Film med Cher

Cher, en ikonisk skuespiller og sanger, har fascineret publikum med sin alsidighed og karisma gennem årtier. Kendt for sine betagende præstationer, både på scenen og på lærredet, har Cher formået at sætte et varigt præg i underholdningsindustrien. Hendes filmografi spænder over forskellige genrer, hvilket viser hendes unikke evne til at tilpasse sig forskellige roller og kontekster. Fra dramatiske hovedroller til komiske indslag har film med Cher bevist, at hun ikke kun er en popstjerne, men en sand filmskuespiller. Hendes projekter i filmverdenen har ikke blot underholdt, men også berørt publikum på dybere niveauer, hvilket har sikret hende en plads i hjertet af mange filmelskere.

Her er 10 af Chers film:

  1. Moonstruck som Loretta Castorini – 7.2/10 – Romantisk Komedie
  2. Mask som Rusty Dennis – 7.2/10 – Drama
  3. Silkwood som Dolly Pelliker – 7.1/10 – Drama
  4. Come Back to the 5 & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean som Sissy – 7.1/10 – Drama
  5. Tea with Mussolini som Elsa – 6.9/10 – Drama
  6. Mermaids som Mrs. Flax – 6.7/10 – Komedie
  7. Suspect som Kathleen Riley – 6.6/10 – Krimi/Drama
  8. The Witches of Eastwick som Alexandra Medford – 6.5/10 – Komedie/Horror
  9. Burlesque som Tess – 6.4/10 – Musikal/Drama
  10. Stuck on You som Cher – 5.8/10 – Komedie

Her er 10 af Chers film:

Moonstruck som Loretta Castorini – 7.2/10 – Romantisk Komedie

I Moonstruck leverer Cher en uforglemmelig præstation som Loretta Castorini, en ugifte bogholder, hvis liv tager en uventet drejning, da hun forelsker sig i sin forlovedes yngre bror. Filmen, der blander elementer af romantik og komedie, fremhæver Chers evne til at portrættere komplekse følelser med både varme og humor. Hendes karakterens rejse gennem tvivl og beslutningskraft, tilsat filmens charmerende script og levende karakterer, gør dette til en klassiker inden for genren. Cher vandt en Oscar for sin rolle, hvilket cementerede hendes status som en alsidig og kraftfuld skuespillerinde.

Mask som Rusty Dennis – 7.2/10 – Drama

I dramafilmen Mask spiller Cher rollen som Rusty Dennis, en mor, der kæmper for sin søns ret til at føre et normalt liv på trods af en alvorlig fysisk deformitet. Chers fremstilling af en kærlig, urokkelig moderfigur udforsker dybden af moderskab og de sociale udfordringer, familier står over for. Filmen er kendt for sin rørende skildring af familiedynamik og samfundets perception af forskellighed. Chers præstation er hjertevarmende og ægte, hvilket skaber en dyb menneskelig forbindelse med publikum.

Silkwood som Dolly Pelliker – 7.1/10 – Drama

I Silkwood tager Cher birollen som Dolly Pelliker, ven og kollega til Karen Silkwood, spillet af Meryl Streep. Filmen, baseret på en sand historie, undersøger hændelserne, der førte til Silkwoods mystiske død, mens hun forsøgte at afsløre farlige forhold på en plutoniumsforarbejdningsfabrik. Chers præstation understøtter filmens tunge emner med en følelse af realisme og menneskelighed, hvilket hjælper med at formidle både de politiske og personlige kriser karaktererne står overfor. Det er en stærk film, der viser Chers evne til at tage sig af mere krævende og seriøse roller.

Come Back to the 5 & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean som Sissy – 7.1/10 – Drama

I Come Back to the 5 & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean udfolder Cher rollen som Sissy, en livlig og friåndet kvinde, der genforenes med gamle venner i en genforening, der afdækker dybe hemmeligheder og fortidens skygger. Filmen, instrueret af Robert Altman, er en adaptiv skildring af kvindefrigørelse og venskab gennem tiden. Chers præstation giver liv til Sissys komplekse personlighed, der spænder fra flamboyant sjov til dyb sårbarhed. Det er en film, der udforsker temaer af identitet og ændring med en rørende og tankevækkende tilgang.

