Film med Jonah Hill

Jonah Hill har etableret sig som en fremtrædende skuespiller i filmindustrien, kendt for sin evne til at tilpasse sig forskellige genrer og komplekse roller. Fra komedie til drama, Hill har bevist sin alsidighed i en række film, hvilket gør ham til en eftertragtet stjerne i Hollywood. Med roller, der spænder fra humoristiske optrædener i Superbad til mere seriøse karakterer som i Moneyball og The Wolf of Wall Street, viser Jonah Hill sit omfattende talent. Hans evne til at fordybe sig i forskellige karakterer gør hver film med Jonah Hill ham til en unik oplevelse for publikum. Om du er fan af intens drama eller lette komedier, vil Jonah Hills filmoplevelser ikke skuffe.

Her er 10 af Jonah Hills film:

  1. Django Unchained som Bag Head #2 – 8.5/10 – Western/Drama
  2. The Wolf of Wall Street som Donnie Azoff – 8.2/10 – Biografi/Drama
  3. How to Train Your Dragon 2 som Snotlout (stemme) – 7.8/10 – Animation/Action
  4. The Lego Movie som Green Lantern (stemme) – 7.7/10 – Animation/Eventyr
  5. Moneyball som Peter Brand – 7.6/10 – Biografi/Sport
  6. Superbad som Seth – 7.6/10 – Komedie
  7. 21 Jump Street som Schmidt – 7.2/10 – Action/Komedie
  8. Don’t Look Up som Jason Orlean – 7.2/10 – Komedie/Drama
  9. Forgetting Sarah Marshall som Matthew the Waiter – 7.1/10 – Komedie/Romantik
  10. 22 Jump Street som Schmidt – 7.0/10 – Action/Komedie

Her er 10 af Jonah Hills bedste film:

Django Unchained som Bag Head #2 – 8.5/10 – Western/Drama

I Django Unchained, en film instrueret af Quentin Tarantino, spiller Jonah Hill rollen som Bag Head #2. Selvom det er en mindre rolle, bidrager Hills optræden til filmens rige tapestri af karakterer. Filmen, der er sat til tiden før den amerikanske borgerkrig, dykker ned i temaer om hævn og retfærdighed gennem øjnene af en frigivet slave, spillet af Jamie Foxx, og hans jagt på at redde sin kone. Jonah Hills deltagelse i denne stærkt stjernespækkede cast bekræfter hans alsidighed som skuespiller.

The Wolf of Wall Street som Donnie Azoff – 8.2/10 – Biografi/Drama

The Wolf of Wall Street udforsker grådighedens højder i 1980ernes finansverden. Jonah Hill spiller Donnie Azoff, en figur der både er komisk og tragisk. Filmen, instrueret af Martin Scorsese, er baseret på den virkelige historie om Jordan Belfort, en børsmægler, der rejste hurtigt op ad rangstigen med lyssky metoder. Hills præstation er en kritisk komponent, der forstærker filmens dybe dyk i korruption og dekadence, hvilket viser hans formidable rækkevidde fra komedie til dyb dramatik.

How to Train Your Dragon 2 som Snotlout (stemme) – 7.8/10 – Animation/Action

Jonah Hill låner sin stemme til Snotlout i den anmelderroste animationsfilm How to Train Your Dragon 2. Denne efterfølger til den populære første film bygger videre på historien om Hikke og hans trofaste drage, Toothless, som de navigerer gennem nye udfordringer og eventyr. Jonahs karakter, Snotlout, tilføjer en humoristisk, omend ofte selvcentreret, vinkel til det dynamiske ensemble af unge vikinger. Filmen kombinerer spektakulær animation med hjertevarmende fortællinger og stærke budskaber om venskab og samarbejde.

The Lego Movie som Green Lantern (stemme) – 7.7/10 – Animation/Eventyr

The Lego Movie er en farverig og kreativ film, der bygger bro mellem forskellige generationer gennem sin innovative brug af LEGO-klodser som animationsmedium. Jonah Hill giver stemme til Green Lantern, en superhelt, der bringer humor og charme til filmens allerede mangfoldige karakterensemble. Filmen er berømt for sin humor, sit hjerte og sin evne til at levere en dybere besked om individualitet og fantasi, hvilket gør den til en favorit blandt både børn og voksne.

Moneyball som Peter Brand – 7.6/10 – Biografi/Sport

Moneyball er en film baseret på en sand historie, der følger Oakland Athletics general manager Billy Beanes forsøg på at samle et konkurrencedygtigt baseballhold på et begrænset budget ved hjælp af computer-genereret analyse. Jonah Hill spiller Peter Brand, en ung økonom, der hjælper Beane med at udfordre de traditionelle baseball ideologier. Hills præstation leverer en subtil, men kraftfuld, fremstilling af en mand, der er fanget mellem sin respekt for baseballs tradition og en ny æra af statistisk analyse.

