Film med Meryl Streep

Meryl Streep, en af tidens mest alsidige og beundrede skuespillere, har spillet en central rolle i filmindustrien i flere årtier. Kendt for sin utrolige evne til at fordybe sig i alle slags roller, fra dramatiske til komiske, har hun bevist sit talent i en mangfoldighed af genrer. Fra hendes hovedroller i emotionelt ladede film til hendes nuancerede præstationer i biografiske skildringer, byder film med Meryl Streep altid på en uforglemmelig oplevelse. Hendes filmografi indeholder en skattekiste af film, der spænder over forskellige genre og tilbyder noget for enhver smag. Streeps evne til at bringe dybde og realisme til sine karakterer, uanset filmens genre, gør hende til en sand mester i sit fag.

Her er 10 af Meryl Streeps film:

  1. The Deer Hunter som Linda – 8.1/10 – Krigsdrama
  2. Kramer vs. Kramer som Joanna Kramer – 7.8/10 – Drama
  3. Adaptation. som Susan Orlean – 7.7/10 – Komedie, Drama
  4. The Bridges of Madison County som Francesca Johnson – 7.6/10 – Romantisk drama
  5. Sophie’s Choice som Sophie – 7.5/10 – Drama, Romantik
  6. Doubt som Søster Aloysius Beauvier – 7.5/10 – Drama, Mysterie
  7. The Hours som Clarissa Vaughan – 7.5/10 – Drama, Romantik
  8. Silkwood som Karen Silkwood – 7.1/10 – Biografi, Drama, Historie
  9. Out of Africa som Karen Blixen – 7.1/10 – Biografi, Drama, Romantik
  10. Julie & Julia som Julia Child – 7.0/10 – Biografi, Drama, Romantik

Her er 10 af Meryl Streeps film:

The Deer Hunter som Linda – 8.1/10 – Krigsdrama

Meryl Streep brillierer i rollen som Linda i The Deer Hunter, et gripene krigsdrama, der udforsker de menneskelige omkostninger ved krig. Hendes præstation bringer en følsomhed og dybde til filmen, der skildrer de traumatiske effekter af Vietnamkrigen på amerikanske soldater og deres familier. Streeps evne til at portrættere Linda med både styrke og sårbarhed gør denne film til et must-see.

Kramer vs. Kramer som Joanna Kramer – 7.8/10 – Drama

I Kramer vs. Kramer skildrer Meryl Streep Joanna Kramer, en rolle der udforsker familiens dynamik og skilsmissens konsekvenser. Streep fremviser et komplekst følelsesregister, der fanger publikums hjerter. Denne film er ikke blot et drama, men en rørende fortælling om kærlighed, tab og det at finde sig selv midt i livets udfordringer.

Adaptation. som Susan Orlean – 7.7/10 – Komedie, Drama

I Adaptation. leverer Meryl Streep en fængslende præstation som Susan Orlean. Hendes skildring af en kvinde fanget i sin egen historie og forfatterskab tilføjer et lag af kompleksitet til denne unikke blanding af komedie og drama. Streeps præstation er både nuanceret og kraftfuld, hvilket gør filmen til et fascinerende studie i karakterudvikling og storytelling.

The Bridges of Madison County som Francesca Johnson – 7.6/10 – Romantisk drama

Meryl Streeps rolle som Francesca Johnson i The Bridges of Madison County er intet mindre end fortryllende. Streep formår at fange essensen af en romantisk historie, der udfolder sig over et par dage, men som efterlader et evigt indtryk. Hendes præstation illustrerer perfekt den indre konflikt mellem pligt og lidenskab, som Francesca oplever.

Sophie’s Choice som Sophie – 7.5/10 – Drama, Romantik

I Sophie’s Choice leverer Meryl Streep en af sine mest hjerteskærende præstationer. Hun skildrer Sophie, en kvinde plaget af sin fortid under Anden Verdenskrig. Streeps evne til at udtrykke dyb sorg og indre konflikt gør denne film til et dybt rørende og uforglemmeligt drama. Det er en film, der udforsker de mørkeste afkroge af menneskelig erfaring og overlevelse.

