Film med Ralph Fiennes

Ralph Fiennes, en skuespiller med et imponerende repertoire af film, har begejstret publikum verden over med sin dybde og alsidighed. Kendt for sine nuancerede fremstillinger, spænder Fiennes’ roller fra intense historiske figurer til uforglemmelige karakterer i fantasy-genren. Hans film er et vidnesbyrd om hans evne til at fordybe sig i forskellige roller, hvilket gør ham til en af de mest respekterede skuespillere i sin generation. Når man udforsker film med Ralph Fiennes i hovedrollen, opdager man en verden af rige genrer, fra drama og romantik til action og eventyr. Hver film er en unik mulighed for at opleve Fiennes talent, hvor han bringer dybde og nuance til hver eneste rolle. Engagerende, menneskelig og dygtig; Fiennes værker er et must-see for enhver filmelsker.

Her er 10 af Ralph Fiennes film:

  1. Schindler’s List som Amon Goeth – 9.0/10 – Biografi, Drama, Historie
  2. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 som Lord Voldemort – 8.1/10 – Eventyr, Familie, Fantasy
  3. In Bruges som Harry – 7.9/10 – Komedie, Krimi, Drama
  4. Skyfall som Gareth Mallory – 7.8/10 – Action, Eventyr, Thriller
  5. Harry Potter and the Goblet of Fire som Lord Voldemort – 7.7/10 – Eventyr, Familie, Fantasy
  6. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 som Lord Voldemort – 7.7/10 – Eventyr, Familie, Fantasy
  7. The Reader som Michael Berg – 7.6/10 – Drama, Mysterium, Romantik
  8. The Hurt Locker som Contractor Team Leader – 7.5/10 – Drama, Thriller, Krig
  9. Quiz Show som Charles Van Doren – 7.5/10 – Biografi, Drama, Historie
  10. Sunshine som Ignatz Sonnenschein/Adam Sors/Ivan Sors – 7.5/10 – Drama, Historie, Romantik

Her er 10 af Ralph Fiennes bedste film:

Schindler’s List som Amon Goeth – 9.0/10 – Biografi, Drama, Historie

Ralph Fiennes leverer en uforglemmelig præstation som Amon Goeth i Schindlers List, en film der dykker ned i de mørkeste hjørner af menneskelig ondskab og redning under Anden Verdenskrig. Fiennes portrættering af den brutale nazistiske kommandant er både skræmmende og fascinerende, hvilket viser hans evne til at fordybe sig i komplekse karakterer. Filmen, der er instrueret af Steven Spielberg, er en kraftfuld påmindelse om grusomhederne i Holocaust og den uventede menneskelighed, der kan opstå i de mørkeste tider.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 som Lord Voldemort – 8.1/10 – Eventyr, Familie, Fantasy

I Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 fuldender Ralph Fiennes sin rolle som den frygtede Lord Voldemort, en karakter som er blevet ikonisk inden for filmverdenen. Fiennes præstation bringer en dybde og intensitet til Voldemort, hvilket gør ham til en af de mest mindeværdige skurke i filmhistorien. Denne film afslutter den episke saga om Harry Potter med et brag, hvor magi, venskab og mod står centralt. Fiennes bidrag til serien har cementeret hans status som en alsidig og dygtig skuespiller.

In Bruges som Harry – 7.9/10 – Komedie, Krimi, Drama

In Bruges tilbyder en helt anden side af Ralph Fiennes, hvor han spiller Harry, en temperamentsfuld gangster med en skarp tunge og et komplekst moralsæt. Filmen blander mørk komedie med intense dramatiske øjeblikke, og Fiennes præstation tilføjer et lag af humanitet til en ellers hård karakter. In Bruges er en unik filmoplevelse, der udforsker temaer af skyld, forløsning og menneskelighed, alt sammen med Bruges maleriske belgiske by som baggrund.

Skyfall som Gareth Mallory – 7.8/10 – Action, Eventyr, Thriller

I Skyfall, det 23. afsnit i James Bond-serien, træder Ralph Fiennes ind i rollen som Gareth Mallory, senere kendt som M. Fiennes tilfører en stærk tilstedeværelse og autoritet til rollen, hvilket signalerer en ny æra for MI6 efter Judi Denchs afgang. Filmen selv er en hyldest til Bond-franchisens arv, samtidig med at den skubber grænserne for, hvad en spionthriller kan være. Fiennes præstation er en central del af denne overgang og bidrager til filmens succes.

Harry Potter and the Goblet of Fire som Lord Voldemort – 7.7/10 – Eventyr, Familie, Fantasy

Ralph Fiennes første optræden som Lord Voldemort i Harry Potter and the Goblet of Fire markerede et afgørende øjeblik i serien, hvor Harry står ansigt til ansigt med sin ærkefjende. Fiennes fremstilling af Voldemort er både skræmmende og karismatisk, hvilket tilføjer et dybt lag til den allerede komplekse verden af Harry Potter. Filmen selv er et actionfyldt eventyr, der udvider universet med den legendariske Triwizard Tournament. Fiennes præstation er kernen i filmens mørke tone og dens fortælling om god mod ond.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 som Lord Voldemort – 7.7/10 – Eventyr, Familie, Fantasy

I Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 fortsætter Ralph Fiennes sin rolle som den frygtindgydende Lord Voldemort, hvor hans jagt på magt og udødelighed når nye højder. Filmen, der er den første del af seriens episke afslutning, udforsker mørkere temaer, hvor Fiennes præstation understreger Voldemorts ondskab og desperation. Hans evne til at portrættere en så kompleks antagonist med nuancer af frygt og karisma viser Fiennes skuespiltalent. Denne film sætter scenen for den endelige konfrontation og er en testamente til Fiennes bidrag til Harry Potter-universet.