Superbad som Seth – 7.6/10 – Komedie

Superbad er en kultklassiker inden for teenagekomedier, og Jonah Hill spiller en af de bærende roller som Seth, en high school senior, der navigerer i ungdommens udfordringer sammen med sin bedste ven. Filmen, kendt for sin rå humor og autentiske dialog, skildrer ungdomslivets realiteter uden filter. Jonah Hills præstation i Superbad blev et gennembrud for ham og cementerede hans status som en førende figur i komediegenren.

21 Jump Street som Schmidt – 7.2/10 – Action/Komedie

21 Jump Street er en actionfyldt komedie, hvor Jonah Hill spiller rollen som Schmidt, en uerfaren politibetjent, der sammen med sin partner, Jenko, spillet af Channing Tatum, går undercover på en lokal high school for at afsløre en narkotikaring. Filmen er en genindspilning af den populære TV-serie fra 80erne og skiller sig ud ved sin humor og kemien mellem de to hovedrolleindehavere. Jonah Hill bringer både humor og en overraskende dybde til sin karakter, hvilket gør filmen både underholdende og rørende.

Don’t Look Up som Jason Orlean – 7.2/10 – Komedie/Drama

Don’t Look Up er en satirisk komedie, der behandler temaer om klimaændringer og mediernes rolle i samfundskriser. Jonah Hill spiller Jason Orlean, søn af USA’s præsident og chefstrateg for Det Hvide Hus. Hans præstation i filmen tilføjer et lag af ironisk humor og selvoptagethed, der tjener som en skarp kritik af politisk lederskab i krisetider. Filmen, instrueret af Adam McKay, kombinerer komedie med alvorlige overvejelser om vores tids største udfordringer.

Forgetting Sarah Marshall som Matthew the Waiter – 7.1/10 – Komedie/Romantik

I Forgetting Sarah Marshall, spiller Jonah Hill en birolle som Matthew, en servitrice på det resort, hvor hovedpersonen forsøger at komme sig over et brud. Selvom hans skærmtid er begrænset, gør Jonahs karakter stærkt indtryk med sin besættelse af rockstjernen spillet af Russell Brand. Filmen er en romantisk komedie, der balancerer humor med følelsesmæssig dybde, og Jonah Hills karakter tilfører en sjov, næsten stalker-agtig tilbedelse, der tilføjer humor til filmens plot.

22 Jump Street som Schmidt – 7.0/10 – Action/Komedie

22 Jump Street fortsætter eventyret for Schmidt og Jenko, når de går undercover på et lokalt college for at afsløre en ny narkotikaring. Denne opfølger til 21 Jump Street bygger på den oprindelige films succes og leverer endnu flere latter, mens den udforsker venskabets dynamikker, når de udsættes for nye udfordringer. Jonah Hill og Channing Tatums samspil udgør igen kernen i filmen, med Jonahs evne til at balancere komiske øjeblikke med rørende indsigter i venskabets værdi.

Jonah Hill: Nye Horisonter og Spændende Projekter

Jonah Hill har allerede etableret sig som en af de mest alsidige skuespillere i sin generation, og hans kommende projekter ser ud til at fortsætte denne tendens. Med en karriere, der spænder over komedier, dramer og alt imellem, fortsætter Hill med at vælge roller, der udfordrer konventioner og udvider hans skuespilmæssige repertoire. Hans næste filmprojekter lover at bringe nye og spændende dimensioner til hans allerede imponerende karriere.

For Hill repræsenterer hvert nyt projekt en mulighed for at dykke dybere ned i komplekse karakterer og uudforskede historier. Efter at have vist sit værd i både ledende roller og som støttende karakterer, er Hill ikke bange for at tage risici. Hans evne til at formidle dyb menneskelig følelse og at tilføre subtil humor til selv de mørkeste temaer gør ham til en favorit blandt instruktører og publikum alike.

Desuden indikerer rygter og brancheannonceringer, at Jonah Hill også kunne bevæge sig ind bag kameraet, udvikle egne projekter og endda instruere. Dette skift kunne muliggøre nye kreative udtryksformer og give Hill yderligere lejlighed til at påvirke filmindustrien. Med sin beviste track record både foran og bag kameraet, ser Hill ud til at blive en endnu større kraft i Hollywood.

Det er denne blanding af talent, ambition og kreativitet, der holder Jonah Hills fans i spænding, ivrige efter at se, hvordan han vil overraske dem næste gang. Uanset om det er på store lærreder eller igennem streamingtjenester, fortsætter Jonah Hill med at være en væsentlig del af samtalen om nutidens mest spændende filmoplevelser. Med flere projekter på vej er det sikkert at sige, at Jonah Hill fortsat vil være en bemærkelsesværdig og indflydelsesrig figur i filmindustrien.