Tea with Mussolini som Elsa – 6.9/10 – Drama

Tea with Mussolini er en film, der skildrer livet for en gruppe eksentriske engelske og amerikanske kvinder i Italien under Anden Verdenskrig, hvor Cher spiller den velhavende amerikanske kunstsamler Elsa. Filmen blander historiske begivenheder med personlige fortællinger og viser, hvordan disse kvinder påvirker og bliver påvirket af krigens hændelser. Chers karakter er både farverig og kompleks, og bringer et lag af international glamour og uafhængighed, der står i kontrast til de andre kvinders mere konservative karaktertræk. Chers præstation er både nuanceret og fængslende, hvilket tilføjer dybde til denne rige historiske fortælling.

Mermaids som Mrs. Flax – 6.7/10 – Komedie

Mermaids, med Cher i hovedrollen som den excentriske enlig mor Mrs. Flax, udforsker familielivet og dets komplikationer gennem humor og hjertevarme. Cher bringer en blanding af humor og alvor til sin rolle, hvor hun kæmper for at finde balancen mellem at være mor og finde sin egen vej i livet. Hendes karakter er levende og relaterbar, hvilket gør filmen til en varm og underholdende oplevelse. Med sin evne til at skabe mindeværdige og elskelige figurer, viser Cher endnu en gang, hvorfor hun forbliver en fremtrædende skikkelse i filmindustrien.

Suspect som Kathleen Riley – 6.6/10 – Krimi/Drama

I thrilleren Suspect spiller Cher rollen som Kathleen Riley, en offentlig forsvarer, der bliver viklet ind i en mordsag med lag af politisk og juridisk intrige. Cher leverer en intens og engageret præstation, hvor hun skildrer Rileys kamp for at afsløre sandheden i et system fyldt med modstand og fare. Hendes karakter er dygtig, modig og dybt menneskelig, hvilket gør filmen spændende og tankevækkende. Suspect er en film, der holder publikum fast med sin stramme plotstruktur og Chers kraftfulde fremførelse.

The Witches of Eastwick som Alexandra Medford – 6.5/10 – Komedie/Horror

The Witches of Eastwick, en film hvor Cher udfolder rollen som Alexandra Medford, en af tre kvinder, der uden at vide det tilkalder en mystisk fremmed, som bringer magi og kaos ind i deres liv. Filmen er en blanding af komedie og horror og udforsker temaer om magt, kønsroller og frigørelse. Chers karakter er stærk og selvstændig, hvilket bidrager til filmens unikke og underholdende tilgang til det overnaturlige. Hendes præstation sammen med en stjernespækket besætning gør denne film til en uforglemmelig oplevelse.

Burlesque som Tess – 6.4/10 – Musikal/Drama

I Burlesque spiller Cher rollen som Tess, ejeren af en faldefærdig burlesque klub, der kæmper for at holde sin drøm i live. Filmen er en glitrende kombination af drama og musik, hvor Cher ikke blot viser sine skuespillerevner, men også sin imponerende vokal. Hendes karakter er kernen i filmens fortælling, hvilket viser hendes evne til at lede og inspirere både på og uden for skærmen. Burlesque er en visuel og emotionel fest, der fremhæver både gamle og nye talenter, anført af Cher i en uforglemmelig rolle.

Stuck on You som Cher – 5.8/10 – Komedie

I komedien Stuck on You spiller Cher en version af sig selv i en sjov og selvrefererende rolle. Filmen handler om to siamesiske tvillinger, der navigerer gennem livets udfordringer og muligheder, som ender med at tage til Hollywood. Chers deltagelse tilføjer en ekstra dimension af humor og selvironi, og hun spiller med på vittighederne om sin egen offentlige persona. Hendes evne til at være selvironisk og samtidig levere en overbevisende præstation viser hendes komiske talent og alsidighed som skuespiller.

