Film med Jason Statham

Jason Statham er en skuespiller, der har defineret action-genren med sin utrolige fysik og karismatiske skærmscener. Kendt for sine roller i adrenalinpumpende film, har Statham skabt et navn for sig selv som en af de mest genkendelige ansigter i actionfilm. Hans evne til at bringe intensitet og autenticitet til hver rolle har fascineret publikum verden over. Fra højspændte kampscener til nervepirrende stunts, Stathams film er en perfekt blanding af spænding og underholdning. Med en mangfoldighed af film i forskellige genrer, fra spændende thrillere til eksplosive actionfilm, har han vist sin alsidighed som skuespiller. Fans kan forvente en uforglemmelig oplevelse, når de ser Film med Jason Statham, da hver film lover at holde dem på kanten af deres sæde. Uanset om han spiller hovedrollen eller en birolle, leverer Statham konsekvent præstationer, der cementerer hans status som en af de mest spændende skuespillere i moderne film.

Her er 10 af Jason Stathams film:

  1. Snatch som Turkish – 8.2/10 – Krimi
  2. Lock, Stock and Two Smoking Barrels som Bacon – 8.1/10 – Komedie
  3. Viva La Madness – 7.5/10 – TV Serie
  4. The Bank Job som Terry Leather – 7.2/10 – Thriller
  5. Wrath of Man som H – 7.1/10 – Action
  6. Furious 7 som Deckard Shaw – 7.1/10 – Action
  7. Spy som Rick Ford – 7.0/10 – Komedie
  8. The Expendables 2 som Lee Christmas – 6.6/10 – Action
  9. The Fate of the Furious som Deckard – 6.6/10 – Action
  10. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw som Shaw – 6.5/10 – Action

Udforsk de 10 bedste film med Jason Statham

Snatch – Turkish – 8.2/10 – Krimi

Snatch er en film, der skiller sig ud med sit snedige plot og farverige karakterer. Jason Statham, der spiller rollen som Turkish, leverer en uforglemmelig præstation i denne kriminelle verden fyldt med skarpe dialoger og uforudsigelige plotvendinger. Hans karakter er hjernen bag en boksepromoteringsvirksomhed, der vikles ind i en række begivenheder, der er lige så underholdende som de er farlige. Stathams præstation i Snatch er både overbevisende og underholdende, hvilket cementerer hans status som en af tidens mest dynamiske skuespillere.

Lock, Stock and Two Smoking Barrels – Bacon – 8.1/10 – Komedie

Jason Statham brillerer som Bacon i Lock, Stock and Two Smoking Barrels, en film der er kendt for sin skarpe humor og hæsblæsende handling. I denne kultklassiker leverer Statham en solid præstation, der bidrager til filmens dynamiske tempo og unikke stil. Hans karakter, Bacon, er en del af en gruppe venner, der bliver viklet ind i Londons underverden. Med sin naturlige charme og skarpe replikker cementerer Statham sin status som en alsidig skuespiller.

Viva La Madness – 7.5/10 – TV Serie

Viva La Madness, en spændende TV-serie med Jason Statham i hovedrollen, er en sand fest for fans af action og spænding. I denne serie demonstrerer Statham endnu en gang sin alsidighed som skuespiller, hvor han portrætterer en karakter, hvis liv er fyldt med farer, bedrag og konstante udfordringer. Hans intense præstation og evnen til at formidle dybe følelser gør Viva La Madness til et must-see for enhver, der sætter pris på kvalitetsdrama og spænding.

The Bank Job – Terry Leather – 7.2/10 – Thriller

I The Bank Job spiller Jason Statham rollen som Terry Leather, en mand, der bliver trukket ind i et højrisikabelt bankrøveri. Filmen, der er baseret på virkelige begivenheder, er en nervepirrende thriller, der holder publikum på kanten af deres sæde. Stathams præstation er både overbevisende og intens, hvilket gør The Bank Job til en film, der skiller sig ud i hans imponerende filmografi.

