Film med Nicolas Bro

Nicolas Bro er en alsidig dansk skuespiller, hvis karriere spænder over en imponerende række af roller i både film og tv-serier. Kendt for sin dybde og evne til at forsvinde ind i sine karakterer, har Bro skabt sig en karriere, der omfatter alt fra komedier til dybt dramatiske værker. Hans medvirken i film giver publikum en chance for at opleve hans utrolige talent og alsidighed, uanset genren. Med roller, der udforsker den menneskelige tilstand, har Nicolas Bro formået at røre ved hjerterne hos et bredt publikum. Hans engagement i hver rolle viser en skuespiller dedikeret til sit håndværk, hvilket gør hver film med Nicolas Bro til en seværdig oplevelse. Uanset om han spiller en hovedrolle eller en støttende karakter, bringer Bro en unik dybde og autenticitet til skærmen, hvilket gør ham til en uundværlig del af dansk filmkunst.

Her er 10 af Nicolas Bros film:

  1. Bron/Broen som Freddie – 8.6/10 – TV Serie
  2. Riget som Balder – 8.2/10 – TV Serie
  3. Retfærdighedens ryttere som Emmenthaler – 7.5/10 – Action
  4. Mr. Freeman som Far – 6.8/10 – Drama
  5. Forhøret som Otto – 6.8/10 – TV Serie
  6. Kollision som Wagner – 6.4/10 – Drama
  7. Tunn is som Martin Overgaard – 6.3/10 – Drama
  8. Viktor mod verden som Peter – 5.8/10 – Comedy
  9. Kagefabrikken som Niels Agger – 5.2/10 – Comedy
  10. Domino som Hospital Porter – 4.5/10 – Action

Her er 10 af Nicolas Bros bedste film:

Bron/Broen som Freddie – 8.6/10 – TV Serie

Nicolas Bro skinner virkelig i rollen som Freddie i den skandinaviske krimiserie Bron/Broen. Serien, der foregår på grænsen mellem Danmark og Sverige, tager seerne med på en nervepirrende rejse, hvor Bro’s karakter viser en dybde og kompleksitet, der er sjældent set. Med en fascinerende blanding af mystik og personlig tragedie formår Bro at levere en præstation, der både er hjerteskærende og mindeværdig. Serien selv blander dygtigt forskellige genrer, hvilket gør den til en must-see for enhver, der sætter pris på kvalitetsdrama og spænding. Nicolas Bros evne til at bringe Freddie til live, med en sådan autenticitet og følelsesmæssig råhed, er et klart bevis på hans skuespillertalent.

Riget som Balder – 8.2/10 – TV Serie

I den ikoniske danske serie Riget, tager Nicolas Bro os med ind i en verden af mystik og overnaturlige fænomener på Rigshospitalet i København. Som Balder, en karakter med en unik tilknytning til hospitalets mørke hemmeligheder, formår Bro at tilføre en særlig intensitet og mystik til serien. Hans skildring er både uhyggelig og fascinerende, hvilket bidrager til seriens kultstatus. Riget er kendt for sin mørke humor og sin surrealistiske tilgang til storytelling, og Bro’s præstation er en væsentlig del af, hvad der gør denne serie så mindeværdig. Det er et vidnesbyrd om hans alsidighed som skuespiller og hans evne til at fordybe sig i komplekse roller.

Retfærdighedens ryttere som Emmenthaler – 7.5/10 – Action

Nicolas Bro viser sit talent for action i Retfærdighedens ryttere, hvor han spiller Emmenthaler, en nøglerolle, der bidrager til filmens spænding og dynamik. Hans præstation bringer en blanding af humor og alvor til skærmen, som sætter ham i stand til at stjæle hver scene, han er en del af. Filmen, der er et hæsblæsende actiondrama, bliver løftet til nye højder med Bros tilstedeværelse. Han formår at levere en præstation, der er både mindeværdig og underholdende, hvilket bekræfter hans alsidighed som skuespiller. Retfærdighedens ryttere er en actionfyldt film, der ikke kun leverer spænding og drama, men også viser Nicolas Bros evne til at skinne i forskellige genrer.

Mr. Freeman som Far – 6.8/10 – Drama

I Mr. Freeman leverer Nicolas Bro en dybtfølt og nuanceret præstation som Far, en rolle der kræver både følsomhed og styrke. Gennem hans skildring udforskes temaer omkring familiedynamikker og de udfordringer, det moderne liv stiller os over for. Bro formår at bringe en autenticitet til karakteren, der gør filmen både rørende og tankevækkende. Hans evne til at formidle komplekse følelser med et blik eller en gestus er bemærkelsesværdig og bidrager til at gøre Mr. Freeman til en mindeværdig filmoplevelse. Filmen selv er en udforskning af menneskelige relationer og de forbindelser, der binder os sammen, med Nicolas Bro i centrum, der viser endnu engang sin imponerende alsidighed som skuespiller.