Cher Tager Skærmen Med Storm: Nye Projekter På Horisonten

Mens Cher har fortryllet publikum gennem årtier med sine dynamiske og ofte banebrydende filmroller, ser fremtiden lige så lovende ud for denne legendariske kunstner. Med en karriere, der spænder over forskellige tidsaldre og genrer, fortsætter Cher med at udvide sin imponerende filmografi med spændende nye projekter. Disse kommende film lover ikke kun at bringe mere af Chers unikke karisma til det store lærred, men også at udforske nye tematiske dybder og kunstneriske udfordringer.

Chers evne til at vælge roller, der både resonerer med tiden og udfordrer samfundsnormer, forbliver uforandret. Hendes næste projekter synes at favne denne trend, med roller, der formidler komplekse karakterer i endnu mere udforskede miljøer. Dette ikke alene viser hendes fortsatte relevans i filmindustrien, men også hendes ubændige passion for skuespil. Chers engagement i sine roller – fra den dybtgående forberedelse til den endelige fremstilling på skærmen – garanterer, at disse nye film vil blive mødt med både kritikerros og fanbegejstring.

Desuden kan Chers tilgang til disse nye roller muligvis også omfatte en fortsættelse af hendes arbejde med velkendte instruktører samt nye samarbejder med nyskabende filmskabere. Denne blanding af gammelt og nyt i både rollevalg og produktionsteam lover ikke kun at forny interesse omkring hendes arbejde, men også at bringe friske perspektiver til hendes allerede imponerende repertoire. Med disse projekter på horisonten er Cher ikke kun en fejring af fortiden men også et symbol på fremtidens muligheder i filmens verden.

Tilhængere af Cher og filmelskere kan se frem til en ekstraordinær oplevelse, der kombinerer nostalgi med innovation. Cher er ikke blot en skuespillerinde; hun er en bevægelse i sig selv, der fortsætter med at inspirere og imponere.

Her er en nummereret liste over Cher film i rækkefølge efter årstal:

  1. Scooby-Doo and Guess Who? (2019) – Cher (stemme) – Animeret serie
  2. P!nk: All I Know So Far (2021) – Gud – Musikvideo
  3. Cher: I Hope You Find It (For We the People Concert) (2021) – Cher – Video
  4. Bobbleheads: The Movie (2020) – Cher (stemme) – Animeret film
  5. Cher: SOS (2018) – Cher – Musikvideo
  6. Mamma Mia! Here We Go Again (2018) – Ruby Sheridan – Musicalfilm
  7. Home: Adventures with Tip & Oh (2017) – Chercophonie (stemme) – Animeret serie
  8. Cher: Closer to the Truth – The Whole Story (2016) – Cher – Video
  9. Cher: Closer to the Truth the Whole Story (2016) – Cher – Video
  10. Cher: Take It Like a Man (7th Heaven Remix) (2013) – Cher (sangstemme) – Musikvideo
  11. Cher: Woman’s World (2013) – Cher – Musikvideo
  12. Zookeeper (2011) – Janet the Lioness (stemme) – Komediefilm
  13. Cher: You Haven’t Seen the Last of Me (2011) – Cher – Musikvideo
  14. Burlesque (2010) – Tess – Musikalsk drama
  15. Stuck on You (2003) – Cher – Komediefilm
  16. Cher: Alive Again (2002) – Cher – Musikvideo
  17. Will & Grace (2000–2002) – Cher (stemme, uncredited) – TV-serie
  18. Cher: Song for the Lonely (2002) – Cher – Musikvideo
  19. Cher: The Music’s No Good Without You (2001) – Cher – Musikvideo
  20. Eros Ramazzotti & Cher: Più che puoi (2000) – Cher – Musikvideo
  21. Cher: Dov’è l’amore (1999) – Cher – Musikvideo
  22. Cher: All or Nothing (1999) – Cher – Musikvideo
  23. Cher: Strong Enough (1999) – Cher – Musikvideo
  24. Tea with Mussolini (1999) – Elsa – Komediedrama
  25. Cher: Believe (1998) – Cher – Musikvideo
  26. Cher: One by One (Junior Vasquez Vocal Edit) (1996) – Cher – Musikvideo
  27. 9 (1996) – Isadora (stemme) – Videospil
  28. If These Walls Could Talk (1996) – Dr. Beth Thompson (segment 1996) – TV-film
  29. Cher: Walking in Memphis (1996) – Cher – Musikvideo
  30. Cher: One by One (1996) – Cher – Musikvideo
  31. Faithful (1996) – Margaret – Drama
  32. Cher & Chrissie Hynde & Neneh Cherry & Eric Clapton: Love Can Build a Bridge (1995) – Cher – Musikvideo
  33. Ready to Wear (1994) – Cher – Komedi
  34. Cher: Many Rivers to Cross (Live at the Mirage) (1993) – Cher – Musikvideo
  35. Cher with Beavis and Butt-Head: I Got You Babe (1993) – Cher – Musikvideo
  36. The Player (1992) – Cher – Komedie-kriminalfilm
  37. Cher: Save Up All Your Tears (1991) – Cher – Musikvideo
  38. Cher: Love and Understanding (1991) – Cher – Musikvideo
  39. Mermaids (1990) – Mrs. Flax – Komediedrama
  40. Cher: The Shoop Shoop Song (It’s in His Kiss) (1990) – Cher (Rachel Flax) – Musikvideo
  41. Cher: Heart of Stone (1990) – Cher – Musikvideo
  42. Cher: Just Like Jesse James (1989) – Cher – Musikvideo
  43. Cher: If I Could Turn Back Time (1989) – Cher – Musikvideo
  44. Cher: Main Man (1988) – Cher – Musikvideo
  45. Roseanne (1988) – Cher (stemme, uncredited) – TV-serie
  46. Cher: We All Sleep Alone (1988) – Cher – Musikvideo
  47. Cher: I Found Someone (Concert Version) (1987) – Cher – Musikvideo
  48. Cher: I Found Someone (1987) – Cher – Musikvideo
  49. Moonstruck (1987) – Loretta Castorini – Romantisk komedie
  50. Suspect (1987) – Kathleen Riley – Kriminaldrama
  51. The Witches of Eastwick (1987) – Alexandra Medford – Fantasykomedie
  52. Rabbit Ears: The Ugly Duckling (1986) – Fortæller – Animeret video
  53. Mask (1985) – Rusty Dennis – Biografisk drama
  54. Silkwood (1983) – Dolly Pelliker – Drama
  55. Come Back to the 5 & Dime Jimmy Dean, Jimmy Dean (1982) – Sissy – Drama
  56. Meat Loaf: Dead Ringer for Love (1981) – Cher – Musikvideo
  57. Cher: Love & Pain (1979) – Cher – Musikvideo
  58. Cher: Take Me Home (1979) – Cher – Musikvideo
  59. Cher: Hell on Wheels (1979) – Cher – Musikvideo
  60. Cher… and Other Fantasies (1979) – Cher – TV-film
  61. Cher: Dark Lady (Cartoon Version) (1974) – Cher (stemme) – Musikvideo
  62. Cher: Dark Lady (1974) – Cher – Musikvideo
  63. Cher: Half-Breed (1973) – Cher – Musikvideo
  64. The New Scooby-Doo Movies (1972) – Cher (stemme) – Animeret serie
  65. Cher: Gypsys, Tramps & Thieves (Version 2) (1971) – Cher – Musikvideo
  66. Cher: Gypsys, Tramps & Thieves (Version 1) (1971) – Cher – Musikvideo
  67. Cher: Gypsys, Tramps & Thieves (Top of the Pops Version) (1971) – Cher (stemme) – Musikvideo
  68. Love, American Style (1971) – April (segment Love and the Sack) – TV-serie
  69. Chastity (1969) – Chastity (som Chér) – Drama
  70. The Young Animals (1968) – (ukrediteret) – Drama
  71. Good Times (1967) – Chér – TV-film
  72. The Man from U.N.C.L.E. (1967) – Ramona – TV-serie
  73. Sonny & Cher: I Got You Babe (1965) – Cher – Musikvideo

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!