Wrath of Man – H – 7.1/10 – Action

Wrath of Man er en actionfyldt film, hvor Jason Statham spiller rollen som H, en mystisk og hærdet karakter, der er på en ubarmhjertig jagt efter retfærdighed. Filmen er en demonstration af Stathams evne til at bære en film på sine skuldre, og hans præstation er både kraftfuld og mindeværdig. Med sin brutale intensitet og komplekse karakterudvikling er Wrath of Man et bevis på Stathams talent som skuespiller.

Furious 7 – Deckard Shaw – 7.1/10 – Action

Furious 7 er ikke bare endnu en film i den populære Fast & Furious-serie; det er en højoktan actionoplevelse, hvor Jason Statham spiller den uforglemmelige skurk, Deckard Shaw. Hans jagt på hævn bringer en ny dybde til filmen, og Stathams præstation er både intens og uforglemmelig. Hans tilstedeværelse på skærmen er elektrisk, hvilket bidrager til filmens utrolige spændingsniveau.

Spy – Rick Ford – 7.0/10 – Komedie

I Spy får Jason Statham rollen som Rick Ford, og han demonstrerer sin evne til at tackle komedie med samme dygtighed som action. Hans karakter er en hårdkogt og overmodig spion, der leverer både latter og spænding. Stathams skarpe timing og evne til at spille over for Melissa McCarthy gør Spy til en herlig afvigelse fra hans normale roller, og viser hans alsidighed som skuespiller.

The Expendables 2 – Lee Christmas – 6.6/10 – Action

The Expendables 2 er en sand actionfest, hvor Jason Statham returnerer som Lee Christmas. Denne film samler nogle af de største navne i action-genren, og Statham står ud som en nøglefigur. Hans karakter er både charmerende og dødbringende, hvilket bringer en unik dimension til en allerede spændende film. Hans præstation er både solid og underholdende, hvilket sikrer filmens plads som en actionklassiker.

The Fate of the Furious – Deckard – 6.6/10 – Action

The Fate of the Furious tager serien til nye højder, og Jason Statham er igen fremragende som Deckard. Hans komplekse karakter, der balancerer mellem skurk og anti-helt, tilføjer en interessant vinkel til filmens plot. Stathams tilstedeværelse bringer en særlig intensitet, og hans interaktioner med resten af castet er både spændende og underholdende.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – Shaw – 6.5/10 – Action

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw er en action-packed spin-off, hvor Jason Stathams karakter Shaw danner en usandsynlig alliance med Dwayne Johnsons Hobbs. Stathams evne til at blande humor med hårdtslående action er nøglen til filmens succes. Hans karismatiske præstation og kemi med Johnson gør filmen til et højdepunkt i hans karriere, og beviser endnu engang, at han er en af tidens mest spændende actionstjerner.

Jason Statham: Fortsat i Frontlinjen af Action-Entertainment

Jason Statham, en skuespiller der har cementeret sig som en af de mest ikoniske action-stjerner, fortsætter med at imponere og underholde publikum verden over. Hans karriere, præget af en række uforglemmelige film, har ikke kun bevist hans evne til at levere storslåede actionscener, men også hans talent for at dykke ned i komplekse og nuancerede karakterer. Med en imponerende filmografi, der spænder over to årtier, er Statham ikke bare en skuespiller; han er et varemærke inden for actiongenren.

Stathams kommende film lover at fortsætte denne tradition af højkvalitetsunderholdning. Med hvert nyt projekt bringer han en ny intensitet og engagement til sine roller, hvilket sikrer, at hver film føles frisk og spændende. Hans dedikation til det fysiske aspekt af sine roller, kombineret med hans evne til at formidle dybde og følsomhed, gør ham til en alsidig og dynamisk skuespiller. Fans kan se frem til endnu flere adrenalinfyldte stunts, hårrejsende plot og karismatiske præstationer i hans kommende film.