Doubt som Søster Aloysius Beauvier – 7.5/10 – Drama, Mysterie

I Doubt indtager Meryl Streep rollen som Søster Aloysius, en rolle, der udforsker temaer om tro, moral og tvivl. Hendes magtfulde præstation fremhæver filmens intense atmosfære, og hun formår at skabe en karakter, som publikum både kan frygte og beundre. Streeps dybdegående skildring af en kvinde fast besluttet på at beskytte sine elever er både rørende og tankevækkende.

The Hours som Clarissa Vaughan – 7.5/10 – Drama, Romantik

Meryl Streep viser endnu en gang sin alsidighed i The Hours, hvor hun spiller Clarissa Vaughan. Streep formår at fange essensen af en moderne kvinde, der kæmper med sin fortid og nutid. Hendes præstation er en følelsesmæssig rejse gennem en dag i en kvinnes liv, fyldt med refleksion og indsigelse. Streeps skildring gør filmen til en dybt rørende oplevelse.

Silkwood som Karen Silkwood – 7.1/10 – Biografi, Drama, Historie

I Silkwood tager Meryl Streep publikum med på en rejse gennem Karen Silkwoods liv, en kvinde, der kæmpede for retfærdighed. Streeps kraftfulde og autentiske præstation skildrer Karen som en kompleks person, der står over for overvældende udfordringer. Denne film er ikke kun en historie om mod og integritet, men også et vidnesbyrd om Streeps evne til at fortælle vigtige historier.

Out of Africa som Karen Blixen – 7.1/10 – Biografi, Drama, Romantik

Out of Africa præsenterer Meryl Streep i rollen som den ikoniske Karen Blixen. Med en blanding af styrke og følsomhed skildrer Streep Blixens komplekse liv i Kenya. Denne film er ikke blot en romantisk fortælling, men også en fortælling om en kvindes kamp for at finde sin plads i en verden præget af forandring. Streeps præstation er både rørende og inspirerende.

Julie & Julia som Julia Child – 7.0/10 – Biografi, Drama, Romantik

I Julie & Julia leverer Meryl Streep en uforglemmelig præstation som den legendariske kok Julia Child. Streeps evne til at indfange Childs entusiasme og kærlighed til madlavning er intet mindre end mesterlig. Denne film er ikke kun en hyldest til Julia Child, men også et bevis på Streeps talent for at bringe historiske figurer til live på det store lærred.

Meryl Streep: Fortsat Skuespilkunst på Højeste Niveau

Meryl Streep, en skuespillerinde hvis navn er synonymt med ekstraordinær talent og alsidighed, fortsætter med at forbløffe og inspirere sit publikum med sine kommende film. Med en karriere, der spænder over årtier, har Streep demonstreret en bemærkelsesværdig evne til konstant at forny sig selv og sin kunst. Hendes kommende projekter lover at være lige så fascinerende og varierede som de roller, hun tidligere har portrætteret.

Streeps evne til at dykke dybt ind i komplekse karakterer og bringe dem til live på lærredet har gjort hende til en af de mest respekterede og elskede skuespillere i filmindustrien. Hendes kommende film vil utvivlsomt byde på nye, udfordrende roller, der vil fortsætte med at skubbe grænserne for hendes skuespil. Publikum kan forvente at se Streep tage fat på emner, der spænder fra politiske dramaer til hjertevarmende fortællinger, alt sammen med den dybde og følsomhed, hun er kendt for.

Det, der gør Streep unik, er hendes evne til at forvandle sig selv til hver karakter, hun spiller, hvilket giver hver film en autenticitet og troværdighed, der er sjældent set. Hendes kommende film vil uden tvivl videreføre denne tradition for excellence og efterlade et uudsletteligt indtryk på både kritikere og fans. Med en sådan dedikation til sit håndværk og en konstant stræben efter at udforske nye kunstneriske horisonter, er Meryl Streep ikke blot en skuespillerinde; hun er en levende legende, hvis arbejde vil fortsætte med at berige filmverdenen.