The Reader som Michael Berg – 7.6/10 – Drama, Mysterium, Romantik

The Reader viser Ralph Fiennes i en følelsesladet og kompleks rolle som Michael Berg, en mand fanget mellem sin fortid og nutidens konsekvenser. Filmen udforsker temaer om kærlighed, skyld og hemmeligheder gennem Michaels forhold til en ældre kvinde, som senere afsløres at have en mørk fortid. Fiennes præstation tilføjer dybde til den indre kamp, Michael oplever, idet han navigerer i de moralske gråzoner i efterkrigstidens Tyskland. The Reader er en tankevækkende film, der stiller spørgsmål ved de valg, vi gør, og de hemmeligheder, vi bærer.

The Hurt Locker som Contractor Team Leader – 7.5/10 – Drama, Thriller, Krig

I The Hurt Locker spiller Ralph Fiennes en mindre, men mindeværdig rolle som en leder af et privat sikkerhedsfirma i Irak. Selvom hans tid på skærmen er begrænset, gør Fiennes intense og realistiske præstation hans karakter uforglemmelig. Filmen, som dykker ned i de psykologiske effekter af krig, vandt flere Oscars og er kendt for sin rå skildring af soldaternes oplevelser. Fiennes bidrag til filmen understreger hans alsidighed som skuespiller og hans evne til at bringe autenticitet til enhver rolle.

Quiz Show som Charles Van Doren – 7.5/10 – Biografi, Drama, Historie

Ralph Fiennes skinner som Charles Van Doren i Quiz Show, en film der udforsker den virkelige skandale omkring tv-quizshows i 1950 erne. Fiennes præstation som den karismatiske og intelligente, men moralsk tvivlsomme Van Doren fanger essensen af en mand fanget i mediernes og offentlighedens lys. Filmen stiller spørgsmålstegn ved ærlighed, berømmelse og integritetens pris. Fiennes evne til at portrættere komplekse følelser og indre konflikter gør Quiz Show til en fængslende og tankevækkende filmoplevelse.

Sunshine som Ignatz Sonnenschein/Adam Sors/Ivan Sors – 7.5/10 – Drama, Historie, Romantik

I Sunshine leverer Ralph Fiennes en enestående præstation ved at spille tre generationer af den samme familie, hvilket viser hans utrolige rækkevidde som skuespiller. Filmen fortæller historien om en ungarsk jødisk familie gennem det 20. århundrede, med fokus på identitet, arv og personlig forvandling. Fiennes evne til at navigere mellem de forskellige karakterer og tidsperioder er intet mindre end mesterlig, hvilket gør Sunshine til en episk fortælling om familie, kærlighed og overlevelse. Hans præstation er hjerteskærende og uforglemmelig, hvilket gør filmen til et must-see.

Ralph Fiennes: Fra Fortidens Skygger til Fremtidens Lys

Ralph Fiennes, en skuespiller hvis karriere har spændt over adskillige årtier med uforglemmelige roller, står på tærsklen til et nyt kapitel med sine kommende film. Hans evne til at dykke ned i komplekse karakterer og bringe dem til live på lærredet har ikke blot vundet ham anerkendelse fra kritikere og fans verden over, men har også sikret ham en plads som en af de mest respekterede skuespillere i sin generation. Fra de mørke gader i Bruges til de magiske korridorer i Hogwarts har Fiennes alsidighed og engagement skinnet igennem i hver eneste rolle.

Med en karriere, der har omfattet et bredt spektrum af genrer, fra intense dramaer til store franchise-eventyr, har Fiennes demonstreret en sjælden evne til at forvandle sig og tilpasse sig til enhver rolle. Hans kommende projekter lover at bygge videre på denne arv, med roller, der udforsker nye territorier, udfordrer konventionerne og lover at bringe nye dimensioner til hans allerede imponerende oeuvre. Publikum kan forvente at se Fiennes i roller, der både bekræfter hans status som en mesterlig karakteraktør og måske endda bryder nye grænser for hans kunstneriske udtryk.

Fiennes engagement i sit håndværk og hans uophørlige stræben efter at udforske menneskelig kompleksitet på skærmen sikrer, at hans kommende film ikke blot er biograffyldere, men kunstværker, der beriger og udfordrer. Med hver ny rolle fortsætter han med at forme sin arv, en arv, der ikke kun vil blive husket for de karakterer, han har portrætteret, men også for den passion og dybde, han bringer til hver eneste præstation. Som vi ser frem mod Ralph Fiennes fremtidige projekter, kan vi ikke andet end at være spændte på, hvad denne bemærkelsesværdige skuespiller vil bringe til filmkunsten næste gang.