Forhøret som Otto – 6.8/10 – TV Serie

Nicolas Bro skinner i rollen som Otto i TV-serien Forhøret, en intens og nervepirrende krimiserie, der holder seerne fastklistret til skærmen. Bros præstation er hjørnestenen i seriens succes; han formår at skabe en kompleks karakter, hvis mysterium er centralt for seriens plot. Hans dybde som skuespiller kommer til udtryk gennem de nuancerede følelser og den udvikling, Otto gennemgår. Forhøret er en serie, der udfordrer seernes opfattelser og forventninger, og Nicolas Bros bidrag er afgørende for denne oplevelse. Hans evne til at fange og fastholde opmærksomheden beviser, at han er en af de mest talentfulde skuespillere på skærmen i dag.

Kollision som Wagner – 6.4/10 – Drama

I dramaet Kollision tager Nicolas Bro os med på en følelsesmæssig rutsjebanetur i rollen som Wagner. Filmen, der udforsker konsekvenserne af en familietragedie, viser Bros evne til at navigere i de dybe vande af menneskelige følelser. Hans præstation er både kraftfuld og bevægende, hvilket giver filmen en autenticitet og dybde, der er svær at finde andre steder. Kollision er en film, der ikke er bange for at stille svære spørgsmål om familie, skyld og forsoning, og Nicolas Bros bidrag er essentielt for, at disse temaer resonerer med publikum. Hans skildring af Wagner er et testament til hans skuespilkunst og hans evne til at bringe komplekse karakterer til liv.

Tunn is som Martin Overgaard – 6.3/10 – Drama

Tunn is præsenterer Nicolas Bro i en fængslende rolle som Martin Overgaard, en karakter, der står over for personlige og professionelle udfordringer i en iskold kontekst. Denne film dykker ned i de psykologiske aspekter af isolation og overlevelse, med Bro i spidsen, der leverer en præstation, der er både rå og ærlig. Hans evne til at formidle komplekse følelser og tankeprocesser gør hans karakter til filmens hjerte og sjæl. Tunn is er en intens oplevelse, der ikke kun skyldes det isnende landskab, men også Bros dybt menneskelige skildring af en mand på kanten. Filmens dybde og Bros præstation inviterer til refleksion over menneskets natur og vores forhold til de ekstreme elementer i vores verden.

Viktor mod verden som Peter – 5.8/10 – Comedy

I komedien Viktor mod verden tager Nicolas Bro rollen som Peter, en karakter der bringer humor og hjertevarme til skærmen. Filmen udforsker familielivets op- og nedture gennem en komisk linse, og Bros præstation er essentiel for filmens charme og latter. Hans timing og evne til at bringe dybde til en ellers let karakter viser hans alsidighed som skuespiller. Viktor mod verden er et bevis på, at Bro kan håndtere et bredt spektrum af roller, fra det dybt dramatiske til det let komiske. Hans engagement i rollen som Peter giver filmen en ekstra dimension af humor og menneskelighed, hvilket gør den til en fornøjelig og tankevækkende filmoplevelse.

Kagefabrikken som Niels Agger – 5.2/10 – Comedy

Kagefabrikken fremviser Nicolas Bro i en hjertevarm og humoristisk rolle som Niels Agger, hvor han igen viser sin evne til at lyse op på skærmen med sit talent. Filmen, der tager et komisk kig på arbejdslivet og de små gleder, der kan findes selv under mindre ideelle omstændigheder, er beriget med Bros karakteristiske charme. Hans præstation som Niels Agger tilfører en autenticitet og relatabilitet, der gør Kagefabrikken til en underholdende og opmuntrende film. Bro’s evne til at navigere mellem komik og alvor sikrer, at filmen ikke kun er en komedie, men også en fortælling om menneskelig modstandsdygtighed og optimisme.

Domino som Hospital Porter – 4.5/10 – Action

I Domino ser vi Nicolas Bro i en mindre, men mindeværdig rolle som Hospital Porter, der bidrager til filmens komplekse plot med en præstation, der fanger opmærksomheden, selv i korte øjeblikke. Selvom filmen udforsker mørkere temaer inden for action og thriller genren, lykkes det for Bro at efterlade et indtryk med sin karakteristiske intensitet og tilstedeværelse. Domino tilbyder et kig på et netværk af konspiration og hævn, hvor Bros rolle, selvom den er lille, spiller en nøgle til forståelsen af de større tematikker, der driver filmen frem. Det er et bevis på Nicolas Bros evne til at gøre hver rolle, han påtager sig, uundværlig for fortællingen.

