TILBUD UDLØBER

11%

Detective Pikachu bamse – 20cm

149,95 Kr.

På lager 1-2 dages fragt til 29 Kr.

Bestil før  

loading....

  Modtag  

23 -

 24 maj.

all_payment_logo
contact image

Har du spørgsmål?

Vi hjælper gerne Man. - Fre. 10:00-17:00

delivery-truck

Gratis fragt v/500

Lag

Dansk webshop

return

30 dages returret

Gådefuld Sjov med Detective Pikachu Bamse

Hvordan fanger man opmærksomheden hos et barn, som elsker mysterier og Pokémon? Denne Detective Pikachu bamse er nøglen. Bærer du en bekymring om, at denne bamse bare bliver en i mængden? Frygt ikke. Med sin detektivhat og indbydende blik, er denne Pikachu ikke blot en bamse, men en kompanjong klar til at løse gåder og udforske fantasiverdener sammen med dit barn.

En Kær Ven for Enhver Pokémon-Træner

Denne Detective Pikachu er mere end en bamse; den er en fortrolig for de små Pokémon-trænere, en ledsager på deres daglige eventyr og en trøster ved sengetid. Den bløde struktur og det charmerende design vil uden tvivl gøre den til en fast favorit.

Blød og Eventyrklar

Med en højde på 20 cm er denne bamse den perfekte størrelse for børn at tage med overalt. Er du nervøs for, at den ikke vil holde til børnenes legesyge natur? Den er skabt med kvalitetsmaterialer og klar til kram og leg.

En Invitation til Fantasiens Verden

Ikke alle børn er ens, men denne Detective Pikachu bamse appellerer til det indre detektiv i dem alle, inspirerer til leg og udvikler problemløsningsfærdigheder, alt imens det er en kilde til kærlighed og trøst.

Den Perfekte Gave til Pokémon Fans

Er du på jagt efter den ideelle gave, der vil lyse op i øjnene på en lille Pokémon fan? Denne detektiv-udgave af den verdensberømte Pikachu er sikker på at vinde hjertet hos enhver modtager, stor som lille.

Inviter mysteriet ind i dit hjem med en Detective Pikachu bamse. Lad dit barn udfolde sin fantasi sammen med Pikachu, som bringer både tryghed og spænding til deres daglige lege.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Detective Pikachu bamse – 20cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få alle de vilde tilbud som den første!