Film med Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger er en ikonisk skuespiller, der har efterladt et uforglemmeligt aftryk i filmverdenen. Kendt for sin imponerende fysik og karismatiske skærmtilstedeværelse, har han spillet i en række film, der spænder over forskellige genrer. Hans rolle i hver film varierer fra actionfyldte hovedroller til stemmeskuespil i animerede serier. Film med Arnold Schwarzenegger har en særlig evne til at bringe en unik dybde og intensitet til sine karakterer, hvilket gør hans film både engagerende og mindeværdige. Hans bidrag til filmindustrien omfatter ikke kun action og eventyr, men også dramatiske og komiske roller, hvilket viser hans mangfoldighed som skuespiller. Med et talent, der fortsætter med at underholde og inspirere, forbliver Schwarzenegger en af de mest indflydelsesrige figurer i moderne film.

Her er 10 af Arnold Schwarzeneggers film:

  1. Terminator 2: Judgment Day som The Terminator – 8.6/10 – Sci-Fi
  2. The Terminator som Terminator – 8.1/10 – Sci-Fi
  3. Predator som Dutch – 7.8/10 – Sci-Fi/Action
  4. Total Recall som Quaid – 7.5/10 – Sci-Fi
  5. True Lies som Harry – 7.3/10 – Action/Komedie
  6. Conan the Barbarian som Conan – 6.9/10 – Eventyr
  7. Escape Plan som Rottmayer – 6.7/10 – Action/Thriller
  8. The Last Stand som Ray Owens – 6.3/10 – Action
  9. Eraser som Eraser – 6.2/10 – Action
  10. Twins som Julius Benedict – 6.2/10 – Komedie

Her er de 5 bedste film med Arnold Schwarzenegger:

Terminator 2: Judgment Day – The Terminator – 8.6/10 – Sci-Fi

I Terminator 2: Judgment Day genskaber Schwarzenegger sin rolle som den frygtindgydende cyborg, The Terminator. Denne gang vender han tilbage som beskytteren, i en kamp for at redde fremtiden. Filmen, kendt for sin banebrydende brug af special effects og dybdegående fortælling, er et mesterværk inden for sci-fi-genren. Schwarzeneggers præstation er både intens og nuanceret, hvilket tilføjer en ekstra dimension til karakteren. Denne film cementerede ikke kun Schwarzeneggers status som en actionikon, men også som en skuespiller, der kan bringe kompleksitet og følelser til en ellers ikke-menneskelig rolle.

The Terminator – Terminator – 8.1/10 – Sci-Fi

The Terminator, hvor Schwarzenegger spiller den ikoniske rolle som en nådesløs cyborg, er en sand klassiker inden for science fiction. Hans præstation som den følelsesløse og ustoppelige morderiske maskine har defineret en æra af film. Filmen skabte et fundament for en af de mest populære franchiser i filmhistorien og introducerede publikum til en ny type actionhelt. Schwarzeneggers portrættering af Terminator er kendetegnet ved fysisk præcision og et mindeværdigt oneliner-repertoire, hvilket gør denne rolle til en af hans mest ikoniske.

Predator – Dutch – 7.8/10 – Sci-Fi/Action

I Predator spiller Schwarzenegger rollen som Dutch, en elite soldat, der står over for en udenjordisk jæger i junglens dyb. Med en blanding af action og horror formår denne film at holde publikum på kanten af sædet. Schwarzeneggers fysiske form og stærke skuespil fører an i denne intens jagt, hvor menneske og monster kolliderer. Hans præstation er ikke kun fysisk imponerende, men viser også en karakter med dybde og strategisk snilde, hvilket tilføjer en ekstra lag til denne spændingsfyldte film.