Nicolas Bro: På Tærsklen til Nye Eventyr

Med en imponerende karriere, der spænder over forskellige genrer og roller, står Nicolas Bro nu ved en spændende vending i sin karriere. Fra dybtgående dramaer til hæsblæsende actionfilm og hjertevarme komedier har Bro demonstreret en enestående evne til at fordybe sig i enhver karakter, han påtager sig. Hans engagement og alsidighed har ikke kun vundet ham beundring fra kritikere og publikum over hele verden, men også etableret ham som en af de mest respekterede skuespillere i sin generation.

Bro’s kommende filmprojekter signalerer en fortsættelse af denne trend med roller, der lover at udforske nye dybder af menneskelig erfaring og følelse. Med et skarpt øje for komplekse karakterer og en utrættelig stræben efter autenticitet, er der ingen tvivl om, at disse nye værker vil tilføje endnu flere nuancer til hans allerede imponerende repertoire. Hans evne til at bringe ægthed og dybde til selv de mest udfordrende roller lover godt for de historier, han vil fortælle, og de karakterer, han vil bringe til liv i fremtiden.

Det er ikke kun Bros talent, der gør ham til en skuespiller at holde øje med; det er hans passion for kunsten og hans urokkelige dedikation til hvert projekt. Uanset om det er på det store lærred eller på tv, formår Bro at skabe uforglemmelige øjeblikke, der bevæger og inspirerer. Hans kommende projekter er utvivlsomt ventet med spænding, både af dem, der har fulgt hans karriere fra begyndelsen, og af nye fans, der netop har opdaget hans enestående talent.

I takt med at filmindustrien fortsætter med at udvikle sig, står Nicolas Bro klar til at tage udfordringerne op med den samme styrke og integritet, han altid har vist. Hans fremtidige film er ikke blot en mulighed for Bro at vise nye aspekter af sit skuespil, men også en chance for publikum at opleve historiefortælling på sit ypperste. Med hvert nyt projekt bekræfter Bro sin plads som en central skikkelse i moderne film, en hvis værker vil blive husket og værdsat langt ind i fremtiden.

Her er en nummereret liste over Nicolas Bro film i rækkefølge efter årstal:

