Film med Peter Gantzler

Peter Gantzler er en alsidig dansk skuespiller, der har spillet med i en række film og tv-serier, der spænder over forskellige genrer. Kendt for sin dybde og autenticitet i hver rolle, har Gantzler formået at gøre sig bemærket både på det nationale og internationale plan. Hans evne til at fordybe sig i forskelligartede karakterer gør hver film med Peter Gantzler til en unik oplevelse. Uanset om det er drama, komedie, eller action, formår Gantzler at bringe sine karakterer til live med en overbevisende præstation, der ofte stjæler scenen. Hans filmografi omfatter både hovedroller og markante biroller, hvor han altid efterlader et varigt indtryk.

Her er 10 af Peter Gantzlers film:

  1. The Last Kingdom som Earl Ragnar – 8.5/10 – Drama
  2. Kampen som Torben – 8.3/10 – Drama
  3. Rita som Niels Madsen – 8.1/10 – Drama
  4. Badehotellet som Holger Scharff – 8.0/10 – Drama
  5. Rose som Bus-Ole – 7.6/10 – Drama
  6. Call Me Dad som Erik – 7.0/10 – Drama
  7. Fartblinda som Aksel Bonnesen – 7.1/10 – Thriller
  8. The Last Kingdom: Seven Kings Must Die som Earl Ragnar – 6.9/10 – Drama
  9. Viften som The King – 6.7/10 – Drama
  10. Sommerdahl som Svend – 6.3/10 – Drama

Her er 10 af Peter Gantzlers film:

The Last Kingdom som Earl Ragnar – 8.5/10 – Drama

I serien The Last Kingdom, leverer Peter Gantzler en uforglemmelig præstation som Earl Ragnar, en karismatisk og magtfuld vikingehøvding. Gantzlers skildring af Ragnar kombinerer styrke med en dyb menneskelighed, der fanger essensen af de tumultariske tider i vikingetiden. Hans evne til at formidle komplekse følelser og loyalitet over for sin familie gør hans karakter til en central figur i serien. Denne rolle bekræfter Gantzlers alsidighed og dybde som skuespiller.

Kampen som Torben – 8.3/10 – Drama

Kampen præsenterer Peter Gantzler i rollen som Torben, en mand der kæmper mod både personlige og professionelle udfordringer. Filmen udforsker temaer om modstandskraft og forsoning, og Gantzlers præstation er både kraftfuld og bevægende. Han formår at skabe en ægte forbindelse til publikum gennem sin autentiske fremstilling af Torbens kamp for at genoprette balancen i sit liv. Gantzlers evne til at navigere i de emotionelle landskaber sikrer, at hver scene han medvirker i, er fuld af intensitet og nuance.

Rita som Niels Madsen – 8.1/10 – Drama

I den populære tv-serie Rita spiller Peter Gantzler Niels Madsen, en sympatisk skoleinspektør, hvis professionelle liv ofte kolliderer med hans personlige. Hans komplekse forhold til hovedpersonen, Rita, tilføjer et lag af dybde og realism til serien. Gantzler formår med sin præstation at belyse de udfordringer, der kan opstå i uddannelsessektoren, og han skildrer sin karakter med både følsomhed og styrke. Denne rolle viser endnu engang hans evne til at bringe nuancerede, troværdige figurer til live.

Badehotellet som Holger Scharff – 8.0/10 – Drama

I den charmerende serie Badehotellet, fremtræder Peter Gantzler som Holger Scharff, en forretningsmand fra 1930 erne, hvis historie væver sig ind og ud af seriens hovedhandlinger. Hans karakter er en blanding af charme og skarphed, og Gantzler formår at fange den gamle tids æra med en autenticitet, der er sjælden i moderne serier. Hans optræden er ikke kun en præstation, men en tidsrejse, der bringer fortidens glamour og kompleksitet til live for publikummet. Holger Scharffs tilstedeværelse på skærmen er både indflydelsesrig og mindeværdig.