Total Recall – Quaid – 7.5/10 – Sci-Fi

Total Recall er en fascinerende blanding af science fiction og spænding, hvor Schwarzenegger spiller rollen som Quaid, en mand fanget i et komplekst net af hukommelsestab og identitetskrise. Filmen udforsker temaer som virkelighed, hukommelse og selvopfattelse, hvilket gør den til en tankevækkende og underholdende oplevelse. Schwarzeneggers præstation er centralt for filmens succes; han formår at balancere actionsekvenser med de mere psykologisk krævende aspekter af sin rolle. Hans evne til at formidle både forvirring og beslutsomhed gør Quaid til en uforglemmelig karakter i Schwarzeneggers filmografi.

True Lies – Harry – 7.3/10 – Action/Komedie

True Lies er en unik blanding af action og komedie, hvor Schwarzenegger spiller Harry, en hemmelig agent hvis dobbeltliv bringer både spænding og humor til skærmen. I denne film viser Schwarzenegger sit talent for komiske timing og fysisk komik, samtidig med at han fastholder sin velkendte actionhelt-persona. Hans evne til at navigere gennem filmens mange lag af action, romantik og humor gør hans præstation i True Lies til en af hans mest alsidige og underholdende roller. Filmen er et glimrende eksempel på Schwarzeneggers evne til at udvide sit repertoire ud over den traditionelle actiongenre.

Conan the Barbarian – Conan – 6.9/10 – Eventyr

Conan the Barbarian er en episk fortælling, hvor Schwarzenegger spiller Conan, en barbarisk kriger på en hævntørstig rejse. Hans imponerende fysiske tilstedeværelse og dybde i skuespillet forvandler Conan til en ikonisk figur inden for eventyrgenren. Filmen er en visuel fest og tilbyder en rå og urørt skildring af en antik verden. Schwarzeneggers præstation er kraftfuld og fængslende, hvilket hjælper med at etablere ham som en førende figur i action-eventyrfilm.

Escape Plan – Rottmayer – 6.7/10 – Action/Thriller

I Escape Plan spiller Schwarzenegger Rottmayer, en fange med en mystisk baggrund. Filmen er en højoktan thriller, der holder publikum gættende til det sidste. Schwarzeneggers præstation er præget af hans sædvanlige fysik, men tilføjer også en lag af list og rænkespil. Hans samspil med medskuespillerne bidrager til filmens intense og spændende atmosfære, hvilket gør den til et must-see for fans af actionthrillere.

The Last Stand – Ray Owens – 6.3/10 – Action

The Last Stand er en actionfyldt film, hvor Schwarzenegger spiller Ray Owens, en sheriff, der står over for en tilsyneladende umulig opgave. Filmen er en spændende blanding af action og drama, og Schwarzenegger leverer en solid præstation. Hans karakter er jordnær og realistisk, hvilket tilfører en menneskelig dimension til den actionfyldte fortælling. Schwarzeneggers evne til at portrættere en stærk, principfast leder gør denne film til en bemærkelsesværdig tilføjelse til hans karriere.

Eraser – Eraser – 6.2/10 – Action

I Eraser spiller Schwarzenegger en eliteagent kendt som Eraser. Denne film byder på spænding og action, mens den udforsker den farlige verden af vidnebeskyttelse. Schwarzeneggers præstation som en hårdkogt og dedikeret agent er overbevisende og fængslende. Han formår at skabe en karakter, der både er hård og sympatisk, hvilket er afgørende for filmens spændingsniveau. Eraser er et fantastisk eksempel på Schwarzeneggers evne til at levere actionpakket underholdning.

Twins – Julius Benedict – 6.2/10 – Komedie

Twins er en af de mere unikke tilføjelser til Schwarzeneggers filmografi, idet han spiller Julius Benedict, en usandsynlig tvilling til en småsvindler, spillet af Danny DeVito. Denne komedie bryder med Schwarzeneggers typiske actionroller og viser hans alsidighed som skuespiller. Hans præstation er både charmerende og morsom, hvilket bidrager til filmens hjertevarme og humor. Twins er et fremragende eksempel på, hvordan Schwarzenegger kan skinne i forskellige genrer.

