Film med Johnny Depp

Johnny Depp, en af Hollywoods mest alsidige og karismatiske skuespillere, har igennem årene fortryllet publikum med sit dybdegående talent og unikke karakterportrætter. Kendt for sine roller i en række genre-definerende film, spænder Depps karriere fra dramatiske hovedroller til excentriske figurer. Hans evne til at fordybe sig i hver rolle har givet ham en særlig plads i filmelskeres hjerter. Film med Johnny Depp byder på en bred vifte af film mefid både eventyr, drama, og komedie, hvilket vidner om hans fleksibilitet som skuespiller. Denne liste fremhæver nogle af hans mest bemærkelsesværdige film og deres IMDb-score, hvilket giver et indblik i hans alsidige karriere.

Top 10 Johnny Depp Film:

  1. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl som Jack Sparrow – 8.1/10 – Eventyr
  2. Edward Scissorhands som Edward Scissorhands – 7.9/10 –
  3. Ed Wood som Ed Wood – 7.8/10 – Biografi
  4. Finding Neverland som Sir James Matthew Barrie – 7.7/10 – Drama
  5. What’s Eating Gilbert Grape som Gilbert Grape – 7.7/10 – Drama
  6. Donnie Brasco som Donnie – 7.7/10 – Krimi
  7. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street som Sweeney Todd – 7.3/10 – Musical
  8. Chocolat som Roux – 7.3/10 – Romantik
  9. Public Enemies som John Dillinger – 7.0/10 – Biografi
  10. The Imaginarium of Doctor Parnassus som Imaginarium Tony 1 – 6.8/10 – Eventyr

De 10 bedste film med Johnny Depp

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl – Jack Sparrow – 8.1/10 – Eventyr

Johnny Depp forvandler sig til den ikoniske, karismatiske pirat Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl. Depps unikke tilgang til rollen kombinerer humor og dybde, hvilket skaber en uforglemmelig karakter. Filmen, et miks af eventyr og fantasi, tager publikum med på en spektakulær rejse fyldt med action og spænding. Depps præstation er ikke kun underholdende, men også et studie i fin karakterudvikling.

Edward Scissorhands – Edward Scissorhands – 7.9/10 – Fantasy

Johnny Depp spiller den følsomme og mystiske Edward i Edward Scissorhands, en hjertevarmende fortælling om en outsider. Depps evne til at formidle Edwards følelsesmæssige rejse, fra uskyldighed til selvopdagelse, er intet mindre end mesterlig. Filmen blander fantasy og romantik på en måde, der rører ved tilskuerens hjerte, mens den udforsker temaer som accept og kærlighed.

Ed Wood – Ed Wood – 7.8/10 – Biografi

I Ed Wood bringer Johnny Depp den excentriske filminstruktør Ed Wood til live. Depps portrættering af Wood er både humoristisk og rørende, og han fanger effektivt Woods passion for filmmaking, på trods af manglende anerkendelse. Filmen, en biografisk komedie, viser både op- og nedture i Woods karriere og personlige liv, hvilket giver en dybdegående indsigt i denne unikke skikkelse.

Finding Neverland – Sir James Matthew Barrie – 7.7/10 – Drama

I Finding Neverland spiller Depp den skotske forfatter Sir James Matthew Barrie, skaberen af Peter Pan. Filmen dykker ned i Barries kreative proces og de personlige oplevelser, der inspirerede ham til at skrive Peter Pan. Depps følsomme og nuancerede præstation som Barrie fremhæver forfatterens kærlighed til fantasi og hans evne til at finde magi i den virkelige verden.

What’s Eating Gilbert Grape – Gilbert Grape – 7.7/10 – Drama

What’s Eating Gilbert Grape er en rørende fortælling, hvor Depp spiller Gilbert Grape, en ung mand fanget i en søvnig småby. Depps præstation er dybt menneskelig og nuanceret, og han formår at skildre de komplekse følelser og ansvar, som karakteren bærer. Filmen er en følelsesmæssig rejse, der udforsker familiebånd, personlig vækst og kærlighedens magt.

