Film med Salma Hayek

Salma Hayek har længe været en markant figur i filmindustrien, kendt for sin dybde og alsidighed som skuespiller. Fra dramatiske roller til komedie og action, Hayeks filmografi spænder bredt og demonstrerer hendes evne til at mestre enhver genre. Hendes film med Salma Hayek hovedroller viser en kvinde, der ikke kun er stærk og karismatisk, men også dygtig til at portrættere komplekse karakterer. Som skuespiller har Salma Hayek formået at gøre et uudsletteligt indtryk med sine levende og engagerende præstationer, hvilket gør hver film til en unik oplevelse for seerne.

Her er 10 af Salma Hayeks film:

  1. Black Mirror som TV Joan – 8.7/10 – Drama
  2. Nature Is Speaking som Madre Naturaleza (voice) – 8.6/10 – TV-serie
  3. Puss in Boots: The Last Wish som Kitty Softpaws (voice) – 7.8/10 – Animation
  4. Frida som Frida Kahlo – 7.3/10 – Biografi/Drama
  5. Across the Universe som Singing Nurse – 7.3/10 – Musical
  6. From Dusk Till Dawn som Santanico Pandemonium – 7.2/10 – Horror
  7. Desperado som Carolina – 7.1/10 – Action
  8. The Hitman’s Bodyguard som Sonia Kincaid – 6.9/10 – Action/Komedie
  9. Eternals som Ajak – 6.3/10 – Action/Adventure
  10. Hitman’s Wife’s Bodyguard som Sonia Kincaid – 6.1/10 – Action/Komedie

Her er 10 af Salma Hayeks film:

Black Mirror som TV Joan – 8.7/10 – Drama

I en enestående optræden i den kritikerroste serie Black Mirror, viser Salma Hayek sit talent i en dystopisk fortælling, der udforsker mørke temaer om teknologi og menneskelighed. Hendes karakter, TV Joan, står i centrum for en dybt provokerende episode, der udfordrer seerens perception af virkelighed og medier. Hayeks præstation er intens og nuanceret, hvilket tilføjer en ekstra dybde til seriens komplekse narrativ.

Nature Is Speaking som Madre Naturaleza (voice) – 8.6/10 – TV-serie

I Nature Is Speaking, låner Salma Hayek sin stemme til Moder Natur i en rørende og kraftfuld præstation, der minder os om naturens skønhed og dens afgørende rolle for vores overlevelse. Dette projekt viser Hayeks alsidighed og hendes evne til at formidle stærke budskaber gennem kunst. Hendes indtaling er både smuk og skræmmende, hvilket gør et varigt indtryk og vækker til eftertanke om miljøansvar og bevaring.

Puss in Boots: The Last Wish som Kitty Softpaws (voice) – 7.8/10 – Animation

Salma Hayek vender tilbage som den charmerende og listige Kitty Softpaws i Puss in Boots: The Last Wish. Med sin sprudlende energi og komiske timing bringer Hayek karakteren til live på en måde, der appellerer både til børn og voksne. Filmen, som er fuld af eventyr og humor, giver Hayek plads til at udfolde sig i en rolle, der kræver både følsomhed og styrke, og som understreger hendes evne til at skabe en elskelig og mindeværdig karakter.

Frida som Frida Kahlo – 7.3/10 – Biografi/Drama

Salma Hayeks gennembrudsrolle som Frida Kahlo i Frida er en kraftpræstation, der fanger den berømte mexicanske kunstners turbulente liv og karriere. Hayeks portrættering af Kahlo er rå, ærlig og følelsesmæssig intens, hvilket bringer dybde til hver scene. Denne film ikke alene udforsker kunstens og kærlighedens kompleksitet, men viser også Hayeks talent for at forvandle sig selv til komplekse historiske figurer, hvilket resulterer i en uforglemmelig filmoplevelse.

Across the Universe som Singing Nurse – 7.3/10 – Musical

I musicalen Across the Universe, skildrer Salma Hayek en sygeplejerske i en række musikalske sekvenser, der fletter The Beatles sange ind i fortællingen om 1960 ernes tumult. Hayeks optræden er både forførende og rørende, hvilket fremhæver hendes alsidighed som skuespiller. Hendes bidrag til filmens visuelle og emotionelle landskab er betydelig, hvilket gør hendes optræden til en afgørende del af filmens magiske appel.

From Dusk Till Dawn som Santanico Pandemonium – 7.2/10 – Horror

I kultklassikeren From Dusk Till Dawn indtager Salma Hayek en af sine mest ikoniske roller som den forførende vampyr dronning Santanico Pandemonium. Hendes optræden er både elektrisk og uhyggelig, og er centralt placeret i en af filmens mest mindeværdige scener. Hayeks fysiske præstation og karismatiske tilstedeværelse skaber en skræmmende og fortryllende figur, som er blevet en favorit blandt horror-genrens fans.