Her er en nummereret liste over Ralph Fiennes film i rækkefølge efter årstal:

  1. The Menu (2022) som Chef Slowik – Drama
  2. No Time to Die (2021) som M – Action
  3. The King’s Man (2021) som Orlando Oxford – Action
  4. The Forgiven (2021) som David Henninger – Drama
  5. The Dig (2021) som Basil Brown – Drama
  6. Dolittle (2020) som Barry (stemme) – Familie
  7. Official Secrets (2019) som Ben Emmerson – Thriller
  8. The Lego Movie 2: The Second Part (2019) som Alfred Pennyworth (stemme) – Animation
  9. Coup 53 (2019) som Norman Darbyshire – Dokumentar
  10. The White Crow (2018) som Aleksandr Ivanovich Pushkin – Drama
  11. National Theatre Live: Antony & Cleopatra (2018) som Antony – Drama
  12. Holmes & Watson (2018) som Professor James Moriarty – Komedie
  13. The Lego Batman Movie (2017) som Alfred Pennyworth (stemme) – Animation
  14. Sea Sorrow (2017) som Prospero – Dokumentar
  15. Kubo and the Two Strings (2016) som Moon King (stemme) – Animation
  16. Richard III (2016) som Richard, Duke of Gloucester – Drama
  17. Hail, Caesar! (2016) som Laurence Laurentz – Komedie
  18. Spectre (2015) som M – Action
  19. A Bigger Splash (2015) som Harry Hawkes – Drama
  20. National Theatre Live: Man and Superman (2015) som Don Juan/John Tanner – Drama
  21. Two Women (2014) som Mikhail Rakitin – Drama
  22. The Grand Budapest Hotel (2014) som M. Gustave – Komedie
  23. The Invisible Woman (2013) som Charles Dickens – Drama
  24. Great Expectations (2013) som Magwitch – Drama
  25. Skyfall (2012) som Gareth Mallory – Action
  26. Wrath of the Titans (2012) som Hades – Action
  27. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) som Lord Voldemort – Eventyr
  28. Coriolanus (2011) som Caius Martius Coriolanus – Drama
  29. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010) som Lord Voldemort – Eventyr
  30. Clash of the Titans (2010) som Hades – Action
  31. Nanny McPhee Returns (2010) som Lord Gray – Familie
  32. The Reader (2008) som Michael Berg – Drama
  33. The Hurt Locker (2008) som Contractor Team Leader – Drama
  34. The Duchess (2008) som The Duke – Drama
  35. In Bruges (2008) som Harry – Komedie
  36. Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) som Lord Voldemort – Eventyr
  37. Bernard and Doris (2006) som Bernard Lafferty – Drama
  38. Land of the Blind (2006) som Joe – Drama
  39. Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) som Lord Voldemort – Eventyr
  40. The White Countess (2005) som Todd Jackson – Drama
  41. Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit (2005) som Victor Quartermaine (stemme) – Animation
  42. The Constant Gardener (2005) som Justin Quayle – Drama
  43. Chromophobia (2005) som Stephen Tulloch – Drama
  44. The Chumscrubber (2005) som Mayor Michael Ebbs – Drama
  45. Ten Days to D-Day (2004) som Fortæller (stemme) – Dokumentar
  46. Freedom: A History of US (2003) som Diverse roller (stemme) – Dokumentar
  47. Liberty’s Kids (2002) som Charles Cornwallis (stemme) – Animation
  48. Maid in Manhattan (2002) som Christopher Marshall – Romantik
  49. Red Dragon (2002) som Francis Dolarhyde – Thriller
  50. The Good Thief (2002) som Tony Angel (ukrediteret) – Drama
  51. Spider (2002) som Spider – Drama
  52. How Proust Can Change Your Life (2000) som Marcel Proust – Dokumentar
  53. The End of the Affair (1999) som Maurice Bendrix – Drama
  54. The Miracle Maker (1999) som Jesus (stemme) – Animation
  55. Onegin (1999) som Onegin – Drama
  56. Sunshine (1999) som Adam Sors/Ignatz Sonnenschein/Ivan Sors – Drama
  57. The Prince of Egypt (1998) som Rameses (stemme) – Animation
  58. The Avengers (1998) som John Steed – Action
  59. Oscar and Lucinda (1997) som Oscar Hopkins – Drama
  60. The English Patient (1996) som Almásy – Drama
  61. Strange Days (1995) som Lenny Nero – Sci-Fi
  62. Quiz Show (1994) som Charles Van Doren – Drama
  63. Schindler’s List (1993) som Amon Goeth – Drama
  64. The Baby of Mâcon (1993) som The Bishop’s Son – Drama
  65. Screen Two (1993) som John Talbot – Drama
  66. Wuthering Heights (1992) som Heathcliff – Drama
  67. A Dangerous Man: Lawrence After Arabia (1992) som T. E. Lawrence – Drama
  68. Prime Suspect (1991) som Michael – Krimi

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!