Uanset om det er i roller, der kræver en brutal fysik eller mere subtil karakterudvikling, beviser Statham gang på gang, at han er en mester inden for sit fag. Hans evne til at trække publikum ind i en verden af spænding og underholdning er uforlignelig. Hans kommende film vil uden tvivl udvide hans allerede imponerende repertoire og forstærke hans status som en actionlegende. Med en blanding af nye udfordringer og velkendte styrker, forbliver Jason Statham en skuespiller, der ikke kun respekteres for hans talent, men også beundres for sin vedholdenhed og evne til altid at levere noget nyt og fængslende til sine fans.

Her er en nummereret liste over Jason Statham film i rækkefølge efter årstal:

  1. The Beekeeper (2024) – Adam Clay – Thriller
  2. Expend4bles (2023) – Christmas – Action
  3. Meg 2: The Trench (2023) – Jonas Taylor – Sci-Fi
  4. Fast X (2023) – Shaw – Action
  5. Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023) – Orson – Action
  6. F9: The Fast Saga (2021) – Deckard Shaw (uncredited) – Action
  7. Wrath of Man (2021) – H – Action
  8. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) – Shaw – Action
  9. The Meg (2018) – Jonas Taylor – Sci-Fi
  10. Viva La Madness (2017) – TV Serie – Action
  11. The Fate of the Furious: Extended Fight Scenes (2017) – Deckard – Action
  12. The Fate of the Furious (2017) – Deckard – Action
  13. Mechanic: Resurrection (2016) – Arthur Bishop – Action
  14. Furious 7 (2015) – Deckard Shaw – Action
  15. Spy (2015) – Rick Ford – Komedie
  16. Wild Card (2015) – Nick Wild – Action
  17. The Expendables 3 (2014) – Lee Christmas – Action
  18. Homefront (2013) – Phil Broker – Action
  19. Fast & Furious 6 (2013) – Deckard Shaw (uncredited) – Action
  20. Redemption (2013) – Joey – Action
  21. Parker (2013) – Parker – Action
  22. The Expendables 2 (2012) – Lee Christmas – Action
  23. Safe (2012) – Luke Wright – Action
  24. Killer Elite (2011) – Danny – Action
  25. Blitz (2011) – Brant – Action
  26. Gnomeo & Juliet (2011) – Tybalt (voice) – Animation
  27. The Mechanic (2011) – Arthur Bishop – Action
  28. The Expendables (2010) – Lee Christmas – Action
  29. 13 (2010) – Jasper – Thriller
  30. Crank: High Voltage (2009) – Chev Chelios – Action
  31. Transporter 3 (2008) – Frank Martin – Action
  32. Death Race (2008) – Jensen Ames – Action
  33. The Bank Job (2008) – Terry Leather – Thriller
  34. War (2007) – Crawford – Action
  35. In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) – Farmer – Action
  36. Crank (2006) – Chev Chelios – Action
  37. The Pink Panther (2006) – Yves Gluant (uncredited) – Komedie
  38. Chaos (2005) – Quentin Conners – Action
  39. Revolver (2005) – Jake Green – Action
  40. London (2005) – Bateman – Drama
  41. Transporter 2 (2005) – Frank Martin – Action
  42. Cellular (2004) – Ethan – Thriller
  43. Collateral (2004) – Airport Man – Thriller
  44. Call of Duty (2003) – Sergeant Waters (voice) – Video Game
  45. The Italian Job (2003) – Handsome Rob – Action
  46. Red Faction II (2002) – Shrike (voice) – Video Game
  47. The Transporter (2002) – Frank Martin – Action
  48. Mean Machine (2001) – Monk – Sport
  49. The One (2001) – Funsch – Sci-Fi
  50. Ghosts of Mars (2001) – Sgt Jericho Butler – Sci-Fi
  51. Turn It Up (2000) – Mr. B – Drama
  52. Snatch (2000) – Turkish – Krimi
  53. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) – Bacon – Komedie
  54. Yello: To the Sea (1997) – Swimmer – Music Video
  55. The Beautiful South: Dream a Little Dream (1995) – Movie House Patron (uncredited) – Music Video
  56. Erasure: Run to the Sun (1994) – Silver-painted Dancer – Music Video
  57. The Shamen: Comin On (1993) – Background Dancer – Music Video

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!