Desperado som Carolina – 7.1/10 – Action

I actionfyldte Desperado, spiller Salma Hayek rollen som Carolina, en dristig og ressourcestærk boghandler, der bliver fanget i en blodig konfrontation mellem en mystisk guitarist og den lokale narkokartel. Hayeks præstation er både fængslende og dynamisk, og hun tilfører både styrke og følsomhed til sin karakter. Dette er en film, hvor Hayeks skuespiltalent og fysiske handlekraft kommer til deres ret, og hun stjæler hver scene, hun optræder i.

The Hitman’s Bodyguard som Sonia Kincaid – 6.9/10 – Action/Komedie

The Hitman’s Bodyguard fremviser Salma Hayek i en sprudlende og uhæmmet komisk rolle som Sonia Kincaid, den frygtindgydende og farverige hustru til en lejemorder. Hayeks præstation er fyldt med energi og skarp humor, og hun skaber en uforglemmelig karakter, der tilføjer et humoristisk modspil til filmens intense actionsekvenser. Hendes evne til at balancere komedie og drama med stor præcision sikrer, at hun er et standout-element i en allerede stjernebesat ensemble.

Eternals som Ajak – 6.3/10 – Action/Adventure

I Marvel Cinematic Universes Eternals, tager Salma Hayek en banebrydende rolle som Ajak, lederen af en gruppe ældgamle superhelte. Dette projekt er et vidnesbyrd om hendes evne til at tackle store og komplekse roller inden for blockbuster-genren. Som Ajak viser Hayek en dybde af lederskab og medfølelse, hvilket gør hende til den moralske kerne i filmen. Hendes præstation understreger hendes status som en alsidig skuespiller, der kan lede en stor ensemble-cast.

Hitman’s Wife’s Bodyguard som Sonia Kincaid – 6.1/10 – Action/Komedie

I opfølgeren til The Hitman’s Bodyguard, vender Salma Hayek tilbage som den uforudsigelige Sonia Kincaid i Hitman’s Wife’s Bodyguard. Hendes karakter bringer igen humor og vildskab til skærmen, og Hayeks evne til at levere både actionfyldte og hjertevarme øjeblikke skinner igennem. Filmen giver Hayek rum til at udforske bredden af sin komiske timing, samtidig med at hun fastholder en stærk tilstedeværelse i de mere intense actionscener, hvilket gør hende til en central figur i denne underholdende fortsættelse.

Salma Hayek: En Ny Æra i Filmkunsten

Med en imponerende karriere, der spænder over flere årtier, står Salma Hayek ved tærsklen til en ny og spændende fase med sine kommende filmprojekter. Disse nye film lover at vise nye sider af Hayeks skuespiltalent og fortsætter med at udforske dybere, mere komplekse karakterer, der udfordrer grænserne for traditionel filmfortælling. Hendes engagement i forskelligartede roller viser en skuespillerinde, der ikke er bange for at tage risici og som konstant søger at udvikle sig.

Hendes næste projekter spænder vidt i både genre og omfang, og demonstrerer hendes alsidighed fra internationale dramafilm til store Hollywood-blockbusters. Dette bevidner ikke kun hendes evne til at tiltrække et globalt publikum, men også hendes skarpe instinkt for at vælge projekter, der både er kunstnerisk tiltalende og kommercielt levedygtige. Disse kommende film vil utvivlsomt tilføje nye lag til hendes allerede righoldige portefølje, og fans kan forvente at se Hayek i roller, der er både tankevækkende og underholdende.

Med disse spændende nye film på horisonten, står Salma Hayek klar til at fortsætte sin rejse i filmverdenen, hvor hun ikke kun vil underholde men også inspirere nye generationer af skuespillere. Hendes fortsatte indflydelse i branchen er et levende bevis på hendes utrættelige passion og dedikation til skuespilkunsten, hvilket gør hendes kommende værker til nogle af de mest forventede film i de kommende år.

Her er en nummereret liste over Salma Hayek film i rækkefølge efter årstal:

  1. Black Mirror (2023) som TV Joan – Drama
  2. Magic Mike’s Last Dance (2023) som Maxandra Mendoza – Drama
  3. Puss in Boots: The Last Wish (2022) som Kitty Softpaws (stemme) – Animation
  4. BMW: Zeus & Hera (2022) som Goddess Hera – Video
  5. House of Gucci (2021) som Pina Auriemma – Drama
  6. Eternals (2021) som Ajak – Action/Adventure
  7. Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) som Sonia Kincaid – Action/Komedie
  8. Bliss (2021) som Isabel Clemens – Drama
  9. The Roads Not Taken (2020) som Dolores – Drama
  10. Like a Boss (2020) som Claire Luna – Komedie
  11. Drunk Parents (2019) som Nancy Teagarten – Komedie
  12. The Hummingbird Project (2018) som Eva Torres – Thriller
  13. Nature Is Speaking (2017) som Madre Naturaleza (stemme) – TV-serie
  14. The Hitman’s Bodyguard (2017) som Sonia Kincaid – Action/Komedie
  15. 11th Hour (2017) som Maria José – Kortfilm
  16. How to Be a Latin Lover (2017) som Sara – Komedie
  17. Beatriz at Dinner (2017) som Beatriz – Drama
  18. Sausage Party (2016) som Teresa (stemme) – Animation/Komedie
  19. I Saved My Belly Dancer (2016) som The Dancer – Video
  20. Septembers of Shiraz (2015) som Farnez – Drama
  21. Tale of Tales (2015) som Queen of Longtrellis – Fantasy
  22. Some Kind of Beautiful (2014) som Olivia – Romantik/Komedie
  23. Everly (2014) som Everly – Action
  24. Kahlil Gibran’s The Prophet (2014) som Kamila (stemme) – Animation
  25. Muppets Most Wanted (2014) som Salma Hayek – Komedie
  26. Grown Ups 2 (2013) som Roxanne Chase-Feder – Komedie
  27. 30 Rock (2009–2013) som Elisa Padriera – TV-serie
  28. Here Comes the Boom (2012) som Bella Flores – Komedie
  29. Savages: The Interrogations (2012) som Elena – Video
  30. Savages (2012) som Elena – Krimi/Drama
  31. The Pirates! Band of Misfits (2012) som Cutlass Liz (stemme) – Animation
  32. As Luck Would Have It (2011) som Luisa – Drama
  33. Puss in Boots (2011) som Kitty Softpaws (stemme) – Animation
  34. Americano (2011) som Lola – Drama
  35. Grown Ups (2010) som Roxanne Chase-Feder – Komedie
  36. Cirque du Freak: The Vampire’s Assistant (2009) som Madame Truska – Action/Adventure
  37. Across the Universe (2007) som Singing Nurse – Musical
  38. Ugly Betty (2006–2007) som Sofia Reyes/Nurse in Telenovela – TV-serie
  39. Lonely Hearts (2006) som Martha Beck – Krimi/Drama
  40. Ask the Dust (2006) som Camilla – Drama
  41. Bandidas (2006) som Sara Sandoval – Action/Komedie
  42. After the Sunset (2004) som Lola Cirillo – Krimi/Komedie
  43. Once Upon a Time in Mexico (2003) som Carolina – Action
  44. Spy Kids 3: Game Over (2003) som Cesca Giggles – Action/Adventure
  45. Frida (2002) som Frida Kahlo – Biografi/Drama
  46. In the Time of the Butterflies (2001) som Minerva – TV-film
  47. Hotel (2001) som Charlee Boux – Drama
  48. Traffic (2000) som Rosario (uncredited) – Drama
  49. Living It Up (2000) som Lola – Komedie
  50. From Dusk Till Dawn: Deleted Scenes and Alternate Takes (2000) som Santanico Pandemonium – Video
  51. Chain of Fools (2000) som Kolko – Komedie
  52. Timecode (2000) som Rose – Drama
  53. Dogma: Deleted Scenes (1999) som Serendipity – Video
  54. Action (1999) som Salma Hayek – TV-serie
  55. Wild Wild West (1999) som Rita Escobar – Action/Komedie
  56. El coronel no tiene quien le escriba (1999) som Julia – Drama
  57. Will Smith: Wild Wild West (1999) som Rita Escobar – Musikvideo
  58. Dogma (1999) som Serendipity – Komedie/Fantasy
  59. The Faculty (1998) som Nurse Rosa Harper – Sci-Fi/Horror
  60. Welcome to Hollywood (1998) som Salma Hayek – Dokumentar/Komedie
  61. The Velocity of Gary (1998) som Mary Carmen – Drama
  62. 54 (1998) som Anita – Drama
  63. Sístole diástole (1997) som Carmelita – Kortfilm
  64. Breaking Up (1997) som Monica – Romantik/Drama
  65. Gente bien (1997) som Teresa – TV-serie
  66. The Hunchback of Notre Dame (1997) som Esmeralda – TV-film
  67. Fools Rush In (1997) som Isabel – Romantik/Komedie
  68. Fled (1996) som Cora – Action/Thriller
  69. Follow Me Home (1996) som Veronica – Drama
  70. From Dusk Till Dawn (1996) som Santanico Pandemonium – Horror/Action
  71. Fair Game (1995) som Rita – Action/Thriller
  72. Four Rooms (1995) som TV Dancing Girl (segment The Misbehavers) – Komedie
  73. Better Than Ezra: Rosealia, Version 1 (1995) som Rosealia – Musikvideo
  74. Desperado (1995) som Carolina – Action
  75. Midaq Alley (1995) som Alma – Drama
  76. Cherry Street, South of Main (1994) – TV-film
  77. Roadracers (1994) som Donna – TV-film
  78. Rebel Highway (1994) som Donna – TV-serie
  79. El vuelo del águila (1994) som Juana Catalina Romero – TV-serie
  80. The Sinbad Show (1993) som Gloria Contreras – TV-serie
  81. Mi vida loca (1993) som Gata – Drama
  82. Jack’s Place (1993) som Gypsy Katrina Kata Nicklos – TV-serie
  83. Nurses (1992) som Yolanda Cuevas – TV-serie
  84. Dream On (1992) som Carmella – TV-serie
  85. Street Justice (1992) som Andrea – TV-serie
  86. Teresa (1989–1990) som Teresa – TV-serie
  87. Un nuevo amanecer (1988–1989) som Fabiola – TV-serie

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!