Donnie Brasco – Donnie – 7.7/10 – Krimi

I Donnie Brasco leverer Johnny Depp en uforglemmelig præstation som FBI-agenten Joseph D. Pistone, der går undercover som mafiamedlemmet Donnie Brasco. Depps evne til at balancere mellem de to identiteter er fængslende, og filmen skildrer spændingen og de moralske dilemmaer, der følger med livet undercover. Denne krimithriller er ikke kun spændende, men også en dybdegående undersøgelse af loyalitet og identitet.

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street – Sweeney Todd – 7.3/10 – Musical

Johnny Depp forvandler sig til den mørke og drevne Sweeney Todd i Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Hans præstation som den hævntørstige barberer er både skræmmende og fascinerende. Filmen kombinerer elementer af horror og musical på en måde, der er både uhyggelig og underholdende. Depps skildring af Todds transformation fra en kærlig familiefar til en morderisk skurk er intet mindre end imponerende.

Chocolat – Roux – 7.3/10 – Romantik

I Chocolat spiller Johnny Depp den charmerende og eventyrlystne Roux. Depps karismatiske fremstilling af denne frie ånd, der hjælper med at vække en lille fransk bys sanser, er både varm og indbydende. Filmen er en sød fortælling om kærlighed, frihed og chokoladens magi. Depps kemiske samspil med medskuespillerne tilføjer et lag af autenticitet og hjertevarme til denne romantiske fortælling.

Public Enemies – John Dillinger – 7.0/10 – Biografi

I Public Enemies tager Johnny Depp rollen som den berygtede bankrøver John Dillinger. Depp fanger Dillingers karisma og dristighed på en måde, der giver et fascinerende indblik i denne historiske skikkelses liv. Filmen er en intens og stilfuld biografisk krimi, der udforsker både den amerikanske forbrydelsesverden i 1930 erne og de personlige konflikter, der driver Dillinger.

The Imaginarium of Doctor Parnassus – Imaginarium Tony 1 – 6.8/10 – Eventyr

Johnny Depp er en del af et stjernebesat ensemble i The Imaginarium of Doctor Parnassus. Depp træder ind i rollen som Imaginarium Tony 1, en del af en mystisk teatertrup, der tilbyder publikum en unik og magisk oplevelse. Filmen er en visuel fest og en hyldest til fantasien, hvor Depp bidrager med sin sædvanlige charme og dybde. Hans præstation tilføjer et lag af mystik og forundring til denne eventyrlige fortælling.

Johnny Depp: På Grænsen til Nye Filmiske Horisonter

Johnny Depp, en skuespiller kendt for sin evne til at forvandle sig og bringe komplekse karakterer til live, står nu på tærsklen til en ny æra i sin filmkarriere. Med et repertoire, der spænder over tre årtier, har Depp vist en utrolig alsidighed og evne til at dykke ned i forskellige genrer og roller. Hans kommende film lover at føje nye dimensioner til hans allerede imponerende karriere.

Depp har altid haft en forkærlighed for at udforske det uventede og bryde med konventionelle roller. Dette har ikke kun givet ham et ikonisk status, men også en plads i hjertet af filmelskere over hele verden. Hans kommende projekter ser ud til at fortsætte denne tradition med roller, der spænder fra dramatiske til fantastiske, og som uden tvivl vil vise nye sider af hans kunstneriske evner. Disse nye roller lover at tilføje endnu flere nuancer til Depps allerede farverige karriere.

Forventningerne til Depps nye film er høje, da publikum er vant til at se ham forvandle sig foran kameraet. Hver ny rolle er en mulighed for at genopdage Depp som skuespiller, og hans evne til at formidle dybde og følsomhed i sine præstationer er uomtvistelig. Hans kommende film vil ikke kun underholde, men også forhåbentlig inspirere og udfordre seernes opfattelse af, hvad der er muligt inden for filmkunsten.

