1964) som Linc Murdock – TV Serie
  64. 4 for Texas (1963) som Matson
  65. Dr. Kildare (1961) som Harry Gregg – TV Serie
  66. Empire (1962–1963) som Paul Moreno – TV Serie
  67. The Great Escape (1963) som Danny Tunnel King
  68. Have Gun – Will Travel (1957–1963) som Sheriff Jim Redrock/Ben Jalisco/Henry Grey – TV Serie
  69. Kid Galahad (1962) som Lew Nyack
  70. The Untouchables (1959) som Janos Colescou – TV Serie
  71. Alfred Hitchcock Presents (1956–1962) som Ray Bardon/Frank Bramwell/Det. Krovitch – TV Serie
  72. Adventures in Paradise (1959) som Dan Morton – TV Serie
  73. X-15 (1961) som Lt. Col. Lee Brandon
  74. The New Breed (1961) som Jerry Bergason – TV Serie
  75. Cain’s Hundred (1961) som Hank Conrad – TV Serie
  76. A Thunder of Drums (1961) som Trooper Hanna
  77. The Twilight Zone (1959) som The Man – TV Serie
  78. Master of the World (1961) som John Strock
  79. Hennesey (1960–1961) som Lt. Cmdr. Steve Ogrodowski – TV Serie
  80. Laramie (1959) som Cory Lake/Frank Buckley – TV Serie
  81. The Loretta Young Show (1953) som Eugene Walters – TV Serie
  82. One Step Beyond (1959) som Yank Dawson – TV Serie
  83. General Electric Theater (1953) som Soldier Conlon/Henry/Pike – TV Serie
  84. Riverboat (1959) som Crowley – TV Serie
  85. The Aquanauts (1960) som Hector Morrison – TV Serie
  86. The Magnificent Seven (1960) som Bernardo O’Reilly
  87. The Islanders (1960) som Dutch Malkin – TV Serie
  88. Playhouse 90 (1956) som Sgt. Meras/Andy Kovaric/Wolf Hagan – TV Serie
  89. Man with a Camera (1958) som Mike Kovac – TV Serie
  90. Never So Few (1959) som Sgt. John Danforth
  91. Yancy Derringer (1958) som Rogue Donovan – TV Serie
  92. U.S. Marshal (1958) som Pvt. Guardhouse Ravenal – TV Serie
  93. Gunsmoke (1955) som Ben Tiple/Crego – TV Serie
  94. When Hell Broke Loose (1958) som Steve Boland
  95. Tales of Wells Fargo (1957) som Butch Cassidy – TV Serie
  96. Gang War (1958) som Alan Avery
  97. The Walter Winchell File (1957) som Eggers – TV Serie
  98. Machine-Gun Kelly (1958) som George R. Machine Gun Kelly
  99. Sugarfoot (1957) som Cliff Raven/Sandy Randall – TV Serie
  100. M Squad (1957) som Eddie Loder – TV Serie
  101. Showdown at Boot Hill (1958) som Luke Welsh
  102. The Court of Last Resort (1957) som Steve Hrdilka – TV Serie
  103. Suspicion (1957) som Cal – TV Serie
  104. Studio One (1948) som Cal – TV Serie
  105. Colt .45 (1957) som Danny Gordon – TV Serie
  106. The O. Henry Playhouse (1957) som Sam Galloway/Barney O’Keefe – TV Serie
  107. Richard Diamond, Private Detective (1956) som Dan Rocco – TV Serie
  108. Run of the Arrow (1957) som Blue Buffalo
  109. Those Whiting Girls (1955) som Martin Carroll – TV Serie
  110. Hey, Jeannie! (1956) som Rocky Harman – TV Serie
  111. The Millionaire (1955) som Jerry Bell – TV Serie
  112. The Sheriff of Cochise (1956) som Zenogalache a.k.a. Apache Kid – TV Serie
  113. Studio 57 (1954) som Dawson – TV Serie
  114. Have Camera Will Travel (1956) som Reese – TV Movie