Her er en nummereret liste over Jonah Hill film i rækkefølge efter årstal:

  1. You People (2023) som Ezra – Komedie/Drama
  2. Don’t Look Up (2021) som Jason Orlean – Komedie/Drama
  3. Adidas Originals: Superstar – Change Is a Team Sport (2020) som Coach – Kortfilm
  4. Curb Your Enthusiasm (2020) som Jonah Hill – TV-serie
  5. The Beach Bum (2019) som Lewis – Komedie
  6. Vampire Weekend: Harmony Hall (2019) som Jonah (ukrediteret) – Musikvideo
  7. The Lego Movie 2: The Second Part (2019) som Green Lantern (stemme) – Animation/Eventyr
  8. How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) som Snotlout (stemme) – Animation/Action
  9. Maniac (2018) som Owen Milgrim – TV Mini-serie
  10. The Shivering Truth (2018) som stemme – TV-serie
  11. Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot (2018) som Donny – Drama
  12. Batman Is Just Not That Into You (2017) som Green Lantern (stemme) – Kortfilm
  13. Animals. (2017) som The President (stemme) – TV-serie
  14. The Lego Batman Movie (2017) som Green Lantern (stemme) – Animation/Komedie
  15. War Dogs (2016) som Efraim Diveroli – Komedie/Drama
  16. Sausage Party (2016) som Carl (stemme) – Animation/Komedie
  17. Hail, Caesar! (2016) som Joe Silverman – Komedie/Drama
  18. True Story (2015) som Michael Finkel – Drama
  19. 22 Jump Street (2014) som Schmidt – Action/Komedie
  20. How to Train Your Dragon 2 (2014) som Snotlout (stemme) – Animation/Action
  21. The Lego Movie (2014) som Green Lantern (stemme) – Animation/Eventyr
  22. The Wolf of Wall Street (2013) som Donnie Azoff – Biografi/Drama
  23. This Is the End (2013) som Jonah Hill – Komedie
  24. Dreamworks How to Train Your Dragon Legends (2013) som Snotlout (stemme) – TV-serie
  25. Django Unchained (2012) som Bag Head #2 – Western/Drama
  26. The Watch (2012) som Franklin – Komedie/Sci-Fi
  27. 21 Jump Street (2012) som Schmidt – Action/Komedie
  28. Allen Gregory (2011) som Allen Gregory (stemme) – TV-serie
  29. The Sitter (2011) som Noah Griffith – Komedie
  30. Dragons: Gift of the Night Fury (2011) som Snotlout (stemme) – Kortfilm
  31. Moneyball (2011) som Peter Brand – Biografi/Sport
  32. Megamind: Mega Team Unite (2010) som Tighten (stemme) – Videospil
  33. Megamind (2010) som Tighten (stemme) – Animation/Eventyr
  34. Legend of the Boneknapper Dragon (2010) som Snotlout (stemme) – TV-kort
  35. Get Him to the Greek (2010) som Aaron Green – Komedie
  36. How to Train Your Dragon (2010) som Snotlout (stemme) – Animation/Eventyr
  37. Cyrus (2010) som Cyrus – Drama/Komedie
  38. The Simpsons (2009) som Andy Hamilton (stemme) – TV-serie
  39. The Invention of Lying (2009) som Frank – Komedie
  40. Funny People (2009) som Leo Koenig – Komedie/Drama
  41. Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) som Brundon the Security Guard (ukrediteret) – Komedie/Eventyr
  42. Reno 911! (2009) som Daniel Shaheen (ukrediteret) – TV-serie
  43. Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (2009) som Jeffrey Simmons – TV-serie
  44. Just Add Water (2008) som Eddie – Komedie
  45. Forgetting Sarah Marshall (2008) som Matthew the Waiter – Komedie/Romantik
  46. Horton Hears a Who! (2008) som Tommy (stemme) – Animation/Eventyr
  47. Strange Wilderness (2008) som Cooker – Komedie
  48. Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) som Older Nate (ukrediteret) – Komedie/Musik
  49. Tim and Eric Nite Live (2007) som Pat Horse – TV-serie
  50. Wainy Days (2007) som Neil – TV-serie
  51. Superbad (2007) som Seth – Komedie
  52. Clark and Michael (2007) som Derek – TV-serie
  53. Evan Almighty (2007) som Eugene – Komedie
  54. Human Giant (2007) som Weenie King Customer – TV-serie
  55. Knocked Up (2007) som Jonah – Komedie/Romantik
  56. Rocket Science (2007) som Junior Philosopher – Komedie/Drama
  57. 10 Items or Less (2006) som Packy – Komedie/Drama
  58. Accepted (2006) som Sherman Schrader – Komedie
  59. Click (2006) som Ben at 17 Years Old – Komedie/Drama
  60. Campus Ladies (2006) som Guy – TV-serie
  61. Grandma’s Boy (2006) som Barry – Komedie
  62. Pancho’s Pizza (2005) som – Kortfilm
  63. The 40-Year-Old Virgin (2005) som E-Bay Customer – Komedie
  64. NYPD Blue (2004) som Clerk – TV-serie
  65. I Heart Huckabees (2004) som Bret – Komedie/Drama

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!