Film med Kristen Stewart

Kristen Stewart er en alsidig skuespiller, hvis filmografi spænder over en bred vifte af genrer, hvilket gør hende til en af de mest anerkendte skikkelser i filmindustrien. Kendt for sin dybe indlevelse i karakterer og evne til at bringe nuancerede følelser til live på skærmen, har Stewart bevist sit talent gang på gang. Fra indtagende dramaer til hjertevarmende romantik og actionfyldte thrillere, har hendes roller givet publikum en række uforglemmelige filmoplevelser. Stewarts film er ikke kun kendt for deres dybde og karakterudvikling, men også for den måde, de udforsker komplekse relationer og menneskelige følelser på. Som hovedrolle i flere film, har hun formået at fange essensen af hver enkelt karakter, hun portrætterer, hvilket gør hendes film til must-see titler for enhver filmelsker.

Her er 10 af Kristen Stewarts film:

  1. Still Alice som Lydia Howland – 7.5/10 – Drama
  2. Camp X-Ray som Cole – 6.9/10 – Drama, Krig
  3. Adventureland som Em Lewin – 6.8/10 – Komedie, Drama, Romantik
  4. Clouds of Sils Maria som Valentine – 6.7/10 – Drama
  5. Certain Women som Beth Travis – 6.4/10 – Drama
  6. American Ultra som Phoebe Larson – 6.1/10 – Action, Komedie
  7. Personal Shopper som Maureen – 6.1/10 – Mystery, Thriller
  8. On the Road som Marylou – 6.0/10 – Adventure, Drama, Romantik
  9. Equals som Nia – 6.0/10 – Drama, Romantik, Sci-Fi
  10. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 som Bella Swan – 5.5/10 – Adventure, Drama, Fantasy

Her er 10 af Kristen Stewarts bedste film:

Still Alice som Lydia Howland – 7.5/10 – Drama

Kristen Stewart leverer en følelsesladet præstation i Still Alice, hvor hun spiller Lydia Howland, datteren til en berømt sprogprofessor diagnosticeret med Alzheimer. Filmen udforsker de smertefulde realiteter ved sygdommen, men også de stærke familiebånd, der bliver sat på prøve. Stewart viser sin evne til at portrættere komplekse følelser, hvilket gør hendes præstation både mindeværdig og bevægende. Hendes interaktion med Julianne Moore, der spiller Alice, tilføjer dybde til filmens skildring af familiedynamik og kærlighedens kraft i mødet med modgang.

Camp X-Ray som Cole – 6.9/10 – Drama, Krig

I Camp X-Ray viser Kristen Stewart en anden side af sit talent ved at spille en ung kvinde, Cole, der arbejder som fængselsvagt i Guantanamo Bay. Filmen dykker ned i de komplekse relationer mellem vagter og fanger og stiller spørgsmål ved menneskerettigheder og moral. Stewarts præstation er rå og ægte, og hun formår at skabe en stærk forbindelse med publikum, mens hun navigerer i sit karakterens indre konflikt og søger efter menneskelighed i et ellers umenneskeligt miljø.

Adventureland som Em Lewin – 6.8/10 – Komedie, Drama, Romantik

Adventureland er en coming-of-age historie, hvor Kristen Stewart spiller Em Lewin, en ung kvinde, der arbejder i en forlystelsespark over sommeren. Filmen blander humor med dybere følelsesmæssige temaer, som Stewart navigerer med en naturlig og indtagende præstation. Hendes kemi med medskuespiller Jesse Eisenberg er både charmerende og autentisk, hvilket gør deres romantiske forhold til et hjertevarmende midtpunkt i filmen. Adventureland tilbyder et nostalgisk tilbageblik på ungdommens usikkerhed og de første skridt ind i voksenlivet.

Clouds of Sils Maria som Valentine – 6.7/10 – Drama

I Clouds of Sils Maria spiller Kristen Stewart rollen som Valentine, den personlige assistent til en midaldrende skuespillerinde. Filmen, der udforsker temaer som aldring, berømmelse og den flygtige natur af succes, giver Stewart mulighed for at vise sit talent i et mere nuanceret lys. Hendes dynamiske samspil med Juliette Binoche er intenst og tankevækkende, hvilket bringer en dybde til deres komplekse forhold. Stewart modtog bred anerkendelse for sin præstation, herunder en César-pris, hvilket beviser hendes evne til at træde ind i mere krævende og seriøse roller.

Certain Women som Beth Travis – 6.4/10 – Drama

Certain Women udfolder sig i Montanas stille landskab og fortæller historien om tre kvinder, hvis liv på kryds og tværs udforsker de små øjeblikke, der former deres eksistens. Kristen Stewart spiller Beth Travis, en ung advokat, der underviser i en voksenundervisningsklasse, hvor hun møder en rancher, der føler en dyb forbindelse til hende. Stewarts subtile og nedtonede præstation fanger essensen af en kvinde fanget mellem professionelle forpligtelser og personlige længsler, hvilket tilføjer en følelsesmæssig dybde til filmens flerdimensionelle karakterstudie.