Johnny Depp står over for en spændende fremtid i filmverdenen. Med en blanding af både hovedroller og støtteoptrædener vil han uden tvivl fortsætte med at fascinere og forbløffe publikum. Hans unikke tilgang til hver karakter, kombineret med hans uforlignelige talent, gør hans kommende film til noget, som fans og filmkritikere ser frem til med stor spænding. Johnny Depps rejse i filmens verden er langt fra over, og hans fremtidige projekter vil fortsat forme og definere hans allerede legendariske karriere.

Her er en nummereret liste over Johnny Depp film i rækkefølge efter årstal:

  1. Johnny Puff: Secret Mission (2024) – Johnny Puff – Eventyr
  2. Jeanne du Barry (2023) – Louis XV – Drama
  3. Sea of Dawn: Adventurer’s Game (2022) – Phillip Artoosh – Video
  4. Puffins Impossible (2021-2022) – Johnny Puff – TV Mini Serie
  5. Puffins (2020) – Johnny Puff – TV Mini Serie
  6. Minamata (2020) – W. Eugene Smith – Drama
  7. Waiting for the Barbarians (2019) – Col. Joll – Drama
  8. City of Lies (2018) – Russell Poole – Krimi
  9. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) – Grindelwald – Fantasy
  10. The Professor (2018) – Richard – Drama
  11. London Fields (2018) – Chick Purchase (uncredited) – Krimi
  12. Dior: Sauvage – Legend of the Magic Hour (2018) – Man – Video
  13. Sherlock Gnomes (2018) – Sherlock Gnomes (stemme) – Animation
  14. Marilyn Manson: Kill4Me (2017) – Man – Musikvideo
  15. Murder on the Orient Express (2017) – Edward Ratchett – Krimi
  16. Marilyn Manson: Say10 (2017) – Abel – Musikvideo
  17. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) – Captain Jack Sparrow – Eventyr
  18. The Black Ghiandola (2017) – Nuclear Med Tech – Kortfilm
  19. Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) – Grindelwald – Fantasy
  20. Alice Through the Looking Glass (2016) – Hatter Tarrant Hightopp – Fantasy
  21. Donald Trump’s The Art of the Deal: The Movie (2016) – Donald J. Trump – TV Film
  22. Yoga Hosers (2016) – Guy Lapointe – Komedie
  23. Black Mass (2015) – James ‘Whitey’ Bulger – Krimi
  24. Dior: Sauvage (2015) – Man – Video
  25. Mortdecai (2015) – Mortdecai – Komedie
  26. Into the Woods (2014) – Wolf – Musical
  27. Tusk (2014) – Guy Lapointe (as Guy Lapointe) – Gyser
  28. Transcendence (2014) – Will Caster – Sci-Fi
  29. Paul McCartney: Early Days (2014) – Johnny Depp (uncredited) – Musikvideo
  30. Lucky Them (2013) – Matthew Smith – Drama
  31. The Lone Ranger (2013) – Tonto – Action
  32. Family Guy (2012) – Edward Scissorhands (stemme) – TV Serie
  33. Dark Shadows (2012) – Barnabas Collins – Komedie
  34. Paul McCartney: My Valentine (Johnny Depp Version) (2012) – Johnny Depp – Musikvideo
  35. 21 Jump Street (2012) – Officer Tom Hanson (uncredited) – Komedie
  36. Life’s Too Short (2011) – Johnny Depp – TV Serie
  37. Jack and Jill (2011) – Johnny Depp (uncredited) – Komedie
  38. The Rum Diary (2011) – Kemp – Drama
  39. Lego Pirates of the Caribbean: The Video Game (2011) – Jack Sparrow (stemme) – Video Spil
  40. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011) – Jack Sparrow – Eventyr
  41. Rango (2011) – Rango/Lars (stemme) – Animation
  42. The Tourist (2010) – Frank Tupelo/Alexander Pearce – Thriller
  43. Alice in Wonderland (2010) – Mad Hatter – Eventyr
  44. Public Enemies (2009) – John Dillinger – Biografi