Rose som Bus-Ole – 7.6/10 – Drama

I filmen Rose, leverer Peter Gantzler en følelsesladet præstation som Bus-Ole, en buschauffør hvis liv tager en uventet drejning. Denne film udforsker de små øjeblikke af menneskelig forbindelse og de valg, vi står over for. Gantzlers portrættering af Bus-Ole er fyldt med en dyb menneskelighed og en subtil forståelse af karakterens indre kamp. Hans evne til at formidle stille følelser gør hver scene han medvirker i til et vindue til sjælen af en mand, der søger efter mening og forsoning i sit liv.

Call Me Dad som Erik – 7.0/10 – Drama

Call Me Dad er en serie, der dykker ned i familiedynamikker og faderskabets udfordringer, hvor Peter Gantzler spiller Erik, en far der kæmper for at genoprette forholdet til sin søn. Gantzlers skildring af en mand, der konfronteres med sine tidligere fejl og nu må lære at håndtere konsekvenserne, er dybt rørende. Hans præstation bringer en rå ærlighed og en følsomhed, der viser både sårbarhed og styrke. Serien og Gantzlers rolle rører ved universelle temaer om forsoning, kærlighed og muligheden for forandring.

Fartblinda som Aksel Bonnesen – 7.1/10 – Thriller

I thriller-serien Fartblinda, tager Peter Gantzler rollen som Aksel Bonnesen, en bankmand fanget i et net af økonomisk svindel og personlige dilemmaer. Serien, der udfolder sig i det hastige finansmiljø, viser Gantzlers karakter i en konstant balancegang mellem moral og ambition. Hans præstation fremhæver hans evne til at spille komplekse karakterer, hvis beslutninger har vidtrækkende konsekvenser, både for ham selv og for de omkring ham. Gantzlers intense og nuancerede fremstilling gør Aksel til en fascinerende figur at følge.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die som Earl Ragnar – 6.9/10 – Drama

Fortællingen fortsætter i filmen The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, hvor Peter Gantzler genoptager sin rolle som Earl Ragnar. Denne film afslutter serien og bringer et episk klimaks til Ragnars rejse. Gantzler leverer endnu en kraftfuld præstation, der understreger hans karakters dybde og kompleksitet. Hans skildring af Ragnar kombinerer krigens hårdhed med dybe personlige tab, hvilket gør hans præstation både bevægende og mindeværdig.

Viften som The King – 6.7/10 – Drama

I dramaet Viften, spiller Peter Gantzler rollen som The King, en hersker, der står over for både politiske intriger og personlige kriser. Gantzler formår at bringe en royalt værdighed og samtidig menneskelig sårbarhed til sin karakter, hvilket skaber en dyb, flerdimensionel figur. Hans skuespil leverer en nuanceret indsigt i kongens liv og de beslutninger, der former både hans regeringstid og hans private liv. Dette bidrager til en rig og engagerende fortælling.

Sommerdahl som Svend – 6.3/10 – Drama

I krimiserien Sommerdahl spiller Peter Gantzler rollen som Svend, en dedikeret politibetjent, der arbejder tæt sammen med hovedpersonen. Gantzlers præstation er rost for hans evne til at bringe en autentisk og troværdig politimandsfigur til skærmen. Hans skuespil fanger de daglige udfordringer og moralske dilemmaer, som politifolk står overfor, og bidrager med en solid og stabil præstation, der understøtter seriens spændingsfyldte plot.

Spændende Tider Venter: Peter Gantzler Tager Nye Skridt

Som en af Danmarks mest respekterede og alsidige skuespillere, fortsætter Peter Gantzler med at imponere og engagere sit publikum med nye og spændende projekter. Hans kommende film, som allerede vækker stor interesse blandt både kritikere og fans, lover at vise nye facetter af hans skuespiltalent. Disse projekter spænder over forskellige genrer, hvilket giver Gantzler mulighed for at udforske dybere og mere komplekse karakterer end nogensinde før.

Gantzlers evne til at fordybe sig i sine roller og bringe autentiske, nuancerede præstationer til skærmen har ikke kun vundet ham anerkendelse i det skandinaviske film- og tv-landskab, men også en stadig større international anerkendelse. Det er denne dybde og dedikation, der gør hans kommende roller særligt spændende. De nyeste projekter ser ud til at byde på alt fra dramaer, der udforsker personlige og følelsesmæssige landskaber, til spændingsfyldte thrillere, der holder seerne på kanten af deres sæde.