Med hver ny rolle, Streep tager på sig, demonstrerer hun, at hendes karriere ikke kun handler om priser og anerkendelse, men om en dyb lidenskab for at fortælle historier, der rører ved hjertet og udfordrer sindet. Hendes kommende film lover at fortsætte denne tradition, og fans verden over ser frem til endnu engang at blive fortryllet af denne enestående skuespillerinde.

Her er en nummereret liste over Meryl Streep film i rækkefølge efter årstal:

  1. Extrapolations (2023) som Eve – TV-serie
  2. Don’t Look Up (2021) som Præsident Orlean – Drama
  3. Let Them All Talk (2020) som Alice – Drama
  4. The Prom (2020) som Dee Dee Allen – Musikal
  5. James and the Giant Peach with Taika and Friends (2020) som Aunt Sponge – TV Mini-serie
  6. Heads Will Roll (2020) som Catherine Staunch (stemme) – Podcast-serie
  7. Here We Are: Notes for Living on Planet Earth (2020) som Fortæller (stemme) – Kortfilm
  8. Little Women (2019) som Tante March – Drama
  9. The Laundromat (2019) som Ellen Martin – Drama
  10. Big Little Lies (2019) som Mary Louise Wright – TV-serie
  11. Mary Poppins Returns (2018) som Cousin Topsy – Musikal
  12. Mamma Mia! Here We Go Again (2018) som Donna – Musikal
  13. The Post (2017) som Kay Graham – Drama
  14. Shoulders (2016) som Fortæller (stemme) – TV Kortfilm
  15. Florence Foster Jenkins (2016) som Florence Foster Jenkins – Biografi
  16. The Guardian Brothers (2015) som Fortæller (Engelsk version, stemme) – Animation
  17. Suffragette (2015) som Emmeline Pankhurst – Drama
  18. Ricki and the Flash (2015) som Ricki – Drama
  19. Into the Woods (2014) som Heks – Musikal
  20. The Giver (2014) som Chief Elder – Sci-Fi
  21. The Homesman (2014) som Altha Carter – Western
  22. Paul McCartney: Queenie Eye (2013) som Meryl Streep (ukrediteret) – Musikvideo
  23. August: Osage County (2013) som Violet Weston – Drama
  24. Hope Springs (2012) som Kay – Romantisk
  25. Web Therapy (2012) som Camilla Bowner – TV-serie
  26. The Iron Lady (2011) som Margaret Thatcher – Biografi
  27. Web Therapy (2010) som Camilla Bowner – TV-serie
  28. Higglety Pigglety Pop! or There Must Be More to Life (2010) som Jennie (stemme) – Video
  29. It’s Complicated (2009) som Jane Adler – Romantisk
  30. Fantastic Mr. Fox (2009) som Mrs. Fox (stemme) – Animation
  31. Julie & Julia (2009) som Julia Child – Biografi
  32. Doubt (2008) som Søster Aloysius Beauvier – Drama
  33. Mamma Mia! (2008) som Donna – Musikal
  34. Lions for Lambs (2007) som Janine Roth – Drama
  35. Rendition (2007) som Corrine Whitman – Thriller
  36. Evening (2007) som Lila Ross – Drama
  37. Dark Matter (2007) som Joanna Silver – Drama
  38. The Ant Bully (2006) som Dronning (stemme) – Animation
  39. The Devil Wears Prada (2006) som Miranda Priestly – Komedie
  40. The Music of Regret (2006) som Kvinden – Kortfilm
  41. A Prairie Home Companion (2006) som Yolanda Johnson – Komedie
  42. Prime (2005) som Lisa Metzger – Romantisk
  43. A Series of Unfortunate Events (2004) som Tante Josephine – Eventyr
  44. The Manchurian Candidate (2004) som Eleanor Shaw – Thriller