American Ultra som Phoebe Larson – 6.1/10 – Action, Komedie

American Ultra er en højoktan action-komedie, hvor Kristen Stewart spiller Phoebe Larson, kæresten til en tilsyneladende gennemsnitlig fyr, der opdager, at han faktisk er en dygtigt trænet hemmelig agent. Stewarts rolle som den støttende og kærlige Phoebe bringer et menneskeligt element til den ellers vilde og uforudsigelige handling. Hendes præstation balancerer perfekt filmens humor og hjerte, hvilket viser hendes alsidighed som skuespiller. Sammen med Jesse Eisenberg leverer de et dynamisk duo, der holder publikum engageret og underholdt fra start til slut.

Personal Shopper som Maureen – 6.1/10 – Mystery, Thriller

I Personal Shopper, en film der blander elementer af mystik og thriller, leverer Kristen Stewart en fængslende præstation som Maureen, en personlig shopper i Paris, der også besidder evnen til at kommunikere med ånder. Hendes karakter er plaget af sorgen efter at have mistet sin tvillingebror og søger efter et tegn fra ham fra det hinsides. Stewarts skildring af Maureens isolation og søgen efter forståelse er både hjemsøgende og dybt rørende. Filmen udforsker grænserne mellem den fysiske verden og det overnaturlige, med Stewart i centrum for denne fascinerende rejse.

On the Road som Marylou – 6.0/10 – Adventure, Drama, Romantik

Baseret på Jack Kerouacs ikoniske roman, On the Road, tager filmen seerne med på en rejse gennem 1940 ernes USA, set gennem øjnene på en gruppe unge, der søger frihed og mening med livet. Kristen Stewart spiller Marylou, en fri sjæl, der ledsager sine venner på deres rejse. Hendes præstation fanger essensen af en ung kvinde, der er fast besluttet på at leve livet fuldt ud, trods de sociale konventioner i tiden. Stewart bringer en autenticitet og livlighed til rollen, som forstærker filmens budskab om selvopdagelse og det at bryde fri.

Equals som Nia – 6.0/10 – Drama, Romantik, Sci-Fi

Equals tager os med til en utopisk fremtid, hvor følelser er blevet elimineret for at opretholde fred og orden. Kristen Stewart spiller Nia, en kvinde, der hemmeligt lider af S.O.S. (Switched-On Syndrome), en tilstand, der vækker hendes følelser i en følelsesforbudt verden. Sammen med sin medarbejder, Silas (spillet af Nicholas Hoult), udforsker hun forbudt kærlighed og lidenskab. Stewarts præstation er nuanceret og følsom, hvilket skaber en stærk kontrast til den følelseskold verden, hun lever i. Filmen stiller spørgsmål ved betydningen af følelser i menneskelivet og kraften i menneskelig forbindelse.

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 som Bella Swan – 5.5/10 – Adventure, Drama, Fantasy

I den sidste installation af The Twilight Saga, Breaking Dawn – Part 2, ser vi Kristen Stewart i rollen som Bella Swan, nu transformeret til en vampyr og mor. Dette kapitel afslutter serien med episke konfrontationer og en dybere udforskning af kærlighed, familie og identitet. Stewarts transformation fra et menneske til en stærk vampyr er central for filmens handling, og hun leverer en præstation, der viser Bellas nyfundne styrke og beslutsomhed. Filmens visuelle effekter og actionfyldte scener suppleres af Stewarts evne til at formidle en dyb følelsesmæssig rejse, hvilket bringer Bella Swans historie til en tilfredsstillende afslutning.

Kristen Stewart: Et Nyt Kapitel i Filmverdenen

Kristen Stewart har uden tvivl cementeret sin status som en af sin generations mest alsidige og dygtige skuespillere. Gennem årene har hun formået at bryde ud af enhver typecasting, der kunne have begrænset hendes karriere efter de tidlige dage med Twilight-sagaen. Hendes filmografi spænder nu over et imponerende spektrum af genrer, fra dybt rørende dramaer til actionfyldte thrillere og komplekse karakterstudier. Hendes evne til at fordybe sig i hver eneste rolle og bringe autenticitet og dybde til sine karakterer har vundet hende anerkendelse langt ud over Hollywoods glitrende priser.

Med et nysgerrigt blik på fremtiden ser Stewart nu mod nye udfordringer og muligheder. Hendes kommende filmprojekter lover at udvide hendes allerede imponerende repertoire, med roller, der udforsker endnu mere komplekse, nuancerede og ofte uventede facetter af den menneskelige erfaring. Hendes dedikation til sit håndværk og evnen til konstant at genopfinde sig selv peger på en fremtid, hvor hun vil fortsætte med at overraske og begejstre sit publikum.

I en branche, der konstant ændrer sig, står Kristen Stewart som et fyrtårn for integritet og kunstnerisk mod. Hendes kommende projekter er ikke blot film; de er løfter om nye eventyr, nye historier at fortælle og nye grænser at udforske. For fans og filmelskere over hele verden er det en rejse, de ivrigt ser frem til at være en del af. Med hver ny rolle fortsætter Stewart med at forme sin arv, en arv, der vil blive husket for hendes bidrag til filmkunsten og den måde, hvorpå hun har rørt ved hjertet af sit publikum.