En ny æra for Schwarzenegger på det store lærred

Arnold Schwarzenegger, en skuespiller hvis navn rækker langt ud over de blinkende lys i Hollywood, står over for en spændende ny fase i sin karriere. Med en filmografi, der allerede omfatter nogle af de mest ikoniske roller i filmhistorien, forbereder han sig nu til at tage sit publikum med på nye eventyr. Dette markerer en fascinerende udvikling for en skuespiller, der har været synonym med action, styrke og karisma.

De kommende film lover at bringe en frisk dynamik til Schwarzeneggers allerede imponerende repertoire. Forventningerne er høje, og der er spænding i luften, da fans verden over ser frem til at opleve nye facetter af hans talent. Disse nye projekter giver Schwarzenegger en enestående mulighed for at udforske forskellige genrer og karaktertyper, hvilket tillader ham at vise sit publikum en mere alsidig side af sig selv.

Det er ikke kun de trofaste fans, der ser frem til Schwarzeneggers kommende film; hele filmindustrien er opsat på at se, hvilke nye retninger han vil tage. Vil han fortsætte med at udforske de actionfyldte roller, der har gjort ham til en legende, eller vil han overraske os alle ved at træde ind i mere dramatiske eller endda komiske roller? Uanset hvad fremtiden bringer, står det klart, at Schwarzenegger fortsat vil have en betydelig indflydelse på filmverdenen.

Disse nye projekter repræsenterer ikke kun en fortsættelse af en strålende karriere, men også en mulighed for fornyelse og genopfindelse. Med en kombination af erfaring, talent og en urokkelig vilje til at presse grænserne, er Arnold Schwarzenegger klar til at fange og begejstre sit publikum endnu en gang. Hans kommende film er ikke blot et nyt kapitel i hans karriere, men også et bevis på hans evige relevans i en branche, der konstant forandrer sig. Schwarzenegger fortsætter med at udfordre sig selv og sine fans, hvilket viser, at selv efter årtier i rampelyset, er hans stjerne stadig i stand til at skinne lyst og inspirere en ny generation af filmelskere.

Her er en nummereret liste over Arnold Schwarzenegger film i rækkefølge efter årstal:

  1. FUBAR (2023) – Luke Brunner – TV-serie
  2. Stan Lee’s Superhero Kindergarten (2021–2023) – Arnold Armstrong/Captain Courage (stemme) – TV-serie
  3. BMW: Zeus & Hera (2022) – Thunder Zeus – Video
  4. Little Demon (2022) – Game Show Host (stemme) – TV-serie
  5. Last Action Hero: Deleted & Alternate Scenes (2021) – Jack Slater – Video
  6. Predator: Hunting Grounds (2020) – Dutch (stemme) – Videospil
  7. Terminator: Dark Fate (2019) – T-800/Carl
  8. Iron Mask (2019) – James Hook
  9. Chad Goes Deep (2019) – Arnold Schwarzenegger – TV-serie
  10. Why We’re Killing Gunther (2017) – Gunther
  11. Aftermath (2017) – Roman
  12. WWE 2K16 – Arnold Schwarzenegger Terminator Commercial (2015) – The Terminator – Video
  13. Terminator Genisys: The YouTube Chronicles (2015) – Terminator – TV Mini-serie
  14. Epic Rap Battles of History (2015) – Terminator Announcer (ukrediteret) – TV-serie
  15. Terminator Genisys (2015) – Guardian
  16. Maggie (2015) – Wade Vogel
  17. Two and a Half Men (2015) – Lieutenant Wagner – TV-serie
  18. The Expendables 3 (2014) – Trench
  19. Family Guy: The Quest for Stuff (2014) – Arnold Schwarzenegger (stemme) – Videospil
  20. Sabotage (2014) – John ‘Breacher’ Wharton
  21. Bud Light: Ian Up for Whatever (2014) – Arnold – Video
  22. Escape Plan (2013) – Rottmayer
  23. The Last Stand (2013) – Ray Owens
  24. Total Recall: My Unbelievably True Life Story (2012) – Fortæller (stemme) – Video
  25. The Expendables 2 (2012) – Trench
  26. The Expendables (2010) – Trench (ukrediteret)
  27. Commando: Deleted Scenes (2007) – Matrix – Video
  28. The Kid & I (2005) – Arnold
  29. Around the World in 80 Days (2004) – Prince Hapi
  30. Terminator 3: War of the Machines (2003) – The Terminator (stemme) – Videospil
  31. Terminator 3: Rise of the Machines (2003) – The Terminator (stemme) – Videospil
  32. The Rundown (2003) – Bar Patron (ukrediteret)
  33. Terminator 3: Rise of the Machines (2003) – Terminator
  34. Liberty’s Kids (2002-2003) – Baron Von Steuben (stemme) – TV-serie
  35. Collateral Damage (2002) – Gordy Brewer
  36. The Terminator: ‘Terminated’ Deleted Scenes (2001) – Terminator – Video
  37. The 6th Day (2000) – Adam Gibson
  38. Bon Jovi: Say It Isn’t So (2000) – Arnold Schwarzenegger – Musikvideo
  39. End of Days (1999) – Jericho
  40. Batman & Robin (1997) – Mr. Freeze/Dr. Victor Fries
  41. Jingle All the Way (1996) – Howard Langston
  42. Eraser (1996) – Eraser
  43. T2 3-D: Battle Across Time (1996) – The Terminator – Video
  44. Junior (1994) – Dr. Alex Hesse
  45. True Lies (1994) – Harry
  46. Terminator 2: Judgment Day – Deleted Scenes (1993) – The Terminator – Video
  47. Last Action Hero (1993) – Jack Slater
  48. Lincoln (1992) – John G. Nicolay (stemme) – TV-film
  49. Christmas in Connecticut (1992) – Man in Chair in Front of Media Truck (ukrediteret) – TV-film
  50. Nissin Cup Noodle: Arnold Schwarzenegger (1991) – Arnold Schwarzenegger – Kortfilm
  51. Terminator 2: Judgment Day (1991) – Terminator (stemme) – Videospil
  52. Guns N’ Roses: You Could Be Mine (1991) – T-800 – Musikvideo
  53. Terminator 2: Judgment Day (1991) – The Terminator
  54. Nissin Cup Noodle: Arnold Schwarzenegger ‘Noodle Man’ (1990) – Arnold Schwarzenegger – Kortfilm
  55. Kindergarten Cop (1990) – Det. John Kimble
  56. Total Recall (1990) – Quaid
  57. Tales from the Crypt (1990) – X-Con/Arnold Schwarzenegger (ukrediteret) – TV-serie
  58. Twins (1988) – Julius Benedict
  59. Red Heat (1988) – Ivan Danko
  60. The Running Man (1987) – Ben Richards
  61. Predator (1987) – Dutch
  62. Raw Deal (1986) – Mark Kaminski/Joseph P. Brenner
  63. Stop the Madness (1986) – Arnold Schwarzenegger – Musikvideo
  64. Commando (1985) – Matrix
  65. Red Sonja (1985) – Kalidor
  66. The Terminator (1984) – Terminator
  67. Conan the Destroyer (1984) – Conan
  68. Girlschool: Don’t Call ItLove (1982) – Bodybuilder – Musikvideo
  69. Conan the Barbarian (1982) – Conan
  70. The Jayne Mansfield Story (1980) – Mickey Hargitay – TV-film
  71. Scavenger Hunt (1979) – Lars
  72. The Villain (1979) – Handsome Stranger
  73. The San Pedro Beach Bums (1977) – Muscleman – TV-serie
  74. The Streets of San Francisco (1977) – Josef Schmidt – TV-serie
  75. Stay Hungry (1976) – Joe Santo
  76. Happy Anniversary and Goodbye (1974) – Rico – TV-film
  77. The Long Goodbye (1973) – Hood in Augustine’s Office (ukrediteret)
  78. Hercules in New York (1970) – Hercules (som Arnold Strong ‘Mr. Universe’)

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!