  115. Wire Service (1956) som Sam Adams – TV Serie
  116. Telephone Time (1956) – TV Serie
  117. Warner Brothers Presents (1955) som Vic/Brodsky – TV Serie
  118. Medic (1954) som Alexis St. Martin/Dr. John Bircher – TV Serie
  119. Jubal (1956) som Reb Haislipp
  120. Crusader (1955) som Mike Brod – TV Serie
  121. The Joe Palooka Story (1954) som Eddie Crane – TV Serie
  122. Target Zero (1955) som Sgt. Vince Gaspari
  123. Cavalcade of America (1952) som John Stanizewski – TV Serie
  124. Luke and the Tenderfoot (1955) som John Wesley Hardin – TV Serie
  125. The Pepsi-Cola Playhouse (1953) som Joe Krossen – TV Serie
  126. Treasury Men in Action (1950) som Vince Sanderson/Frankie Ames/Ollie Blake – TV Serie
  127. Stage 7 (1955) som Jerry Donn/Murray Forman – TV Serie
  128. Public Defender (1954) som Nobby Bullaid – TV Serie
  129. Big House, U.S.A. (1955) som Benny Kelly
  130. The Man Behind the Badge (1953) som Ralph – TV Serie
  131. Lux Video Theatre (1950) som Sergeant Borth – TV Serie
  132. Vera Cruz (1954) som Pittsburgh (as Charles Buchinsky)
  133. Drum Beat (1954) som Kintpuash – aka Captain Jack
  134. Apache (1954) som Hondo (as Charles Buchinsky)
  135. Riding Shotgun (1954) som Pinto (as Charles Buchinsky)
  136. Tennessee Champ (1954) som Sixty Jubel (as Charles Buchinsky)
  137. Waterfront (1954) som Danny Cook aka Bob Hayden (as Charles Buchinski) – TV Serie
  138. Miss Sadie Thompson (1953) som Pvt. Edwards (as Charles Buchinsky)
  139. Four Star Playhouse (1952) som Frank Dana (as Charles Buchinsky) – TV Serie
  140. Crime Wave (1953) som Ben Hastings (as Charles Buchinsky)
  141. Schlitz Playhouse (1951) som Sgt. Roy Smith – TV Serie
  142. House of Wax (1953) som Igor (as Charles Buchinsky)
  143. Chevron Theatre (1952) – TV Serie (as Charles Buchinsky)
  144. The Doctor (1952) som Joe Langan – TV Serie
  145. The Clown (1953) som Eddie – Dice Player (uncredited)
  146. Off Limits (1952) som Russell (uncredited)
  147. The Roy Rogers Show (1951) som Willie Killer Conley (as Chas. Buchinski) – TV Serie
  148. Torpedo Alley (1952) som Submariner (uncredited)
  149. Biff Baker, U.S.A. (1952) som Wilhelm/Czech spy (as Charles Buchinsky) – TV Serie
  150. Bloodhounds of Broadway (1952) som Phil Green – aka Pittsburgh Philo (uncredited)
  151. Battle Zone (1952) som Private (uncredited)
  152. Diplomatic Courier (1952) som Russian Agent (uncredited)
  153. Pat and Mike (1952) som Hank Tasling (as Charles Buchinski)
  154. The Marrying Kind (1952) som Eddie (uncredited)
  155. My Six Convicts (1952) som Jocko (as Charles Buchinsky)
  156. Red Skies of Montana (1952) som Neff (uncredited)
  157. The Red Skelton Hour (1951) som Perky – Boxer in McPugg Skit (as Charles Buchinsky) – TV Serie
  158. The Mob (1951) som Jack (uncredited)
  159. The People Against O’Hara (1951) som Angelo Korvac (uncredited)
  160. You’re in the Navy Now (1951) som Wascylewski (uncredited)
  161. Fireside Theatre (1949) som Cooper – TV Serie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!