Film med Ryan Gosling

Ryan Gosling, en fremtrædende skuespiller i Hollywood, har fortryllet publikum med sin alsidighed og dybde i filmverdenen. Kendt for sin evne til at fordybe sig i enhver rolle, har Gosling et imponerende repertoire af film, der spænder over forskellige genrer. Hans karriere omfatter en bred vifte af karakterer, lige fra den charmerende hovedrolle til komplekse, lagdelte personligheder. Denne alsidighed har gjort ham til et sikkert valg for både publikum og kritikere, når det kommer til Film med Ryan Gosling. Uanset om det er romantiske dramaer, intense thrillere eller hjertevarmende indiefilm, viser han gang på gang sin evne til at levere mindeværdige præstationer. Hver film med Ryan Gosling er en rejse gennem de forskellige facetter af menneskelige følelser, hvilket gør ham til en af de mest eftertragtede skuespillere i moderne tid.

Her er 10 af Ryan Goslings film:

  1. La La Land som Sebastian – 8.0/10 – Musikal/Drama
  2. Blade Runner 2049 som ‘K’ – 8.0/10 – Sci-Fi/Thriller
  3. The Notebook som Noah – 7.8/10 – Romantisk Drama
  4. Drive som Driver – 7.8/10 – Action/Thriller
  5. The Big Short som Jared Vennett – 7.8/10 – Biografi/Drama
  6. The Nice Guys som Holland March – 7.4/10 – Komedie/Action
  7. Crazy, Stupid, Love. som Jacob – 7.4/10 – Komedie/Romantik
  8. First Man som Neil Armstrong – 7.3/10 – Biografi/Drama
  9. Half Nelson som Dan Dunne – 7.1/10 – Drama
  10. The Ides of March som Stephen Meyers – 7.1/10 – Drama/Thriller

Her er 10 af Ryan Goslings film:

La La Land som Sebastian – 8.0/10 – Musikal/Drama

La La Land, med Ryan Gosling som Sebastian, er en fængslende musikal og drama, der har fortryllet publikum verden over. Denne film fortæller historien om en jazzmusiker og en aspirerende skuespillerinde, der krydser hinandens veje i jagten på deres drømme. Goslings præstation er dybt rørende, og han formår at skildre Sebastians passion og sårbarhed med stor dybde. Filmen, berømt for sin visuelle stil og fængende musik, er et must-see for enhver filmelsker.

Blade Runner 2049 som K – 8.0/10 – Sci-Fi/Thriller

Blade Runner 2049, hvor Ryan Gosling spiller K, er en fascinerende fortsættelse til den klassiske Blade Runner. Gosling leverer en mindeværdig præstation som en blade runner, der afdækker en dyb hemmelighed, som har potentialet til at ændre samfundet. Hans skuespil fanger essensen af en dystopisk fremtid med overbevisning. Dette mesterværk af en sci-fi thriller er et vidnesbyrd om Goslings evne til at fordybe sig i komplekse karakterer.

The Notebook som Noah – 7.8/10 – Romantisk Drama

The Notebook, med Ryan Gosling i rollen som Noah, er en hjertevarmende fortælling om ægte kærlighed, der overvinder alle odds. Goslings præstation som den vedholdende og passionerede Noah har rørt hjertet på millioner og gjort filmen til en tidløs klassiker inden for romantiske dramaer. Hans kemiske samspil med medskuespilleren er både overbevisende og rørende, hvilket gør filmen til en uforglemmelig oplevelse.

Drive som Driver – 7.8/10 – Action/Thriller

I Drive ser vi Ryan Gosling i rollen som den hemmelighedsfulde Driver, en stuntkører og flugtbilist. Hans præstation er intens og fængslende, hvilket giver filmen en unik atmosfære. Drive er en blanding af action og thriller, og Gosling bringer en cool og beregnende tilgang til sin karakter, hvilket gør filmen til en spændende og nervepirrende oplevelse.