  1. Daddy Tissues (2024) – Patient – Music Video
  2. Intet Vover (2023) – Arne – Short
  3. Mr. Freeman (2023) – Far
  4. Viktor mod verden (2023) – Peter – Comedy
  5. Forhøret (2023) – Otto – TV Serie
  6. Riget (2022) – Balder – TV Serie
  7. Kagefabrikken (2022) – Niels Agger – Comedy
  8. Tæt på sandheden med Jonatan Spang (2022) – TV Serie
  9. Fuhlendorff og de skøre riddere (2022) – Borgmester Bulderbælg – TV Serie
  10. The Middle Man (2021) – Pastor
  11. Smagen af sult (2021) – Torben
  12. R[evol]ution of Love (2021) – God/Theatre Director – Short
  13. Retfærdighedens ryttere (2020) – Emmenthaler – Action
  14. Tunn is (2020) – Martin Overgaard – TV Serie
  15. Kollision (2019) – Wagner – Drama
  16. DNA (2019) – Jarl Skaubo – TV Serie
  17. Gooseboy (2019) – Viggo Mortensen
  18. Forestillingen om Juliane (2019) – Charlie – Short
  19. Domino (2019) – Hospital Porter – Action
  20. Skammerens datter II: Slangens gave (2019) – Sarkan
  21. Theo & Den Magiske Talisman (2018) – Træmanden – TV Serie
  22. Nipskanalen (2018) – Nicolas – TV Serie
  23. Kriger (2018) – Vildmanden – TV Mini Serie
  24. Journal 64 (2018) – Brandt
  25. Oda Omvendt (2018) – Jens – TV Serie
  26. The Alienist (2018) – Jacob Riis – TV Serie
  27. Mens vi lever (2017) – Peter
  28. Fantasten (2017) – Hasse
  29. Gristina (2017) – Rotto – Short
  30. Atak paniki (2017) – Oskar
  31. Aldrig mere i morgen (2017) – Sønnen Vincent
  32. Ljusningen (2017) – Nibler
  33. Dræberne fra Nibe (2017) – Ib
  34. Den anden verden (2016) – Spejlet – TV Serie
  35. Fuglene over sundet (2016) – Kaj
  36. Antboy 3 (2016) – Albert Gæmelkrå/The Flea
  37. Bron/Broen (2015) – Freddie – TV Serie
  38. Mennesker bliver spist (2015) – Holger
  39. Mænd & høns (2015) – Josef
  40. Bankerot (2014-2015) – Tandfeen – TV Serie
  41. Det korte liv (2014) – Short
  42. Den Røde Furies hævn (2014) – Albert Gæmmelkra/The Flee
  43. 1864 (2014) – Monrad/Ditlev Gothard Monrad – TV Mini Serie
  44. Mammon (2014) – Arkitekten – TV Serie
  45. Nymphomaniac: Vol. I (2013) – F
  46. Sorg og glæde (2013) – Birkemose
  47. Antboy (2013) – Dr. Gæmelkrå/The Flea
  48. Spies & Glistrup (2013) – Mogens Glistrup
  49. Julestjerner (2012) – Bingo – TV Serie
  50. Mysteriet om Tycho Brahes død (2012) – Tycho Brahe – TV Movie
  51. Talenttyven (2012) – Aslan
  52. Fuglejagten (2012) – Morten
  53. Undskyld jeg forstyrrer (2012) – Allan
  54. Cellen (2011) – Paul Abdul – TV Serie
  55. War Horse (2011) – Friedrich
  56. Beast (2011) – Bruno
  57. Jensen & Jensen (2011) – Bjarne Jensen (voice)
  58. Sandheden om mænd (2010) – Ulle
  59. Smukke mennesker (2010) – Læge på kræftafdeling
  60. Alting Bliver Godt Igen (2010) – Håkon
  61. Forbrydelsen (2009) – Thomas Buch – TV Serie
  62. Over gaden under vandet (2009) – Ask
  63. Broderskab (2009) – Tykke
  64. Ved verdens ende (2009) – Mikael Feldt
  65. The Good Heart (2009) – Ib Dolby
  66. Stykke for stykke (2009) – Julemand – Short
  67. Sommer (2008) – Erik – TV Serie
  68. Soi Cowboy (2008) – Tobias Christiansen
  69. Deroute (2008) – Smukke Pede – TV Serie
  70. Album (2008) – Luffe – TV Serie
  71. Hvid nat (2007) – Bertel Nymann
  72. Uden for kærligheden (2007) – Weinberger
  73. Den sorte Madonna (2007) – Brian
  74. Vaskekælderen (2006) – Short
  75. Jeg somregel (2006) – Short
  76. Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger (2006) – Alf
  77. Emmalou (2006) – Man in nightclub – Short
  78. Uro (2006) – Dansken
  79. Allegro (2005) – Terence Sander
  80. Mørke (2005) – Anker
  81. Voksne mennesker (2005) – Morfar
  82. Adams æbler (2005) – Gunnar
  83. Af banen (2005) – Asger
  84. The Fairytaler (2003-2004) – Additional Voices (voice) – TV Serie
  85. Pandasyndromet (2004) – Kirurg – Short
  86. Kongekabale (2004) – Henrik Moll
  87. Exit (2004) – The Animator/The fat man (voice) – Short
  88. Den gode strømer (2004) – Mulle
  89. Krøniken (2004) – Overtjener Hansen – TV Serie
  90. Jesus & Josefine (2003) – Romersk soldat – TV Serie
  91. Regel nr. 1 (2003) – Palle
  92. Baby (2003) – Spritter
  93. Bokseren (2003) – Short
  94. Reconstruction (2003) – Leo Sand
  95. De grønne slagtere (2003) – Hus Hans
  96. Listetyven (2003) – The Tramp
  97. Se til venstre, der er en svensker (2003) – Sales Clerk
  98. Hjerteafdelingen (2002) – Christian Grønkjær – TV Serie
  99. Rembrandt (2002) – Jimmy
  100. Udvidelse af kampzonen (2002) – Rafaël – TV Movie
  101. Rejseholdet (2002) – Otto – TV Serie
  102. Små ulykker (2002) – Hospital porter
  103. De udvalgte (2001) – Læge – TV Serie
  104. En kærlighedshistorie (2001) – John
  105. Monas verden (2001) – Filmklipper
  106. Anja & Viktor (2001) – Tattoo Mogens
  107. Skjulte spor (2001) – Ronny – TV Serie
  108. Langt fra Las Vegas (2001) – Sørøver – TV Serie
  109. Siden sidst (2000) – Short
  110. Hotellet (2000) – Mand i bar – TV Serie
  111. Absolut Holberg (2000) – Jean de France – TV Movie
  112. Taxa (1999) – Ulf – TV Serie
  113. Lommebogen (1999) – Eddie – Short
  114. Laslo’s tema (1998) – Short
  115. Det Sublime (1998) – Gubbi – Short
  116. Valgaften (1998) – Man – Short

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!