  45. Gilda’s Club: A Special Place (2004) som Fortæller (stemme) – Kortfilm
  46. Freedom: A History of US (2003) som Abigail Adams – TV-serie
  47. Angels in America (2003) som Hannah Pitt – TV Mini-serie
  48. Stuck on You (2003) som Meryl Streep (ukrediteret) – Komedie
  49. The Hours (2002) som Clarissa Vaughan – Drama
  50. Adaptation. (2002) som Susan Orlean – Komedie
  51. A.I. Artificial Intelligence (2001) som Blue Mecha (stemme) – Sci-Fi
  52. King of the Hill (1999) som Tante Esme Dauterive (stemme) – TV-serie
  53. Music of the Heart (1999) som Roberta – Drama
  54. Chrysanthemum (1999) som Fortæller (stemme) – Kortfilm
  55. One True Thing (1998) som Kate Gulden – Drama
  56. Dancing at Lughnasa (1998) som Kate Mundy – Drama
  57. …First Do No Harm (1997) som Lori Reimuller – TV Film
  58. Marvin’s Room (1996) som Lee – Drama
  59. Before and After (1996) som Carolyn Ryan – Drama
  60. The Bridges of Madison County (1995) som Francesca Johnson – Romantisk drama
  61. The Simpsons (1994) som Jessica Lovejoy (stemme) – TV-serie
  62. The River Wild (1994) som Gail Hartman – Action
  63. The House of the Spirits (1993) som Clara – Drama
  64. Death Becomes Her (1992) som Madeline Ashton – Komedie
  65. Defending Your Life (1991) som Julia – Komedie
  66. Postcards from the Edge (1990) som Suzanne Vale – Drama
  67. The Earth Day Special (1990) som Concerned Citizen – TV Special
  68. Rabbit Ears: The Fisherman and His Wife (1989) som Fortæller (stemme) – Video
  69. She-Devil (1989) som Mary Fisher – Komedie
  70. American Masters (1989) som Fortæller – TV-serie
  71. The Tailor of Gloucester (1988) som Fortæller (stemme) – Video
  72. A Cry in the Dark (1988) som Lindy – Drama
  73. Rabbit Ears: The Tale of Mr. Jeremy Fisher (1987) som Fortæller (stemme) – Video
  74. Ironweed (1987) som Helen – Drama
  75. Rabbit Ears: The Tale of Peter Rabbit (1987) som Fortæller (stemme) – Video
  76. Heartburn (1986) som Rachel – Komedie
  77. Little Ears: The Velveteen Rabbit (1985) som Fortæller (stemme) – Video
  78. Out of Africa (1985) som Karen – Romantisk drama
  79. Plenty (1985) som Susan – Drama
  80. Falling in Love (1984) som Molly Gilmore – Romantisk
  81. Silkwood (1983) som Karen Silkwood – Drama
  82. Sophie’s Choice (1982) som Sophie Zawistowski – Drama
  83. Still of the Night (1982) som Brooke Reynolds – Thriller
  84. Alice at the Palace (1982) som Alice – TV Film
  85. The French Lieutenant’s Woman (1981) som Sarah og Anna – Drama
  86. Kramer vs. Kramer (1979) som Joanna Kramer – Drama
  87. The Seduction of Joe Tynan (1979) som Karen Traynor – Drama
  88. Great Performances (1979) som Edith Varney – TV-serie
  89. Manhattan (1979) som Jill – Romantisk komedie
  90. The Deer Hunter (1978) som Linda – Krigsdrama
  91. Holocaust (1978) som Inga Helms Weiss – TV Mini-serie
  92. Julia (1977) som Anne Marie – Drama
  93. The Deadliest Season (1977) som Sharon Miller – TV Film
  94. Everybody Rides the Carousel (1976) som Stage 6 (stemme) – Animation

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!