Her er en nummereret liste over Kristen Stewart film i rækkefølge efter årstal:

  1. Love Me (2024) som Deja – Drama
  2. Love Lies Bleeding (2024) som Lou – Genre Ukendt
  3. What to Watch (2024) TV Serie – Genre Ukendt
  4. Rita Ora: You Only Love Me (2023) i Musikvideo
  5. Crimes of the Future (2022) som Timlin – Sci-Fi
  6. Irma Vep (2022) TV Mini Serie som Lianna (uncredited) – Drama
  7. Spencer (2021) som Diana – Biografisk Drama
  8. Happiest Season (2020) som Abby – Romantisk Komedie
  9. Homemade (2020) TV Serie som The Girl – Kortfilm
  10. Underwater (2020) som Norah Price – Thriller
  11. Charlie’s Angels (2019) som Sabina Wilson – Action
  12. Seberg (2019) som Jean Seberg – Biografisk Drama
  13. JT LeRoy (2018) som Savannah Knoop – Drama
  14. Interpol: If You Really Love Nothing (2018) i Musikvideo
  15. Lizzie (2018) som Bridget Sullivan – Biografisk Thriller
  16. Chanel: Gabrielle (2017) i Video
  17. The Rolling Stones: Ride Em on Down (2016) i Musikvideo
  18. Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2016) som Kathryn – Krigsdrama
  19. Personal Shopper (2016) som Maureen – Thriller
  20. Café Society (2016) som Vonnie – Romantisk Komedie
  21. Certain Women (2016) som Elizabeth Travis – Drama
  22. Once and Forever (2015) som Irys Duke – Kortfilm
  23. Equals (2015) som Nia – Sci-Fi Romantik
  24. American Ultra (2015) som Phoebe Larson – Action Komedie
  25. Anesthesia (2015) som Sophie – Drama
  26. 9 Kisses (2014) som Fangirl – Kortfilm
  27. Still Alice (2014) som Lydia Howland – Drama
  28. Jenny Lewis: Just One of the Guys (2014) i Musikvideo
  29. Clouds of Sils Maria (2014) som Valentine – Drama
  30. Camp X-Ray (2014) som Cole – Drama
  31. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – Extended Scenes (2012) som Bella Swan – Fantasy
  32. K-11 (2012) som Ray’s Secretary (voice) – Drama
  33. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2012) som Bella Swan – Fantasy
  34. On the Road (2012) som LuAnne Henderson/Marylou – Eventyr
  35. Snow White and the Huntsman (2012) som Snow White – Eventyr
  36. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 (2011) som Bella Swan – Fantasy
  37. Marcus Foster: I Was Broken (2011) i Musikvideo
  38. The Twilight Saga: Eclipse – Deleted & Extended Scenes (2010) som Bella Swan – Fantasy
  39. The Twilight Saga: Eclipse (2010) som Bella Swan – Fantasy
  40. The Twilight Saga: New Moon Extended Scenes (2010) som Bella Swan – Fantasy
  41. The Runaways (2010) som Joan Jett – Biografisk Drama
  42. Welcome to the Rileys (2010) som Mallory – Drama
  43. Twilight: Extended Scenes (2009) som Bella Swan – Fantasy
  44. The Twilight Saga: New Moon (2009) som Bella Swan – Fantasy
  45. Adventureland (2009) som Em Lewin – Komedie
  46. The Sarah Silverman Program. (2008) TV Serie som Announcer (uncredited) – Komedie
  47. Twilight (2008) som Bella Swan – Fantasy
  48. Jumper (2008) som Sophie – Sci-Fi
  49. What Just Happened (2008) som Zoe – Komedie
  50. The Yellow Handkerchief (2008) som Martine – Drama
  51. Cutlass (2007) som Young Robin – Kortfilm
  52. Into the Wild (2007) som Tracy Tatro – Biografisk Eventyr
  53. The Cake Eaters (2007) som Georgia Kaminski – Drama
  54. In the Land of Women (2007) som Lucy Hardwicke – Romantisk Komedie
  55. The Messengers (2007) som Jess – Thriller
  56. Zathura: A Space Adventure (2005) som Lisa – Sci-Fi Eventyr
  57. Fierce People (2005) som Maya – Drama
  58. Undertow (2004) som Lila – Thriller
  59. Catch That Kid (2004) som Maddy – Action
  60. Speak (2004) som Melinda Sordino – Drama
  61. Cold Creek Manor (2003) som Kristen Tilson – Thriller
  62. Panic Room (2002) som Sarah Altman – Thriller
  63. The Safety of Objects (2001) som Sam Jennings – Drama
  64. The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000) som Ring Toss Girl (uncredited) – Komedie
  65. The Thirteenth Year (1999) TV Film som Girl in Fountain Line (uncredited) – Familie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!