The Big Short som Jared Vennett – 7.8/10 – Biografi/Drama

The Big Short, med Ryan Gosling som Jared Vennett, er en skarp og tankevækkende film, der dykker ned i den finansielle krise i 2008. Goslings præstation som en smart finansmand er både charmerende og overbevisende. Han formår at formidle filmens komplekse emner på en måde, der er både informativ og underholdende. Filmen er et must-see for dem, der interesserer sig for finansverdenen og dens indflydelse på vores samfund.

The Nice Guys som Holland March – 7.4/10 – Komedie/Action

The Nice Guys præsenterer Ryan Gosling i rollen som Holland March, en uheldig, men charmerende privatdetektiv. Goslings præstation tilføjer en humoristisk kant til filmen, der kombinerer action og komedie på en mesterlig måde. Hans timing og kemi med medskuespillerne er i topklasse, hvilket gør denne film til en sand fornøjelse for publikum, der søger underholdning med et tvist af mysterium.

Crazy, Stupid, Love. som Jacob – 7.4/10 – Komedie/Romantik

I Crazy, Stupid, Love. ser vi Ryan Gosling i rollen som den selvsikre og karismatiske Jacob. Filmen, en hjertevarmende blanding af komedie og romantik, viser Goslings evne til at balancere humor med dybere følelsesmæssige øjeblikke. Hans skuespil bidrager til filmens charme og efterlader et varigt indtryk på publikummet. Crazy, Stupid, Love. er et vidnesbyrd om Goslings alsidighed som skuespiller.

First Man som Neil Armstrong – 7.3/10 – Biografi/Drama

First Man skildrer Ryan Gosling i rollen som astronauten Neil Armstrong. Goslings præstation som den legendariske Armstrong er både nuanceret og kraftfuld. Filmen dykker ned i Armstrongs liv og de udfordringer, han mødte på sin vej til at blive den første mand på månen. Goslings evne til at portrættere komplekse figurer kommer virkelig til sin ret i denne fængslende biografiske drama.

Half Nelson som Dan Dunne – 7.1/10 – Drama

Half Nelson præsenterer Ryan Gosling i en af hans mest intense roller som Dan Dunne, en lærer, der kæmper med stofmisbrug. Goslings portrættering af Dunnes indre konflikter og relationer med sine elever er både rørende og tankevækkende. Filmen er en dybdegående undersøgelse af menneskelig sårbarhed og styrke, hvilket understreger Goslings evne til at indtage komplekse og udfordrende roller.

The Ides of March som Stephen Meyers – 7.1/10 – Drama/Thriller

I The Ides of March ser vi Ryan Gosling som Stephen Meyers, en ung og ambitiøs politisk kampagnerådgiver. Goslings skildring af Meyers moralske og etiske dilemmaer i det politiske landskab er både fængslende og troværdig. Filmen er en skarp og spændende thriller, der udforsker magtens korridorer, og Goslings præstation er nøgleelementet, der driver historien fremad.

Ryan Goslings Næste Træk: En Fremtid i Filmverdenen

Ryan Gosling har cementeret sin plads i Hollywood som en af de mest alsidige og talentfulde skuespillere i sin generation. Hans imponerende filmografi spænder over forskellige genrer, fra hjerteskærende dramaer til spændingsfyldte thrillere, hvilket viser hans evne til at tilpasse sig og skinne i enhver rolle. Med hvert nyt projekt bringer Gosling en ny dimension til sine karakterer, hvilket gør hans præstationer både mindeværdige og unikke.

Det er denne evne til konstant at forny sig, der skaber stor forventning omkring hans kommende film. Hans fremtidige projekter, som forventes at udforske nye territorier og udfordre konventionelle fortællinger, vil utvivlsomt tilføje nye facetter til hans allerede imponerende karriere. Goslings kommende roller lover at bringe friske perspektiver og dybdegående karakterstudier, som vil underholde, udfordre og berige publikummet.