Med en karriere, der allerede er rig på mindeværdige præstationer, fortsætter Gantzler med at vælge projekter, der ikke bare udfordrer ham som skuespiller, men også beriger det kunstneriske landskab. De kommende film lover ikke blot at underholde, men også at frembringe tankevækkende dialoger og give indblik i menneskets kompleksitet. Gantzlers kommende film er uden tvivl højt forventede begivenheder i filmkalenderen, og de forventes at tilføje endnu flere højdepunkter til hans imponerende portefølje.

Her er en nummereret liste over Peter Gantzler film i rækkefølge efter årstal:

  1. Call Me Dad (2024) – Erik – TV-serie
  2. Farvel (2023) – Far – Kortfilm
  3. The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (2023) – Earl Ragnar – Drama
  4. Viften (2023) – The King – Drama
  5. Hvorfor snakker vi ikke om mig? (2023) – Boomer – TV-serie
  6. Heartbreak (2022) – Niels Jørgen – Kortfilm
  7. Fest & Stress (2022) – Bo – Kortfilm
  8. Fartblinda (2022) – Aksel Bonnesen – TV-serie
  9. Esthers orkester (2022) – Troels – Drama
  10. Intet (2022) – Eskildsen – Drama
  11. Sommerdahl (2020–2022) – Svend – TV-serie
  12. Rose (2022) – Bus-Ole – Drama
  13. Semiramis (2021) – Johan Skarpenberg – Kortfilm
  14. Kakerlak (2021) – Anker – Kortfilm
  15. Rita (2012–2020) – Niels Madsen – TV-serie
  16. Hånd i hånd (2018–2020) – Bent – TV-serie
  17. Tinka og kongespillet (2019) – Aamund – TV-serie
  18. Ninna (2019) – Morten – Drama
  19. Sygeplejeskolen (2018) – Overlærer Nielsen – TV-serie
  20. Julemandens datter (2018) – Santa Claus – Familie
  21. Tinkas juleeventyr (2017) – Councilman – TV-serie
  22. Nipskanalen (2017) – Peter – TV-serie
  23. Mercur (2017) – Preben Borg – TV-serie
  24. Dan-Dream (2017) – Per Lovmand – Komedie
  25. Arvingerne (2014–2017) – Jensen – TV-serie
  26. Badehotellet (2017) – Holger Scharff – TV-serie
  27. Grethe (2017) – TV-serie
  28. Gentlemen & Gangsters (2016) – Fredrik – TV Mini Series
  29. Mens vi presser citronen (2015) – Søren – TV Mini Series
  30. The Last Kingdom (2015) – Earl Ragnar – TV-serie
  31. Lang historie kort (2015) – Rolf – Komedie
  32. Bankerot (2014–2015) – Berggren – TV-serie
  33. Dannys dommedag (2014) – Adam – Science Fiction
  34. Gentlemen (2014) – Fredrik – Drama
  35. Beatles (2014) – Cecilies far – Drama
  36. Partiets mand (2014) – Niels Bjerrgaard – TV-serie
  37. Faderen (2014) – TV-film
  38. Kampen (2013) – Torben – Drama
  39. Escort (2013) – Kim – Kortfilm
  40. A-klassen (2012–2013) – Mogens Kaiser – TV-serie
  41. Copenhagen Dreams (2013) – Arbejder – Kortfilm
  42. Borgen (2013) – Jørgen Steen Andersen – TV-serie
  43. Omveje (2012) – Faren – Kortfilm
  44. Undskyld jeg forstyrrer (2012) – Steen den Store – Komedie
  45. Dreng (2011) – John – Drama
  46. Fallin Inside (2010) – Ejendomsmægler – Kortfilm
  47. Sandheden om mænd (2010) – Kriminel boss – Drama
  48. Smukke mennesker (2010) – Læge på skadestue – Drama
  49. Waffenstillstand (2009) – Eric – Drama
  50. 33 sceny z zycia (2008) – Adrian – Drama
  51. Frøken Julie genbesøgt (2008) – Jean – TV-film
  52. Spillets regler (2008) – Manfred Finnemann – Drama
  53. A Viking Saga: Son of Thor (2008) – Askold – Action