  45. The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) – Imaginarium Tony 1 – Fantasy
  46. SpongeBob SquarePants (2009) – Jack Kahuna Laguna (stemme) – TV Serie
  47. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007) – Sweeney Todd – Musical
  48. Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) – Jack Sparrow – Eventyr
  49. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (2006) – Jack Sparrow – Eventyr
  50. Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (2006) – Jack Sparrow (stemme) – Video Spil
  51. Corpse Bride (2005) – Victor Van Dort (stemme) – Animation
  52. Charlie and the Chocolate Factory (2005) – Willy Wonka – Eventyr
  53. The Libertine (2004) – Rochester – Drama
  54. Finding Neverland (2004) – Sir James Matthew Barrie – Drama
  55. Happily Ever After (2004) – L’inconnu – Komedie
  56. King of the Hill (2004) – Yogi Victor (stemme) – TV Serie
  57. Secret Window (2004) – Mort Rainey – Thriller
  58. Once Upon a Time in Mexico (2003) – Sands – Action
  59. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003) – Jack Sparrow – Eventyr
  60. From Hell (2001) – Inspector Frederick Abberline – Gyser
  61. Blow (2001) – George Jung – Biografi
  62. The Fast Show (2000) – Customer in suit store – TV Serie
  63. Chocolat (2000) – Roux – Romantik
  64. Before Night Falls (2000) – Bon Bon/Lieutenant Victor – Drama
  65. The Man Who Cried (2000) – Cesar – Drama
  66. Sleepy Hollow (1999) – Ichabod Crane – Gyser
  67. The Astronaut’s Wife (1999) – Commander Spencer Armacost – Sci-Fi
  68. The Ninth Gate (1999) – Dean Corso – Thriller
  69. The Vicar of Dibley (1999) – Johnny Depp – TV Serie
  70. L.A. Without a Map (1998) – Johnny Depp/William Blake (uncredited) – Komedie
  71. Fear and Loathing in Las Vegas (1998) – Raoul Duke – Drama
  72. Cannes Man (1997) – Johnny Depp – Komedie
  73. The Brave (1997) – Raphael – Drama
  74. Donnie Brasco (1997) – Donnie – Krimi
  75. Divine Rapture (1995) – Journalist – Kortfilm
  76. Nick of Time (1995) – Gene Watson – Thriller
  77. The Smokin’ Mojo Filters: Come Together (1995) – Johnny Depp – Musikvideo
  78. DeadMan (1995) – William Blake – Drama
  79. Shane MacGowan and the Popes: That Woman’s Got Me Drinking (1994) – Man – Musikvideo
  80. Don Juan DeMarco (1994) – Don Juan DeMarco – Romantik
  81. Ed Wood (1994) – Ed Wood – Biografi
  82. What’s Eating Gilbert Grape (1993) – Gilbert Grape – Drama
  83. Benny & Joon (1993) – Sam – Romantik
  84. The Lemonheads: It’s a Shame About Ray (1993) – Man – Musikvideo
  85. Arizona Dream (1993) – Axel Blackmar – Drama
  86. Freddy’s Dead: The Final Nightmare (1991) – Guy on TV (as Oprah Noodlemantra) – Gyser
  87. Tom Petty and the Heartbreakers: Into the Great Wide Open (1991) – Eddie Rebel – Musikvideo
  88. Edward Scissorhands (1990) – Edward Scissorhands – Fantasy
  89. 21 Jump Street (1987-1990) – Officer Tom Hanson – TV Serie
  90. Cry-Baby (1990) – Cry-Baby – Komedie
  91. R.P.G. II (1988) – Vince Dooler – Kortfilm
  92. Hotel (1987) – Rob Cameron – TV Serie
  93. R.P.G. (1986) – Vinnie Dooler – Kortfilm
  94. Platoon (1986) – Lerner – Krig
  95. Slow Burn (1986) – Donnie Fleischer – TV Film
  96. Dummies (1985) – Pete – Kortfilm
  97. Lady Blue (1985) – Lionel Viland – TV Serie
  98. Private Resort (1985) – Jack – Komedie
  99. A Nightmare on Elm Street (1984) – Glen Lantz – Gyser

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!