Uanset om det er i hovedrollerne i store blockbuster film eller i mere intime indie-produktioner, har Gosling vist, at han kan mestre både skala og substans. Hans dedikation til sit håndværk og hans evne til at formidle ægte følelser og kompleksitet i sine roller, gør ham til en af de mest spændende skuespillere at følge. Hans kommende filmprojekter er ikke bare ventet med spænding af fans og kritikere, men de forventes også at sætte nye standarder inden for filmkunsten.

Goslings karriere er et bevis på, at ægte talent og hårdt arbejde kan føre til bemærkelsesværdige resultater i filmindustrien. Med sin fortsatte passion for skuespil og evne til at fange publikums opmærksomhed, er det sikkert at sige, at Ryan Goslings fremtidige film vil fortsætte med at imponere og inspirere filmelskere over hele verden.

Her er en nummereret liste over Ryan Gosling film i rækkefølge efter årstal:

  1. Ryan Gosling: I’m Just Ken (2023) – Ryan Gosling – Musikvideo
  2. Barbie (2023) – Ken – Komedie
  3. The Chase for Carrera (2023) – Ryan – Kortfilm
  4. The Gray Man (2022) – Six – Action
  5. First Man (2018) – Neil Armstrong – Biografi
  6. Blade Runner 2049 (2017) – ‘K’ – Sci-Fi
  7. Song to Song (2017) – BV – Drama
  8. La La Land (2016) – Sebastian – Musikal
  9. The Nice Guys: The Nice Guys Detective Agency (2016) – Holland March – Kortfilm
  10. The Nice Guys (2016) – Holland March – Komedie
  11. The Big Short (2015) – Jared Vennett – Drama
  12. Only God Forgives (2013) – Julian – Kriminalfilm
  13. Gangster Squad (2013) – Sgt. Jerry Wooters – Action
  14. The Place Beyond the Pines (2012) – Luke – Kriminalfilm
  15. Drunk History (2011) – Dad – TV-serie
  16. The Ides of March (2011) – Stephen Meyers – Drama
  17. Crazy, Stupid, Love. (2011) – Jacob – Komedie
  18. Drive (2011) – Driver – Action
  19. All Good Things (2010) – David Marks – Kriminalfilm
  20. Blue Valentine (2010) – Dean – Romantisk
  21. Lars and the Real Girl (2007) – Lars Lindstrom – Komedie
  22. Fracture (2007) – Willy Beachum – Thriller
  23. Half Nelson (2006) – Dan Dunne – Drama
  24. Stay (2005) – Henry Letham – Thriller
  25. I’m Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the Holocaust (2005) – Ilya Gerber (stemme) – TV-film
  26. The Notebook: Deleted Scenes (2005) – Noah – Video
  27. The Notebook (2004) – Noah – Romantisk
  28. The United States of Leland (2003) – Leland P. Fitzgerald – Drama
  29. Murder by Numbers (2002) – Richard Haywood – Thriller
  30. The Slaughter Rule (2002) – Roy Chutney – Drama
  31. The Believer (2001) – Danny Balint – Drama
  32. Remember the Titans (2000) – Alan Bosley – Sport
  33. The Unbelievables (1999) – Josh – TV-film
  34. Young Hercules (1998-1999) – Hercules – TV-serie
  35. Hercules: The Legendary Journeys (1999) – Zylus – TV-serie
  36. Breaker High (1997-1998) – Sean Hanlon – TV-serie
  37. Nothing Too Good for a Cowboy (1998) – Tommy – TV-film
  38. The Adventures of Shirley Holmes (1997) – Sean – TV-serie
  39. Flash Forward (1997) – Scott Stuckey – TV-serie
  40. PSI Factor: Chronicles of the Paranormal (1996) – Adam – TV-serie
  41. Frankenstein and Me (1996) – Kenny – Familie
  42. Ready or Not (1996) – Matt Kalinsky – TV-serie
  43. Kung Fu: The Legend Continues (1996) – Kevin – TV-serie
  44. Avonlea (1996) – Bret McNulty – TV-serie
  45. Goosebumps (1996) – Greg Banks – TV-serie
  46. Are You Afraid of the Dark? (1995) – Jamie Leary – TV-serie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!