  54. Hjemve (2007) – Erling – Drama
  55. Tempelriddernes skat II (2007) – Christian – Eventyr
  56. Klovn (2006) – Peter Gantzler – TV-serie
  57. Direktøren for det hele (2006) – Ravn – Komedie
  58. Krøniken (2004–2006) – Viggo Valentin – TV-serie
  59. Tempelriddernes skat (2006) – Christian – Eventyr
  60. Små mirakel och stora (2006) – Jens – Drama
  61. De tre musketerer (2005) – Atamis (stemme) – Animation
  62. Dommeren (2005) – Jens Christian – Drama
  63. Steget efter (2005) – HC – Krimi
  64. Solkongen (2005) – Johannes – Komedie
  65. Store planer! (2005) – Henning Bagger – Komedie
  66. Fakiren fra Bilbao (2004) – Florian Flambert – Familie
  67. Min søsters børn i Ægypten (2004) – Erik Lund – Familie
  68. Er du skidt, skat? (2003) – Erik P. Peiterpurk – TV-serie
  69. Nikolaj og Julie (2003) – Lars Eriksen – TV-serie
  70. Til højre ved den gule hund (2003) – Philip Hoffmann – Drama
  71. Listetyven (2003) – Tadzio – Kortfilm
  72. Bjergkuller (2002) – Teis – Kortfilm
  73. Campingvognen (2002) – Far – Kortfilm
  74. Min søsters børn i sneen (2002) – Professor Erik Lund – Familie
  75. Den serbiske dansker (2001) – Erik Nikolajsen – TV-film
  76. Min søsters børn (2001) – Erik Lund – Familie
  77. At klappe med een hånd (2001) – Anders – Drama
  78. Anja & Viktor (2001) – Tobias – Komedie
  79. P.I.S. – Politiets indsatsstyrke (2000) – Peter Ganztler – TV-serie
  80. Turbulent sone (2000) – Holger Blixen – TV-film
  81. Italiensk for begyndere (2000) – Jørgen Mortensen – Komedie
  82. Hjælp! Jeg er en fisk (2000) – Faderen (stemme) – Animation
  83. Skjulte spor (2000–2003) – John Jensen – TV-serie
  84. No Man’s Land (2000) – Steen (Stone) – Krigsfilm
  85. Taxa (1997–1999) – Mike Engholm – TV-serie
  86. I Kina spiser de hunde (1999) – Franz – Action
  87. Pizza King (1999) – Urobetjent – Krimi
  88. Mimi og madammerne (1998) – Johner – TV-serie
  89. Når mor kommer hjem… (1998) – Butiksbestyrer – Komedie
  90. Hjerteflimmer (1998) – Frederick – TV-serie
  91. Smilla’s Sense of Snow (1997) – Maurice – Thriller
  92. Jacobs liste (1997) – Broderen – TV-film
  93. Davids bog (1996) – Frank G. Rasmussen – Drama
  94. Madsen og Co. (1996) – Politimand – TV-serie
  95. De nye lejere (1996) – Zelko – Kortfilm
  96. Operation Cobra (1995) – Policeman 1 – Action
  97. Enten eller – Du bestemmer (1994) – Thomas – TV-serie
  98. Tre ludere og en lommetyv (1993) – Michael – TV-serie
  99. Kald mig Liva (1992) – Fritz Hueg – TV Mini Series
  100. Mørklægning (1992) – Rune Wallenstrøm – TV Mini Series
  101. Gøngehøvdingen (1992) – Lejesoldaten – TV-serie
  102. Ugeavisen (1991) – Gregers Wind – TV-serie
  103. Tusmørket (1990) – Martin – TV-film
  104. Guitarracisten (1990) – Grønjakke #2 – TV Short
  105. Dyret (1990) – Michael – TV-film
  106. Kaj’s fødselsdag (1990) – Indehaver af kontaktbureau – Komedie
  107. Mord i mørket (1986) – Kaj – Krimi
  108. Nissebanden (1984) – Smørklat-kaster-nisse (ukrediteret) – TV-serie
  109. Rocking Silver (1983) – Johnny som ung – Drama
  110. Flid, fedt og snyd (1981) – Man Escaping From The Giant Chameleon (ukrediteret) – TV-serie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!